Actuele informatie vind u op: zelfzorgcovid19

 

Dr. P. McCullough schreef meest gebruikte reguliere handleiding om Covid-19 te behandelen.

Het werd gepubliceerd in American Journal of Medicine.

Naam van de studie/het protocol: "The Pathophysiologic Basis and Clinical Rationale for Early Ambulatory Treatment of COVID-19".

 

De Jonge over arts die ivermectine goed idee vindt: ‘Die moet natuurlijk wel op zijn jasje worden gespuugd’

in Mens en Dier 2 december 2021 

 

Kamerlid Pepijn van Houwelingen (FVD) vroeg zorgminister De Jonge woensdag waar nog ruimte is voor de professionele autonomie van artsen. “We hebben heel veel kritische artsen in het land. U weet ook waar ze zitten, bijvoorbeeld bij het Artsen Collectief. Hoe kunnen die dan nog kritiek uiten, als ze vervolgens de inspectie achter zich aan krijgen? Op die manier heb je toch geen debat meer?” vroeg Van Houwelingen.

“Zeker wel. Die medische beroepsgroep is continu met elkaar in debat. U heeft vaak vragen gesteld over bijvoorbeeld ivermectine. Ivermectine is in een experimentele setting echt wel gebruikt, ook in Nederland,” antwoordde De Jonge.

Jokkebrokken

“Over hydroxychloroquine hebben we het ook vaker gehad. Een woord dat we al heel lang niet meer hebben gebruikt, maar debat na debat was er aandacht voor hydroxychloroquine. Dat is ook gebruikt in Nederland. Maar van alles is geconstateerd dat het niet helpt. Het helpt niet en doen alsof het helpt, schaadt de gezondheid. Dus heeft de beroepsgroep in de richtlijn vervat dat het niet helpt. De laatste stand van de wetenschap is dat het niet helpt,” voegde de minister toe.

Dan is het ook zaak dat artsen vervolgens niet doen voorkomen alsof het wel zou helpen. Dat is namelijk gewoon jokkebrokken. Het is gewoon mensen voor de gek houden, aldus De Jonge.

Tuchtrecht

“Als de inspectie doorkrijgt dat een arts zelfs buiten het ziekenhuis om, want daar gaat het in dit geval om, zegt: zo’n cocktail van ivermectine en weet ik wat allemaal zou best een goed idee zijn en overigens kun je beter geen vaccinatie nemen, dan moet die natuurlijk wel op zijn jasje worden gespuugd. Eigenlijk moet hij onmiddellijk stoppen met die gedraging. Als hij dat niet doet, geldt natuurlijk het tuchtrecht, en gelukkig maar,” zei De Jonge.

Van Houwelingen reageert op Twitter: “Niet te geloven. Deze minister is totaal de weg kwijt en opent hier de aanval op de fundamenten van onze westerse beschaving, de open en vrije samenleving en de wetenschap. Hij had zonder twijfel 400 jaar geleden ook Galileo Galilei vervolgd voor het verspreiden van ‘nepnieuws’.”

 

 

Rust er een taboe in Nederland op medicijnen?

Geplaatst op 19 november 2021 
Geschreven door Gastblogger
 

Samenvatting van het artikel

In steeds grotere mate worden in landen met succes medicijnen ingezet om te zorgen dat er geen Covid-19 patiënten in de ziekenhuizen belanden. Maar in Nederland horen we daar niets over, terwijl het wel een sleutelrol zou moelen spelen om de druk op de ziekenhuizen te verlichten

 
door Cees Dam (1955, werkzaam geweest in automatisering en ontustbarend betrokken bij Nederland, zoals hij zelf stelt).

Het M-woord

Daar is er weer één. Een woord dat je niet volledig mag uitspreken. Een onderwerp dat je niet voor de gezelligheid ter sprake brengt. Zo’n woord heeft een lading of het is een taboe. Maar het M-woord is een uitzondering. Het staat voor hoop, leven, bevrijding en hereniging. En toch kom je het M-woord nergens tegen. Ook al staat het M-woord voor al het goede dat je kan wensen, er rust een groot taboe op. In Nederland althans. In het buitenland is het M-woord het toverwoord. Afgelopen vrijdag, net voor de persconferentie, was heel goed nieuws te melden. Het M-woord dook overal op. In België bijvoorbeeld, op de site van de VRT, werd het goede nieuws over “M“ breed aangekondigd. En het moet nu toch maar volluit, de  “M“, het M-woord staat voor medicijnen.

