Nanotechnologie ontdekt in Pfizer vaccin door Nieuw-Zeelands lab; Dr. Matt Shelton & advocate Sue Grey leggen een verklaring af bij de gezondheidscommissie van het NZ-parlement

Avalerion AwakesBy 6 april 2022

 

Dit vertaalde verslag is afkomstig van het vertaalteam van Stichting Vaccinvrij die vriendelijk toestemming heeft gegeven om het hier te publiceren. Het verslag bestaat uit een vertaalde video en artikel. Het artikel is vertaald door Door Frankema, de oprichtster van Stichting Vaccinvrij. De video is vertaald door Avalerion Awakes in samenwerking met Stichting Vaccinvrij.

Arts en medisch wetenschapper Dr. Matt Shelton doet verslag over de nanotechnologie die is ontdekt in het Pfizer vaccin door een Nieuw-Zeelands lab. In de onderstaande video spreekt Dr. Shelton met Advocate Sue Grey, co-leider van de Outdoors & Freedom Party (Buitenleven & Vrijheidspartij), voor het parlementsgebouw in Wellington nadat zij een verklaring hebben afgelegd bij de Gezondheidscommissie van het Nieuw-Zeelandse parlement op 28 januari jl. Zij vragen aandacht voor de bevindingen en verzoeken om het onderzoek te herhalen en voort te zetten.

U kunt de vertaalde video hier bekijken. De duur is 18:37 minuten. 

 

Directe link op Rumblehttps://rumble.com/vzu30h-self-assembling-nanotechnology-discovered-in-pfizer-vaccine-by-nz-lab-neder.html

Directe link op Bitchutehttps://www.bitchute.com/video/ip5o3TYgnsXg/

 

Het vertaalde (geshadowbande) artikel van Dr. Matt Shelton over zijn bevindingen:

Voor degenen die alleen het korte verhaal willen:

Hier is de foto van één druppel van het Nieuw-Zeelandse Pfizer COMIRNATY “vaccin” onder een dekglaasje, nadat het per ongeluk licht was verhit, en dezelfde dag bekeken via donkerveldmicroscopie met geringe vergroting, dat werd geprojecteerd op een TV monitor.

 

Ik ben een arts met een goede reputatie, met een achtergrond in wiskunde en natuurkunde en daarna heb ik mij gespecialiseerd in interne geneeskunde. Ik heb uitgebreide ervaring met fasecontrastmicroscopie.

In mijn praktijk begonnen mensen te verschijnen met vaccinatieschade van de Pfizer injectie. Op dat moment in 2021, had ik geen microscoop.

Verschillende artsen hadden in andere landen al vreemde waarnemingen gemeld. Dr. Zandre Botha uit Zuid-Afrika toonde de uniforme vreemde ronde cirkels. La Quinta Columna toonde vormen die leken op microchips en andere formaties. Twee andere artsen spraken over parasieten en hydra’s!

Dit is niet mijn eerste rodeo. Nadat ik eerder had ervaren hoe degenen onder ons die kritisch naar het vaccinatiebeleid kijken, zwaar onderdrukt worden door personen die het verhaal willen ombuigen en controleren, dacht ik: “Hoe zit het echt?”, “Wat wordt er naar voren gebracht om de critici te framen als wappie?”

Vanwege mijn eerdere uitgebreide microscopie-ervaring, vergde het leren omgaan met een donkerveld-microscoop niet zo veel opleiding. Ik heb een 12 weekse cursus gevolgd voor analyse van levend bloed met de meest geavanceerde donkerveld-microscoop en camera, die ik met mijn budget kon kopen. Hij vergroot tot 4000x.

Na het bloed van tientallen mensen met vaccinatieschade van dichtbij te hebben bekeken, begonnen patiënten me te ondervragen over de ronde en vierkante felgele formaties in het bloed in hun haarvaten, zoals te zien was op het scherm.

