Nederlanders sterven bij bosjes na coronavaccin: ‘Hang dit niet aan de grote klok’

in Binnenland 10 maart 2021 

 

In woonzorgcentrum Huis ter Wijck in Beverwijk zijn in een maand tijd 26 bewoners overleden. Dat gebeurde vlak nadat ze het coronavaccin hadden gekregen. Het was één van de zwartste maanden uit de geschiedenis, schrijft het Noordhollands Dagblad. Een woordvoerder zegt: “Het kwam als een verrassing na de eerste vaccinatieronde. Veel bewoners zijn helaas overleden.”

Een oud-medewerker laat aan NineForNews weten dat ze het verzorgingstehuis nog gewaarschuwd heeft, maar ze kreeg te horen dat ‘wij ons als organisatie nu eenmaal te houden hebben aan de richtlijnen van de overheid’.

 

Dit soort berichten zie je bijna dagelijks langskomen. Medewerkers houden hun kaken stijf op elkaar. Autoriteiten zeggen dat er geen sprake is van een link. En we gaan weer over tot de orde van de dag. Vaccinmakers zijn er toch om ons te beschermen tegen dit virus?

In dit verband doet Tweede Kamerlid Leonie Sazias vandaag een interessante uitspraak in De Telegraaf. “Die farmaceuten zijn gewoon schoften. Ze willen zoveel mogelijk geld verdienen over de ruggen van mensen die ziek zijn.”

De verhalen sijpelen naar buiten

Wat doe je als blijkt dat een product waar je zoveel mogelijk aan wilt verdienen allerlei nare bijwerkingen heeft? Dan zorg je dat iedereen zijn mond houdt. Via diverse kanalen sijpelen de verhalen toch langzaam maar zeker naar buiten.

Jurist Isa Kriens, ook wel bekend als De Kleine Activist, plaatste op Instagram een verhaal over mensen die sterven na de coronaprik. “Ik lees en zie te veel berichten over oudere mensen die overlijden vlak na de injectie. Te veel,” schreef ze.

Haar inbox stroomde vervolgens over. Hieronder een kleine greep uit de talloze berichten die ze ontving:

“Bij mijn oma in het verzorgingstehuis twee mannen overleden met alleen een lichamelijke beperking. Beiden de prik op 25 januari gehad en overleden in de nacht van 30 op 31 januari. Verder geen onderzoek. ‘Toeval’.”

“Bij ons in het verpleeghuis ook. Zeven doden na eerste prik!!”

“Klopt helemaal dit! Bij ons in het tehuis ook zes overleden na de eerste prik en drie met spoed opgenomen. Het wordt ons op het hart gedrukt dit niet aan de grote klok te hangen bij familie en vrienden. Welcome to this toxic world!”

“Mijn oudtante van 96 was ok in het verzorgingstehuis, had wel een zwak hart. Ze kreeg de eerste prik met belofte op een langer leven. Twee dagen later doodziek. Dokter zei in eerste instantie dat het niet door de prik kwam, maar kwam daar later op terug. Anderhalve week later stierf ze.”

“Mijn vader van 92 ook, werd na drie dagen ziek en na twee weken overleden.”

“Ik werk op een huisartsenpost en je verhaal klopt. Het is ongelofelijk hoeveel mensen na het vaccin, ondanks dat ze al corona hebben gehad, ineens onderuit gaan. Het wordt toegeschreven aan onderliggend lijden.”

“Mijn oudtante van 95 is binnen een paar weken na haar eerste prik overleden. Wie het in zijn hoofd haalt een dame van 95 met een zwak hart te vaccineren? Ik kan er niet bij… Ik hou mijn hart vast voor mijn opa en oma van 75 jaar… Die zijn ook van plan het te nemen.”

“De moeder van mijn vriend is gevaccineerd. In de 80 was ze. Zij was al behoorlijk zwak en had enorm veel kwalen. We hebben allemaal geprobeerd om het uit zijn hoofd te praten, maar hij gelooft er gewoon zo erg in door de NOS. Twee dagen na de prik is zijn moeder overleden. Nu voelt mijn vriend zich erg schuldig, naast de rouw. Wie laat nou iemand die al zo zwak is vaccineren? Daar zou een arts toch tegen moeten zijn?!”

