OVERSTERFTE IN DE DOOFPOT?

Het medisch-wetenschappelijke tijdschrift The Lancet heeft een explosieve studie over het coronavaccin binnen 24 uur verwijderd van haar preprint-server.

Artsen Peter McCullough, Harvey Risch, Roger Hodkinson en collega’s hebben gespeurd naar alle gepubliceerde autopsierapporten over coronavaccinatie tot 18 mei 2023. Uit 325 gedocumenteerde autopsiegevallen bleek dat 240 (73,9 procent) sterfgevallen waren veroorzaakt door het vaccin.

Het onderzoek werd massaal gelezen, totdat The Lancet het plotseling van haar preprint-server haalde. Volgens het tijdschrift ‘worden de conclusies niet ondersteund door de onderzoeksmethode’.

Binnen een week

McCullough wees erop dat het gaat om een standaard zoekmethode. “En het betreft autopsies. De resultaten spreken voor zich.”

De mensen stierven gemiddeld 14,3 dagen na vaccinatie. De meeste sterfgevallen zijn binnen een week na het laatste vaccin geregistreerd.

187.000 mensen

Eerder weigerde The Lancet een onderzoek van professor Spiro Pantazatos van de prestigieuze Columbia-universiteit over het verband tussen oversterfte en de vaccins te publiceren. “Correlatie is niet hetzelfde als causatie,” kreeg hij te horen.

Professor Pantazatos schat dat er tussen februari en augustus 2021 alleen al in de Verenigde Staten tot wel 187.000 mensen zijn gestorven door het vaccin.

TURBOKANKER VOLGENS ONCOLOOG WILLIAM MAKIS

Steeds vaker hoor je de term ‘turbokanker’ voorbijkomen. Het gaat daarbij om agressieve kankers bij mensen die zijn gevaccineerd tegen corona, zei oncoloog William Makis in gesprek met Del Bigtree.

Deze kankers worden vastgesteld bij jonge mensen: twintigers, dertigers, veertigers. De jongste patiënt waarover hij heeft bericht, was een 12-jarige jongen die één Modernaprik had gekregen.

Nog nooit eerder gezien

Vier maanden na de prik had het jongetje stadium IV hersenkanker. Zes maanden later is hij overleden, vertelde Makis.

“Dit is iets wat ik nog nooit eerder in mijn carrière heb gezien,” benadrukte Makis. “Ik heb in mijn carrière ongeveer 20.000 kankergevallen gediagnosticeerd.”

Laat stadium

“Ik heb nog nooit kankers gezien die zich zo gedragen. Ze groeien zeer snel en dienen zich pas in een laat stadium aan,” voegde hij toe.

Statisticus luidt alarmklok bij parlementsleden: ‘Heel bizar, een grof schandaal’

 

Gepensioneerd statisticus Herman Steigstra heeft een model gemaakt waarmee de vaccinatieschade kan worden berekend. Het gaat om cijfers van het CBS die zijn samengebracht op een manier dat het inzichtelijk wordt.

Na elke vaccinatieronde stapelt het risico op, constateert hij. 0,08 procent per prik voor de basisserie en 0,09 procent voor de booster en herhaalprik. Dat komt neer op 0,4 procent voor iemand die vijf prikken heeft gehad, een kans van 1 op 250 dus.

Met name bij de laatste herhaalprik zien we een vrijwel perfecte gelijkloop van het aantal vaccinaties en de tijdelijke toename van het aantal overlijdens, schrijft Steigstra. “Bij gebrek aan andere causale oorzaken moeten we de verhoogde sterfte volledig toeschrijven aan langetermijneffecten van vaccinatie.”

Zijn model komt tot nu toe vrijwel perfect overeen met de werkelijke cijfers. Tot eind 2023 worden er door het model 33.000 ‘onverklaarde’ overlijdens voorspeld. “Aan dit patroon is waarschijnlijk niets meer te doen. De vaccinaties zijn gezet.”

“Een grof schandaal! Heel bizar, oversterfte door vaccinatie is heel duidelijk aangetoond. Na vijf prikken een kans van 1 op 250 dat je eraan gaat overlijden. Nee, natuurlijk gaan we dat niet officieel onderzoeken. Ernst zit op het deksel van de doofpot!” fulmineert Steigstra op Twitter.

“Eén op de 250 overlijdt aan vaccinatie. Grote koppen in de krant. Niet dus, we mogen het niet weten. Bizar,” vervolgt hij. “Het is duidelijk dat elke relatie met vaccinaties onder het vloerkleed moet blijven.”

Steigstra besloot alle Eerste en Tweede Kamerleden aan te schrijven. “Een overweldigend aantal reacties op mijn laatste e-mail aan de 225 parlementsleden. Maar liefst 15!” laat hij weten. “Helaas waren het allemaal automatische antwoorden. Kennelijk kan oversterfte ons parlement niet meer boeien, het moet doodgezwegen worden. Een soort Omerta dus.”