In de leerboeken staat niets over dergelijke dingen, en verschillende mensen die soortgelijk werk deden, suggereerden dat het misschien kristallen waren, of een soort van afwijking van de dia of dekglaasje . In het begin vertelde ik de patiënten dat het niet belangrijk was – mogelijk urinezuur of iets dergelijks.

Toen kreeg ik verschillende “lege” flesjes Pfizer COMIRNATY-vaccin. Ik vertrouw de bron van de injecties voor 100%. De flesjes waren van recent overgebleven vaccins nadat de injecties waren gegeven.

Ik ontdooide de inhoud van de flesjes en onderzocht ze. Ik heb de hele inhoud (slechts een paar druppels in elk flesje) uit elk flesje opgezogen in een 3cc spuit met een 16G naald, en een druppel ervan op een glaasje met een dekglaasje gedaan. En in een ander glaasje een druppel vaccin vermengd met een druppel menselijk bloed en er een dekglaasje op gedaan.
De afbeeldingen die volgen zijn van de verschillende objectglaasjes en werden genomen onmiddellijk nadat de glaasjes waren gemaakt.

De hoeveelheid activiteit in de vloeistof en de vreemde vormen waren op zijn zachtst gezegd verbijsterend.

Vierkanten en cirkels leken consequent met elkaar in verbinding te staan. Na een uur of twee leken de vierkanten en cirkels zich op de een of andere manier te vergroten.

Op dezelfde warme dag moest ik van mijn kantoor naar een ander kantoor een eind verderop reizen. De objectglaasjes werden ingepakt in plastic postzakken en in een kartonnen doos in de auto naast de microscoop gelegd. Het was een lange week geweest en de oceaan zag er aanlokkelijk uit, dus ik parkeerde de auto met de ramen een centimeter of twee open, maakte een wandeling van 40 minuten en vervolgde toen mijn rit.

Op mijn bestemming stond de microscoop opgesteld en ik bekeek de objectglaasjes nog eens. Ik ben niet snel bang, maar wat ik daarna zag, gaf me koude rillingen. De rechte lijnen en hoeken waren bekleed met vierkanten, rechthoeken en cirkels

 

Toen ontstond er een enorme formatie terwijl ik ernaar keek en ik nam een paar foto’s. Op dit punt was mijn software niet goed afgestemd op mijn mac computer, dus filmen met mijn I-phone was de enige optie.

Omdat ik betere graphics wilde, kocht ik een nieuwe PC laptop, waar ik de software op kon gebruiken en ik betere beelden kon maken. Om door iemand te worden geloofd, moest dit fenomeen kunnen worden herhaald en hopelijk begrepen kunnen worden.

In de dagen die volgden dacht ik na over hoe de formatie tot stand kwam. Was het een functie van de tijd? Van de trillingen in de auto? De hitte? Van zendmasten langs de weg? Het kan van alles geweest zijn, dus ik nam wat meer vloeistof en plakte er nog wat dia’s uit, stopte ze in meerdere draagglaasjes, reed er twee uur mee rond de stad in de buurt van zendmasten, en kwam toen terug. Ik kreeg nog een paar interessante beelden, maar niets zoals de eerste.

 

 

Een paar weken later kreeg ik nog meer vaccin in handen van dezelfde bron. Deze keer waren er lotnummers en vier flesjes. Ik heb ze apart uitgezet en ook wat van de oude vloeistof met de nieuwe gemengd. De nieuwe vloeistof had veel meer cirkels dan de eerste partij, en minder vierkantjes.

De eerste pogingen gaven formaties.

Interessant was dat op de tweede dag, toen ik terugkwam en opnieuw keek, de structuren van hun ondergrond waren verschoven. Dit kan het gevolg zijn van het hanteren van de dia’s, maar het toont aan dat de formaties “dingen” zijn en geen schaduwen of uitdroging.

