Labonderzoek: coronasneltest bevat 7 keer toegestane hoeveelheid ethyleenoxide, een giftige stof

in Buitenland 30 oktober 2021 

 

Enkele dagen geleden zond het mediakanaal Pronews TV een item uit over te hoge concentraties ethyleenoxide in teststaafjes die worden gebruikt voor coronasneltests. Een staafje, dat is onderzocht in een laboratorium op Cyprus, bleek meer dan zeven keer de toegestane hoeveelheid ethyleenoxide, een giftige stof, te bevatten.

De stof wordt onder meer gebruikt om teststaafjes voor testkits en de PCR-test te steriliseren. In de EU mogen levensmiddelen geen ethyleenoxide bevatten. De maximaal toegestane hoeveelheid is vastgesteld op 0,05 mg/kg. In het teststaafje, dat is geanalyseerd door een lab in de stad Larnaca, zat 0,36 mg/kg ethyleenoxide, schrijft de Cyprus Mail.

Voedingsmiddelen teruggeroepen

In augustus werden bepaalde voedingsmiddelen teruggeroepen omdat ze sporen van ethyleenoxide bleken te bevatten. Volgens de gezondheidsautoriteiten ging het om kleine hoeveelheden die geen direct gevaar vormden voor de volksgezondheid.

Ze voegden er wel aan toe dat wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat als je vaak en langdurig grote hoeveelheden van deze stof binnenkrijgt, er tumoren kunnen ontstaan.

Giftig, kankerverwekkend en mutageen

De Cypriotische vakbond Isotita heeft opgeroepen het gebruik van sneltests op te schorten. Duizenden Cyprioten moeten elke 72 uur een sneltest afnemen om te kunnen werken.

De vakbond heeft gezegd dat het gebruik van de sneltests moet worden gestaakt tot de gezondheidsautoriteiten de zaak hebben onderzocht. De vakbond verwees naar het Europees Agentschap voor chemische stoffen, dat aangeeft dat de stof giftig, kankerverwekkend en mutageen is.

Het ministerie van Volksgezondheid heeft een onderzoek ingesteld. Niet naar de sneltests, maar naar het lab.

 

 

KLOKKENLUIDER maakt geheime opnames: ‘Overheid wil niet laten zien dat covidprik vol troep zit’

in Buitenland 21 september 2021

 

Jodi O’Malley, een verpleegster en klokkenluider die werkzaam is voor het Amerikaanse ministerie van Volksgezondheid, nam in het geheim gesprekken met collega’s op.

Ze sprak onder andere met spoedarts Maria Gonzales over een man die na zijn tweede prik kortademig werd. “Hij heeft waarschijnlijk myocarditis,” zei Gonzales. “Waarschijnlijk als gevolg van het vaccin, maar ze zullen het vaccin niet aanwijzen als boosdoener.”

O’Malley vroeg haar hoeveel mensen de bijwerkingen melden. “Ze maken geen melding,” antwoordde Gonzales. “Ze willen dit onder het tapijt vegen.”

Facebook en Instagram hebben onderstaande video al verwijderd:

 

Kost te veel tijd

De verpleegster zei tegen James O’Keefe van Project Veritas dat ze tientallen mensen heeft zien binnenkomen die last hadden van bijwerkingen, waaronder een 15-jarige jongen met bloedproppen. Deze gevallen werd ook niet gemeld.

Een andere collega van O’Malley, verpleegster Deanna Paris, zei: “Ik denk dat ze mensen dood willen hebben.” Paris zei dat er ‘veel’ patiënten zijn binnengekomen die ziek zijn geworden door de bijwerkingen. Ze voegde toe dat de bijwerkingen niet worden gemeld omdat het te veel tijd kost.

Dit is kwaad op het hoogste niveau

Dr. Gonzales zei verder dat er waarschijnlijk geen onderzoek is gedaan naar de bijwerkingen omdat ‘de overheid niet wil laten zien dat het verdomde vaccin vol troep zit’.

Voor O’Malley kwam het breekpunt toen een collega van haar, die vanuit geloofsovertuiging tegen vaccineren is, onder druk werd gezet om de prik te nemen. Ze ging overstag en is op 28 augustus overleden. Op dat moment besloot O’Malley naar buiten te treden.

Dit is kwaad op het hoogste niveau, benadrukte de klokkenluider.