NVKP

Nederlandse Vereniging Kritisch Prikken

Op hun site vindt u (kritische) informatie over vaccineren.

Voor meer informatie zie: http://www.nvkp.nl

 

Hier volgen enkele artikelen van de NVKP

 

De snelle opkomst van autisme en andere lichamelijke aandoeningen en ziekten en de rol van vaccinaties, glyfosaat en elektromagnetische velden.

Door Dr. Leendert Vriens, Nederland. 25 januari 2019.

“Abstract

Het aantal kinderen, gediagnosticeerd met ASD (Autisme Spectrum Disorder) neemt snel over de hele wereld toe (Ref. 1). Samen met Zuid-Korea en Hong Kong, neemt de VS het voortouw in het hebben van het grootste percentage van autistische kinderen. Aangezien de meeste gegevens over dit onderwerp in de VS beschikbaar zijn (Ref 2-4), zullen deze in dit stuk worden gebruikt om de verhoging te illustreren en de belangrijkste oorzaken, voorgesteld in de literatuur, te beschrijven: vaccins, glyfosaat en elektromagnetische velden. In de meeste literatuur wordt een van deze oorzaken als de enige of meest belangrijke verantwoordelijk gehouden voor de snelle stijging van de ASD. Ik bespreek hier de mogelijkheid dat hun combinatie het belangrijkst zou kunnen zijn. Om te extrapoleren naar de toekomst heb ik een tabel van de ASD gegevens gemaakt. De extrapolatie suggereert dat in 2022 -op voorwaarde dat de huidige trend zich voortzet- 1 op de 20 kinderen in de VS autistische zullen zijn, 1 op de 10 in 2028 en 1 op de 5 in 2034. De onzekerheid in deze cijfers zal uiteraard toenemen met de tijd. De toename van autisme is ook slechts een van de problemen veroorzaakt door deze omgevingsfactoren. Andere lichamelijke aandoeningen en ziekten, ook met snel stijgende aantallen, worden kort besproken.”

Lees het hele artikel met grafieken: https://www.stopumts.nl/pdf/The-rapid-rise-of-Autism-and-other-Physical-Disorders-and-Diseases.pdf

 

Het kabinet wil dat boeken die de keerzijden van vaccinaties belichten, uit de etalages verdwijnen.

Deze boeken baseren zich wel degelijk op onafhankelijk wetenschappelijk onderzoek!

Sinds een half jaar laat een Italiaanse organisatie voor vaccinatievrijheid CORVELVA, vaccins testen op inhoud met de modernste DNA technieken. De uitkomsten zijn verontrustend: Infanrix Hexa, het tot 1 januari aan baby’s 4x gegeven vaccin bleek zelfs de antigenen die de antistoffen zouden moeten geven, niet te bevatten. Er werden soms wel honderden niet gedeclareerde stoffen aangetroffen.

Een greep uit de aangetroffen stoffen: medicijnresten, DNA van intestinale wormen, pesticiden, en vele ander toxinen. Verder DNA van allerlei bacteriën en virussen incl. retrovirussen zoals HIV en SIV, en Hepatitis B.

Twee Amerikaanse wetenschappers hebben in het BMR vaccin dat ook in Nederland wordt gebruikt, hoge concentraties van het kankerverwekkende bestrijdingsmiddel Glyfosaat aangetroffen.

Het kabinet wil dat we onze gezonde kinderen inenten met farmaceutische middelen. Maar steeds meer artsen en wetenschappers constateren een duidelijk verband tussen vaccinaties en de toename van ernstige ziektes bij kinderen waaronder auto-immuunziektes, ASS, kanker en leukemie.

Is het kabinet bang dat deze uitkomsten van onafhankelijk wetenschappelijk onderzoek bekend worden?

 

Dr. Jack Wolfson: cardioloog, Paleo Cardioloog en Natuurlijke Cardioloog

Publicatie nadat hij zijn mening over vaccinaties en de mazelenuitbraak in Disneyland Californië had gegeven op NBC Phoenix. Hij kreeg daarop duizenden boze reacties.

Hier volgt de vertaling van zijn publicatie in Health Impact News:

Onlangs gaf ik een interview op NBC Phoenix. Mij werd mijn mening gevraagd over vaccinaties in antwoord op de huidige mazelenuitbraak die heeft plaatsgevonden in Disneyland, Californië. Mijn antwoord daarop heeft bij duizenden mensen nogal wat woede veroorzaakt.

Er is ook enorm veel steun uitgesproken voor mijn commentaar en mening. Kortom, the Society Against Injectin Our Kids With Chemicals heeft een heleboel volgers.

Ik wil me richten op deze misplaatste woede en kijken of we het daar krijgen waar het thuishoort.

