NOS: 1600 zorgprofessionals: Wacht niet op vaccin, maar werk aan gezonde leefstijl.

Meer dan 1600 Nederlandse artsen, wetenschappers en andere zorgprofessionals doen vandaag een oproep aan de politiek, bevolking en industrie: we moeten nu echt actief werk maken van een gezonde leefstijl. Want fit zijn verkleint de kans op ernstige symptomen en vergroot de kans op een spoedig herstel.

Lees verder: https://nos.nl/nieuwsuur/artikel/2334347-1600-zorgprofessionals-wacht-niet-op-vaccin-maar-werk-aan-gezonde-leefstijl.html

De adviezen kun je ook preventief of bij (milde) klachten gebruiken. In dat laatste geval kun je denken aan (wat) keelpijn (gorgelen met Salvia en colloïdaal zilver), buikgriep-achtige klachten en natuurlijk de klachten die inmiddels bekend zijn.

Voor de duidelijkheid: wij behandelen geen "corona" of welke ziekte dan ook. We geven slechts adviezen om het zelf-genezend vermogen te versterken.

Het is niet de bedoeling dat je bijvoorbeeld alles op het gebied van orthomoleculair gaat gebruiken. Producten kunnen uitverkocht zijn en dan kun je een andere uit de lijst nemen.

Wat ik zeker wel wil adviseren (naast het verhaal over homeopathie, voeding en beweging zijn):

 • Vitamine D3 (liefst met K2);
 • Magnesium (bijv. magnesiumbisglycinaat);
 • Zink (bijv. zinkorotaat, zinkcitraat of zinkmethionine met koper) in combinatie met quercetine (als zinkionofoor: brengt zink de cel in, zoals bekend van HCQ);
 • Een goede multi (bijv. van Vitals of Orthica);
 • Selenium (Professor Rayman (Surrey, Engeland) legde de link tussen seleniumstatus en de ernst/mortaliteit van COVID-19 in China. Uit deze studie bleek dat in de Chinese provincie met de laagste seleniumratio de dodentol van COVID-19 vijf maal hoger was dan elders. Waar voldoende selenium was, hadden de zieken veel meer kans op herstel.
  Het micronutriënt selenium is essentieel voor de productie van selenoproteïnes, lichaamseigen antioxidantenzymen, die cruciaal zijn voor de immuniteit.
  Uit dierenproeven bleek al dat door selenium-deficiënte dieren onvoldoende eigen antioxidanten-selenoproteïnes konden produceren om zich te verdedigen tegen RNA-virussen. Hierdoor werden de virussen veel schadelijker. Hetzelfde is allicht weer eens gebeurd in de zeer seleniumarme streek van Wuhan. (Nvdr. Ook SARS ontstond in die regio in 2002).
  Ook Europa heeft een seleniumarme bodem, ook hier is de seleniuminname en –status van de bevolking veel lager dan aanbevolen;
 • Colloïdaal zilver;
 • Natriumbicarbonaat (zie onderzoek 2006 naar SARS hier onder);

Eerder onderzoek uit 2006 naar het SARS-virus suggereerde dat de virussen een zure omgeving nodig hebben om de gastheercel binnen te dringen. Tussen alle kennis en weetjes die de reguliere media aandragen om u zo goed mogelijk te beschermen, komt dit feit maar zelden aan de orde. In 2014 stelde men vast dat bij licht basische bloedwaarden vanaf pH 6 de cellen al minder gevoelig worden voor virussen en bij nog hogere waarden maken ze die inactief. Er is meer onderzoek nodig voor definitieve conclusies en men dient m.n. de functie van exosomen te bestuderen). Een basisch milieu is gewoon veel gezonder en dan zullen de cellen minder "virussen", d.w.z. exosomen, uitscheiden.
De pH is de meetwaarde voor de zuur-baseverhouding in een vloeistof. Hoe het precies zit, kunt u nalezen in de brochure ‘Zuur-basebalans, wetenschappelijk bewijs voor de praktijk”
Daarnaast overleven virussen een lichaamstemperatuur van 39 graden of meer niet. Dus onderdruk nooit koorts en neem een infrarood sauna.

In het verleden zijn homeopatische middelen met veel succes ingezet bij epidemieën om het zelf-genezend vermogen te versterken. Het Indiase ministerie voor homeopathie geeft reeds adviezen uit voor de huidige uitbraak, welke succesvol zijn gebleken om het zelf-genezend vermogen te versterken. In mijn optiek dien je altijd individueel te behandelen.

Voor meer informatie zie ook de volgende sites:

Ik kan me voorstellen dat alle informatie wat veel is of vragen op roept. Je kunt me altijd mailen of contact opnemen.

De genoemde hoeveelheden zijn bedoeld voor volwassenen. Voor kinderen geldt per product het bijgeleverde inname-advies. Bij onduidelijkheid hier over kun je het best even contact met me opnemen .

 

Verder zou je een ionisator kunnen aanschaffen; deze haalt schimmels, bacteriën en virussen uit de lucht.  Het "Corona virus is relatief groot en blijkt uit Zweeds en Chinees onderzoek uitgeschakeld te worden door een ionisator:

https://youtu.be/7JU1oaY2UMs

 

Koop, zolang dat kan, s.v.p. bij de kleine zelfstandige in je buurt (zie site elpaso.world), want zij hebben het heel zwaar. Dus laat de supermarkt, Amazone en Bol.com etc. s.v.p. links liggen.