 

Forensisch patholoog: ‘Ik krijg lichamen op de snijtafel die rechtstreeks door de vaccinatie zijn gestorven’

in CoronaMens en Dier 21 januari 2022 

 

De Tweede Kamer stemde unaniem voor een motie van Kamerlid Pieter Omtzigt voor een onafhankelijk onderzoek naar de oversterfte. Waaraan stierven die tienduizenden mensen? “Als we dat weten, kunnen we beter beleid maken. Dat plan kregen we, maar de onderzoekers die in de lead zijn, zijn dezelfde onderzoekers als die de regering adviseren. Dat is onverstandig,” zei Omtzigt dinsdag in de Kamer.

De Andere Krant sprak met forensisch patholoog Frank van de Goot, bekend van het tv-programma Doden liegen niet. Wat aan vooringenomen conclusies via de media op ons afkomt, is niet mals. Topsporters vallen bij bosjes neer. Volgens wetenschappers komt de oversterfte ofwel door bijwerkingen van corona óf juist door de vaccinaties. Een sluitend antwoord hierop kan ik niet geven, zegt Van de Goot.

Dat herken je aan vervormde bloedplaatjes

Hij heeft zelf zo’n 30 coronadoden geobduceerd. Om aan te tonen of iemand aan corona of aan een vaccinatie is overleden, dien je het lichaam maximaal een dag na de dood te onderzoeken op vers bloed dat nog niet uit elkaar is gevallen. “Dat is moeilijk te realiseren.”

De forensisch patholoog zegt ook lichamen op de snijtafel te krijgen die rechtstreeks door de vaccinatie zijn gestorven. “Dat herken je aan vervormde bloedplaatjes of aan god mag weten door welke andere allergische reactie dan ook. Het Lareb reageert daarop met ‘het valt wel mee’ en ‘een vaccinatiedode is een zeer kleine kans’.”

Binnen een week waren er 13 dood

Van de Goot hoort ook dat zwangere vrouwen juist door de vaccinaties schade oplopen. Hij wijst er daarnaast op dat bejaarden van Pfizer en Moderna een koortspiek krijgen waarmee ze zichzelf over het randje laten prikken. Die groep wordt geregistreerd als overleden aan onderliggend lijden en niet aan vaccinatie. Dat klopt niet, verzucht de patholoog.

“Ik ken een verpleeghuis waar 250 bewoners in één dag zijn ingespoten. Binnen een week waren er 13 dood. Zou ik 90 jaar zijn, liet ik me niet vaccineren. De boosterprik met god weet wat voor schadelijke reacties laat ik echt aan me voorbij gaan,” benadrukt de patholoog.

 

Pepijn van Houwelingen: ‘Dit stopt pas als wij, als Nederlanders, zeggen: genoeg is genoeg’

in Mens en Dier 2 december 2021 

 

De oversterfte is op dit moment, met een groot deel van onze bevolking gevaccineerd, groter dan een jaar geleden. Hoe kan dit? Na twee keer prikken zouden we, zo is ons keer op keer beloofd, toch weer vrij zijn? Dat was toch de afspraak? Die vragen stelde Kamerlid Pepijn van Houwelingen (FVD) woensdag in de Tweede Kamer.

“Een recent Japans onderzoek wijst uit dat twintigers een zeven keer – ik herhaal: zeven keer – zo groot risico op overlijden hebben na vaccinatie als door covid. Toch blijven we jongeren en zelfs kinderen, die niet of nauwelijks risico lopen vanwege het virus, vaccineren met vaccins waarvan de langetermijnbijwerkingen geheel onbekend zijn. Bijwerkingen waarvoor vrijwel geen aandacht is,” zei Van Houwelingen.

Zover is het al

“De Reclame Code Commissie heeft deze maand zelfs geoordeeld dat de dansen met Janssen-campagne deze zomer eenzijdige, onzorgvuldige en daarom ontoelaatbare reclame was. Het Janssen-vaccin wordt in landen als Noorwegen ontraden. Het had en heeft bekende bijwerkingen als Guillain-Barré, veneuze trombo-embolie en trombose,” vervolgde hij.