  1. Wordt kwaad op de voedingsindustrie. Graanproducten vol suiker, donuts, koekjes en cupcakes leiden tot miljoenen doden per jaar. In het ergste geval gingen er 100 mensen per jaar dood aan de waterpokken. En als deze mensen geen gesuikerde graanproducten en donuts hadden gegeten waren zij hoogstwaarschijnlijk nog in leven. Neem contact op met Nabisco en Kellogg’s en klaag ze aan. Teken protest aan tegen hun producten. Stuur hèn boze mails.

  2. Wordt kwaad op fastfood-restaurants. Hamburgers van gemartelde dieren, frites vol pesticiden en milkshakes vol hormonen, die vormen een probleem. Het probleem is niet Hepatitis-B dat een virus is dat zich aangetrokken voelt tot drugsgebruikers en degenen die met prostituees slapen. En jij wilt dat vaccin in jouw pasgeboren baby stoppen?

  3. Wordt kwaad op bedrijven die jouw wasmiddel maken, jouw wasverzachter en wasverzachterdoekjes. Jij en jouw kinderen dragen en ademen bekende carcinogene stoffen in (stoffen die kanker veroorzaken). Bel Bounce en Downy en laat ze dat weten. Deze producten doden meer mensen dan de bof, een virus dat in feite geen enkele dood veroorzaakt. Hetzelfde is het geval met Hepatitis A, waar je waterige diarree van krijgt.

  4. Wordt kwaad op al die bedrijven die ons milieu vervuilen. Veel van de chemische stoffen en zware metalen die zij uitstoten staan er bekend om dat zij autisme, hartkwalen, kanker, auto-immuunziekten en vele andere gezondheidsproblemen veroorzaken. Wereldwijd leidt deze vervuiling tot zeker 10 miljoen doden per jaar. Sterfgevallen ten gevolge van de mazelen zijn hier maar een hele kleine fractie van vergeleken met de sterfgevallen ten gevolge van milieuvervuiling.

  5. Wordt kwaad op je ouders die je geen borstvoeding hebben gegeven, borstvoeding beschermt kinderen tegen veel infectieziekten.

  6. Wordt kwaad op je dokter die een tunnelvisie heeft en je niet vertelt welke ingrediënten er in vaccins zitten (zij lezen de bijsluiter sowieso niet). Zij behoren je te vertellen over aluminium, kwik, formaldehyde, weefsel van geaborteerde foetussen, dierlijke eiwitten, polysorbaat 80, antibiotica en andere chemicaliën in de vaccins. Volgens de Environmental Working Group bevat het bloed van pasgeboren baby’s, zoals dit is gevonden in het bloed in de navelstreng, 200 chemicaliën. Misschien denkt jouw dokter dat een paar chemicaliën meer of minder die in jouw kind worden geïnjecteerd geen kwaad kunnen.

  7. Wordt kwaad op de kabelbedrijven en TV-fabrikanten die ervoor zorgen dat jij en je kinderen dik en lui worden, geen lichaamsbeweging willen en niet willen buiten spelen. Gebrek aan lichaamsbeweging kost miljoenen meer mensen het leven dan polio. Waar zijn al die 80-jarigen die gehandicapt zijn door polio? Ik schijn er weinig te kunnen vinden.

  8. Wordt in feite kwaad op Steve Jobs en Bill Gates die computers hebben gecreëerd zodat je de hele dag bestookt kunt worden met elektromagnetische straling terwijl je dit soort commentaren leest.

  9. Wordt kwaad op de farmaceutische bedrijven die ons laten geloven dat je een leven zoals hierboven is beschreven kunt leven door medicijnen te gebruiken. Keurig voorgeschreven medicijnen kosten jaarlijks duizenden levens, griep kost nauwelijks doden. Een vaccin werkt nooit.

Tenslotte: wordt kwaad op jezelf omdat je jouw ogen hebt gesloten voor de hersenspoeling die er heeft plaatsgevonden.
Jij hebt jouw dokter NOOIT vragen gesteld.
Je hebt NOOIT gevraagd wat er in vaccins zit.
Je hebt je NOOIT verdiept in deze goedaardige infectieziekten.
Laten we wel zijn: je geeft er geen barst om wat je kinderen eten. Je maakt je geen zorgen over de chemicaliën in hun leven. Het kan je niets schelen of ze de hele dag TV kijken of videospelletjes spelen.

Het enige dat voor jou van belang is, is je Starbuck’s, je volgende plastische chirurgische ingreep, je volgende cocktail, je volgende affaire en je volgende dosis suiker.

Deze publicatie is met liefde geschreven en met het idee een betere wereld te scheppen voor onze kinderen en komende generaties. Woede verhoogt jouw risico op een hartaanval. Wees voorzichtig!

Jack Wolfson

Vertaling door Lonneke Schuller

https://healthimpactnews.com/2015/arizona-cardiologist-responds-to-critics-regarding-measles-and-vaccines/

 

Hoe veilig zijn vaccins?: deze video