“Bij mijn zus op het werk is ook kort na het vaccineren een cliënt overleden. En mocht niet naar buiten worden [gebracht].”

Volgens het Lareb zijn er tot nu 87 meldingen van overlijden na vaccinatie met coronavaccins, maar als je al deze verhalen zo leest, kun je eigenlijk niet anders dan concluderen dat het aantal sterfgevallen in werkelijkheid nog veel hoger ligt.

 

Onderzoek naar 31 sterfgevallen na vaccinatie in zorginstelling Noord-Holland: ‘Onderste steen komt boven’

in Binnenland 15 april 2021 

Op 30 januari kregen de bewoners van het St Elisabeth Verpleeg- en Gasthuis in Amersfoort hun eerste coronaprik. Twee weken later brak er corona uit. In een week tijd overleden 22 bewoners. “Met de start van vaccinaties hadden we verwacht dat de besmettingen zouden afnemen, maar dat is niet gebeurd en daar zijn we erg ontdaan over,” zei bestuurslid Evelien Bongers tegen RTV Utrecht.

Zo zijn er nog talloze voorbeelden van verpleeg- en verzorgingstehuizen waar bewoners kort na vaccinatie zijn overleden. Kamerlid Wybren van Haga (FVD) stelde er vragen over aan zorgminister Hugo de Jonge en werd vervolgens geschoffeerd.

“Er zijn een hoop verontrustende berichten,” zei Van Haga, die onder andere het St Elisabeth Verpleeg- en Gasthuis noemde. “Dat er mensen overlijden is één ding, maar dit lijkt te toevallig. Ik was benieuwd naar de verklaring.” De Jonge beschuldigde het Kamerlid van ‘het zaaien van paniek’ en ‘het verspreiden van nepnieuws’.

31 bewoners overleden

De Buitenparlementaire Onderzoekscommissie 2020 heeft naar aanleiding van deze verontrustende berichten besloten om onderzoek te doen naar overlijdensgevallen na vaccinatie. De commissie onderzoekt momenteel het overlijden na vaccinatie van 31 bewoners in een zorginstelling in Noord-Holland. Aan de familie is toestemming gevraagd obductie te mogen doen, laat de commissie weten via social media.

Het lijkt te gaan om zorgcentrum Huis ter Wijck in Beverwijk. Daar zijn onlangs 31 bewoners overleden net nadat ze voor de eerste keer waren gevaccineerd.

Niet de enige zorginstelling

Veel mensen zijn blij dat de onderzoekscommissie een onderzoek is gestart. “Lijkt me goed dat dit uitgezocht wordt, want het is niet de enige zorginstelling waar dit is gebeurd,” reageert psychiatrisch verpleegkundige Aaldrik Oosterveld op LinkedIn. “De onderste steen komt boven,” twittert programmamaker Flavio Pasquino.

Margaretha schrijft: “Het tehuis waar mijn vader heeft gewoond en mijn moeder ooit heeft gewerkt. Top dat jullie dit onderzoeken. Bizar gewoon. En meteen wordt er gezegd: ‘Nee, het komt niet door het vaccin’. Zijn ze daar helderziend of zo?”

Arts: ‘In Scandinavië worden ouderen letterlijk geëuthanaseerd, er gebeuren verschrikkelijke dingen’

in Mens en Dier 21 mei 2021 

 

Er is iets mis, zei arts Peter McCullough onlangs in het programma Tucker Carlson Today. Hij wees erop dat in april een nieuwe wet is aangenomen in Queensland in Australië over het gebruik van hydroxychloroquine. Als artsen proberen om coronapatiënten te helpen met dit middel gaan ze zes maanden de gevangenis in.

“Wat?!” reageerde presentator Tucker Carlson verbaasd. “Waarom?!”

Er is iets mis, herhaalde McCullough. Hij wees erop dat Australiërs al 14 maanden in angst leven en gebukt gaan onder draconische lockdowns. En welke richtlijnen heeft de Australische toezichthouder voor medicijnen TGA opgesteld voor de behandeling van corona? Gebruik geen hydroxychloroquine, gebruik geen ivermectine, gebruik geen steroïden, enzovoorts.