Na nog een paar pogingen ontstond er interessante activiteit en organisatie, maar er werden geen dramatische nieuwe beelden gemaakt.

Op 16 januari plaatste ik nog een partij. Daarna nam ik ze mee in de auto naar de stad op een warme dag en liet ze in de auto liggen met de ramen omlaag. Het was ongeveer 28°C buiten, en in de auto werd het maximaal 40°C. Toen ik thuiskwam, lag dit beeld op de dia. Het experiment werd met succes herhaald.

Het is niet aan mij om te veronderstellen wat deze elementen zijn, maar ik denk niet dat dit een normale bevinding is in de vaccins voor de SARS-CoV-2 vaccins. De formaties die zich hebben gevormd lijken niet gewoon organisch te zijn, of gruis, of een kunstmatige oorzaak, en het is niet gewoon uitdroging van het objectglaasje.
Het is in hoge mate zelf-georganiseerd en lijkt deel uit te maken van het design van de vloeistof.

Ik heb me maandenlang afgevraagd waarom deze infectie zo ernstig en belangrijk was, dat het vaccin aan elke mens op de planeet meerdere malen moet worden toegediend – zelfs als men van Covid is hersteld. Dit is ongekend in de geschiedenis van vaccins.

Iedereen met een donkerveld microscoop kan hetzelfde doen. Waarom kijken niet meer mensen naar het vaccin onder een microscoop? Waarom is het publiek niet op de hoogte gebracht van alle ingrediënten van het door de FDA goedgekeurde vaccin tegen Covid?

De volgende beelden zijn afkomstig van een objectglaasje waarop een druppel vers menselijk bloed vermengd was met een druppel vaccin-vloeistof. Toen de vloeistof het bloed ontmoette, werden de witte bloedcellen vernietigd en de rode bloedcellen zwaar beschadigd.

Terwijl ik me concentreerde op een zo goed mogelijke focus, dacht ik niet te veel na over wat ik had opgevangen. Maar toen ik later beter keek, was het duidelijk een beeld van een soort nano-tech chips verbonden door “koorden”. De koorden kunnen gedeeltelijk gemaakt zijn van fibrine. Maar het is zeker dat wanneer het “vaccin” wordt vermengd met menselijk bloed, er andere dingen gebeuren op de dia dan als er alleen het “vaccin” wordt gebruikt. Kijk maar eens.

Er waren ook deze opzienbarende formaties:

Ik heb verder niets te zeggen. De foto’s spreken voor zich. Dit onderzoek moet worden voortgezet door andere laboratoria.

Haal een paar Duitse draagglaasjes en dekglaasjes van hoge kwaliteit. Plaats een druppel vaccin uit een gebruikt flesje of een vers flesje. Bekijk de activiteit bij lagere vergroting en ook bij 1600 tot 4000x met donkerveldmicroscopie. Haal een droge incubator voor de verse glaasjes en stel deze in op verschillende temperaturen variërend van 38-42 gedurende ten minste een uur. Observeer opnieuw. Als er niets interessants is gebeurd, probeer het dan terug in de incubator te zetten. Ga de tweede dag verder. Doe hetzelfde met een druppel bloed en een druppel vaccin. Combineer verschillende partijen vaccin en gebruik één druppel van de gecombineerde vaccins op elk glaasje. Gebruik persoonlijke beschermingsmiddelen (PPE) en ventileer de ruimte zodat u de vloeistof niet inademt (een laminaire stroming kap zou ideaal zijn) en draag handschoenen.

 

 

Labonderzoek: coronasneltest bevat 7 keer toegestane hoeveelheid ethyleenoxide, een giftige stof

in Buitenland 30 oktober 2021 

 

Enkele dagen geleden zond het mediakanaal Pronews TV een item uit over te hoge concentraties ethyleenoxide in teststaafjes die worden gebruikt voor coronasneltests. Een staafje, dat is onderzocht in een laboratorium op Cyprus, bleek meer dan zeven keer de toegestane hoeveelheid ethyleenoxide, een giftige stof, te bevatten.