Van Houwelingen: “Iedereen in Nederland, gevaccineerd of ongevaccineerd, moet zich het volgende gaan afvragen: waar ligt voor mij de grens? Wanneer je kinderen zich buiten in de kou moeten afdrogen na de zwemles? Wanneer je vriend niet meer mee mag naar een restaurant? Wanneer jouw door de lockdown wederom in het verpleeghuis opgesloten oma of opa, die alleen nog maar af en toe een verpleegster met een mondkapje ziet, de wil om door te leven verliest en langzaam versterft? Wanneer je collega straks van de werkvloer wordt verwijderd omdat hij geen QR-code kan laten zien? Wanneer u uw groene vinkje verliest als u niet op tijd een boostershot haalt, zoals het in Frankrijk al de wet is? Of is uw breekpunt wellicht bereikt als straks in ons land net als in Oostenrijk een vaccinatieplicht wordt ingevoerd en u moet kiezen tussen een boete van 9600 euro, vier weken celstraf of een booster? En ja hoor, een paar uur geleden gaf de voorzitter van de Europese Commissie, mevrouw Von der Leyen, te kennen dat we het moeten hebben over een vaccinatieplicht in de Europese Unie. Zover is het al.”

Fundamenteel onwrikbaar recht

Deze tweedeling stopt namelijk pas als wij, als Nederlanders, zeggen: genoeg is genoeg. Vrijheid is namelijk geen privilege dat je kan worden gegeven of ontnomen, maar een fundamenteel onwrikbaar recht van ieder individu, benadrukte Van Houwelingen.

 

Arts over de gevaren van de coronavaccinatie: ‘Verbijsterend. Dit is verbijsterend’

in Mens en Dier 7 oktober 2021 

 

In maart zagen we een verontrustende trend, zei internist en cardioloog Peter McCullough onlangs in een interview met Voices for Freedom. “Het werd mij duidelijk dat er sterfgevallen plaatsvonden na het vaccin.”

Op 22 januari, een maand na de uitrol van het coronavaccin, waren er in de Verenigde Staten al 186 overlijdens gemeld. Normaal gesproken zou een dergelijk vaccinatieprogramma na 150 sterfgevallen zijn stilgelegd, benadrukte de arts.

 

Oversterfte

In maart waren er inmiddels 1600 overlijdens gemeld. Als hij in een veiligheidscommissie had gezeten, zou hij het gebruik van de vaccins in februari al hebben opgeschort vanwege de oversterfte, zei hij.

Op het moment dat het interview werd afgenomen, waren er in de VS al meer dan 13.000 mensen overleden na de prik. “Verbijsterend. Dit is verbijsterend,” zei McCullough.

Er is nog nooit een persconferentie geweest

In de jaren zeventig werd het vaccin tegen de varkensgriep na 53 sterfgevallen van de markt gehaald. Er waren 55 miljoen Amerikanen ingeënt en 500 gevallen van het Guillain-Barré-syndroom gemeld, aldus de arts.

En nu gaan we na 13.000 overlijdens gewoon door met prikken. “Sterker nog: er is nog nooit een persconferentie geweest over de veiligheid of werkzaamheid van de vaccins,” zei arts McCullough.

 

‘Dit zou het énige onderwerp in de media moeten zijn. Er is iets aan de hand en het is ernstig’

in Buitenland 21 oktober 2021 

 

In landen over de hele wereld ligt de sterfte aanzienlijk hoger dan normaal, blijkt uit overheidscijfers. Hoe kan dit? Het gaat hier niet om sterfgevallen als gevolg van corona.

In een aantal grote Europese landen, met name Duitsland en Groot-Brittannië, is sprake van oversterfte. In Groot-Brittannië, waar begin dit jaar veel mensen zijn gevaccineerd, sterven al maanden meer mensen dan verwacht, zei journalist Alex Berenson in het tv-programma van Tucker Carlson.

In Duitsland begon men in de lente met vaccineren en was in september sprake van oversterfte. “We weten niet waarom,” zei Berenson. Hij voegde toe dat in Groot-Brittannië veel mensen overlijden als gevolg van hart- en vaataandoeningen.

We moeten echt uitzoeken wat de oorzaak is

In de Verenigde Staten liep de coronasterfte de afgelopen maanden terug, maar toch ligt de sterfte onder 50-minners nog ruim boven de verwachte sterfte. Een mogelijke verklaring is dat dit te maken heeft met hartproblemen en de massavaccinatiecampagnes, aldus Berenson.

“Maar we hebben hier niet genoeg bewijs voor. We weten alleen dat de sterfte in de VS onder mensen van 20 tot 50 jaar ongekend hoog is en dat er sprake is van oversterfte in sommige Europese landen. We moeten echt uitzoeken wat de oorzaak is,” benadrukte hij.

Langzaam dringt dit bericht de reguliere media binnen

Journalist Annelies Strikkers schrijft in een reactie: “Geen enkel woord, geen enkele letter lees je hier in de gevestigde media over de abnormale oversterfte van de laatste maanden. Nee, dit zijn geen coronadoden.”

Auteur en spreker Hans van Tellingen zegt: “Langzaam dringt dit bericht de reguliere media binnen. Er is sinds tijden een ‘onverklaard’ hoge oversterfte onder met name de jongere bevolking. Dat zou te maken kunnen hebben met de lockdowns (depressie), maar ook met het ‘toedienen’ van middelen.”