“Wat moet je dan wel doen?” vroeg McCullough. “Het antwoord? Niets.”

Echt schokkend

Carlson vroeg hem hoe de Australische toezichthouder nu al kan weten dat hydroxychloroquine geen effectieve behandeling is tegen corona. Dat kunnen zij niet weten, antwoordde de professor. “Er is iets vreselijk mis in de wereld. Wat er nu gebeurt, gebeurt wereldwijd.”

Hij zei dat gekwelde artsen en verpleegkundigen aangeven dat ouderen in Scandinavië letterlijk worden geëuthanaseerd. “Er gebeuren verschrikkelijke dingen.”

“Dit is echt schokkend,” zei Carlson.

https://twitter.com/i/status/1394270391233810434

Medewerker verzorgingstehuis doet boekje open: 15 bewoners gestorven na coronavaccinatie

in Buitenland 4 juli 2021 

 

Een medewerker van een verzorgingstehuis in de Canadese provincie Ontario heeft een boekje opengedaan over de gevolgen van de coronaprik. Via e-mails werden de medewerkers op de hoogte gehouden van de uitrol van het vaccin.

Op 19 januari kregen medewerkers en bewoners hun eerste coronaprik. Zeventien dagen later kreeg de klokkenluider een e-mail van haar werkgever waarin stond dat 61 bewoners besmet waren geraakt met corona en dat 15 van hen waren overleden. Ook 40 personeelsleden hadden corona gekregen.

15 sterfgevallen in 17 dagen, normaal: 3 sterfgevallen in 9 maanden

“Dat zijn dus 15 sterfgevallen in 17 dagen [als gevolg van de vaccinatie],” zei de anonieme medewerker in gesprek met Bright Light News. Om je een idee te geven hoeveel mensen er normaal gesproken overlijden in het verzorgingstehuis: tussen maart en december 2020 deden zich drie sterfgevallen voor. Die gevallen waren overigens niet gerelateerd aan corona.

Ook had zich nooit eerder een corona-uitbraak voorgedaan in het verzorgingstehuis. Wel was één van de medewerkers positief getest, maar de uitslag bleek valspositief te zijn.

Geen geïsoleerd incident

Bright Light News zegt te vermoeden dat dit ‘geen geïsoleerd incident’ is. Het gezicht van de medewerker is onherkenbaar gemaakt en ook is haar stem vervormd:

https://twitter.com/i/status/1411125435434373126

Klokkenluider: 25% bewoners Duits verzorgingstehuis sterft na Pfizer-vaccin

in Buitenland 5 maart 2021 

 

Advocaten Reiner Fuellmich en Viviane Fischer spraken met een medewerker van een verzorgingstehuis in Berlijn. De verzorger vertelt wat er is gebeurd tijdens en na de uitrol van het coronavaccin van Pfizer.

In deze 40 minuten durende video zegt de klokkenluider, wiens stem is vervormd, dat zeven van de 31 bewoners stierven na de eerste dosis van het Pfizer-vaccin. Op het moment dat het interview werd afgenomen, was 1 op de 8 bewoners er zeer slecht aan toe.

Geweld

Na de tweede dosis werden 11 bewoners ernstig ziek en overleed er nog iemand. Met andere woorden: 25 procent van de bewoners stierf gelijk en 36 procent werd ernstig ziek.

De video toont hoe drie of vier mensen, waaronder een soldaat in uniform, de bejaarden vaccineren, in veel gevallen met geweld. Te zien is hoe sommige mensen zich verzetten tegen de prik, maar toch worden gevaccineerd.

Niet het eerste onderzoek

Fischer wil dat de politie een onderzoek instelt om meer sterfgevallen te voorkomen. Het zou niet het eerste onderzoek zijn naar overlijdens onder ouderen na toediening van een coronavaccin. In januari deden de Noorse en Duitse autoriteiten onderzoek naar sterfgevallen die zich voordeden na de vaccinatie.

Afgelopen maand werden de vaccinaties in Spanje tijdelijk gestopt nadat 46 bewoners van een verzorgingstehuis waren gestorven na de inenting. De Global Times meldde afgelopen week dat 16 ouderen in Zwitserland waren gestorven na de coronavaccinatie.