De stof wordt onder meer gebruikt om teststaafjes voor testkits en de PCR-test te steriliseren. In de EU mogen levensmiddelen geen ethyleenoxide bevatten. De maximaal toegestane hoeveelheid is vastgesteld op 0,05 mg/kg. In het teststaafje, dat is geanalyseerd door een lab in de stad Larnaca, zat 0,36 mg/kg ethyleenoxide, schrijft de Cyprus Mail.

Voedingsmiddelen teruggeroepen

In augustus werden bepaalde voedingsmiddelen teruggeroepen omdat ze sporen van ethyleenoxide bleken te bevatten. Volgens de gezondheidsautoriteiten ging het om kleine hoeveelheden die geen direct gevaar vormden voor de volksgezondheid.

Ze voegden er wel aan toe dat wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat als je vaak en langdurig grote hoeveelheden van deze stof binnenkrijgt, er tumoren kunnen ontstaan.

Giftig, kankerverwekkend en mutageen

De Cypriotische vakbond Isotita heeft opgeroepen het gebruik van sneltests op te schorten. Duizenden Cyprioten moeten elke 72 uur een sneltest afnemen om te kunnen werken.

De vakbond heeft gezegd dat het gebruik van de sneltests moet worden gestaakt tot de gezondheidsautoriteiten de zaak hebben onderzocht. De vakbond verwees naar het Europees Agentschap voor chemische stoffen, dat aangeeft dat de stof giftig, kankerverwekkend en mutageen is.

Het ministerie van Volksgezondheid heeft een onderzoek ingesteld. Niet naar de sneltests, maar naar het lab.

 

 

KLOKKENLUIDER maakt geheime opnames: ‘Overheid wil niet laten zien dat covidprik vol troep zit’

in Buitenland 21 september 2021

 

Jodi O’Malley, een verpleegster en klokkenluider die werkzaam is voor het Amerikaanse ministerie van Volksgezondheid, nam in het geheim gesprekken met collega’s op.

Ze sprak onder andere met spoedarts Maria Gonzales over een man die na zijn tweede prik kortademig werd. “Hij heeft waarschijnlijk myocarditis,” zei Gonzales. “Waarschijnlijk als gevolg van het vaccin, maar ze zullen het vaccin niet aanwijzen als boosdoener.”

O’Malley vroeg haar hoeveel mensen de bijwerkingen melden. “Ze maken geen melding,” antwoordde Gonzales. “Ze willen dit onder het tapijt vegen.”

Facebook en Instagram hebben onderstaande video al verwijderd:

 

Kost te veel tijd

De verpleegster zei tegen James O’Keefe van Project Veritas dat ze tientallen mensen heeft zien binnenkomen die last hadden van bijwerkingen, waaronder een 15-jarige jongen met bloedproppen. Deze gevallen werd ook niet gemeld.

Een andere collega van O’Malley, verpleegster Deanna Paris, zei: “Ik denk dat ze mensen dood willen hebben.” Paris zei dat er ‘veel’ patiënten zijn binnengekomen die ziek zijn geworden door de bijwerkingen. Ze voegde toe dat de bijwerkingen niet worden gemeld omdat het te veel tijd kost.

Dit is kwaad op het hoogste niveau

Dr. Gonzales zei verder dat er waarschijnlijk geen onderzoek is gedaan naar de bijwerkingen omdat ‘de overheid niet wil laten zien dat het verdomde vaccin vol troep zit’.

Voor O’Malley kwam het breekpunt toen een collega van haar, die vanuit geloofsovertuiging tegen vaccineren is, onder druk werd gezet om de prik te nemen. Ze ging overstag en is op 28 augustus overleden. Op dat moment besloot O’Malley naar buiten te treden.

Dit is kwaad op het hoogste niveau, benadrukte de klokkenluider.