Ronapreve

Afgelopen vrijdag werd door de EMA het medicijn Ronapreve toegelaten in Europa. Het medicijn is in Amerika bekend als REGEN-COV, REGEN-COV2 of REGN-COV2 en het is het middel waardoor Trump snel herstelde van zijn covid infectie. Alles wat in deze blog staat geschreven over medicijnen is gebaseerd op buitenlandse persberichten en kranten. Het M-woord is één maal genoemd door Mark Rutte in zijn toespraak op 16 maart 2020. En daarna is het nauwelijks meer ter sprake geweest.

Terug naar België, aan het begin van de pandemie in november 2020, waar de VRT bericht uit een ziekenhuis:

“Belgische onderzoekscentra en ziekenhuizen spelen een voortrekkersrol in de zoektocht naar vaccins en efficiënte medicatie tegen COVID-19. Medicijnen blijven noodzakelijk want een vaccin alleen zal COVID-19 niet klein krijgen.

En in België wordt een jaar later de daad bij het woord gevoegd.

Het medicijn Ronapreve kan 70% van de ziekenhuisopnames voorkomen. Het is een anti-stof (“anti-body“) tegen het virus. De toediening van het medicijn kan poliklinisch (“outpatient“) met een infuus. Voor een opvolger, die met een injectie wordt toegediend, is in de VS toelating gevraagd bij de FDA. De fabrikant Roche/Regeneron heeft ook bekend gemaakt dat na een behandeling immuniteit is opgebouwd voor 8 maanden. Het is geen vervanger van het vaccin maar na een behandeling hoeft niet direct gevaccineerd te worden.

Uit de onderzoeks resultaten blijkt een daling van 70% in sterfte t.g.v. covid.

Op 6 mei maakt de minister van VWS bekend aan de Tweede Kamer dat dit medicijn is aangekocht en dat een noodtoelating is afgegeven. Naar aanleiding van vragen, van de vaste Tweede Kamer commissie voor VWS, antwoordt de minister op 20 september:

De ervaring in Nederland met de noodtoelating voor COVID-behandelingen leert dat dit niet per se leidt tot toepassing bij patiënten, omdat behandelaren terughoudend zijn met geneesmiddelen waarvoor de werkzaamheid en veiligheid nog niet zijn beoordeeld.“ .

Dit staat haaks op een artikel in de Zorgkrant van 28 juli dit jaar (Monoklonaal antilichaam tegen Covid-19 ingezet (zorgkrant.nl). Het

Erasmus MC heeft de behandeling opgenomen in zijn richtlijn en onmiddellijk geïmplementeerd.

Taboe tegen medicijnen wordt niet doorbroken door De Jonge

Tijdens de vergadering van de Tweede Kamer 16 november j.l. zei hij er slechts dit over:

“We hebben al via gezamenlijke inkoopprocedures twee behandelingen ingekocht die in het ziekenhuis worden benut: de antilichaambehandeling van Roche en het middel remdesivir van Gilead. Die twee middelen worden al gebruikt.“

In Florida (en niet alleen in deze staat) zijn inmiddels tientallen covid-poliklinieken verrezen. De vaccinatiegraad in Florida (18 mln. inwoners) is slechts 62 % (John Hopkins University) en alle maatregelen zijn ingetrokken. Het aantal sterf gevallen is recentelijk gedaald (grafiek Worldometer). In Florida wordt ingezet op vaccineren en medicijnen. Tot 14 oktober zijn 130.000 behandelingen gegeven en is het aantal ziekenhuisopnames met 80% gedaald. Voorwaarde is wel dat die behandeling binnen 5 tot 10 dagen na de eerste symptomen wordt toegediend. En de behandeling vergt maar een half tot anderhalf uur.

De pers in Nederland, met uitzondering van Nieuwsuur op dinsdag 19 oktober, heeft geen aandacht voor deze ontwikkelingen. Kijk het interview in Nieuwsuur eens terug  “Dat was wel een juichmoment“ ( Ratrace onder farmaceuten om coronamedicijn | Nieuwsuur (nos.nl)). En als er al iets over “M“ geschreven wordt in ons land dan is het over medicijnen die pas na een jaar beschikbaar komen. Dan wordt je blij gemaakt met …

Na de VS worden ook in Canada de bakens verzet. In Hamilton (Ontario) is vorige maand een covid-poli geopend ( St. Joe’s first hospital in Ontario with antibody therapy clinic for COVID-19 patients | TheSpec.com ). Een overtuigender uitleg kan je niet wensen. En die is er nota bene ook nog! In Dallas, Texas is een startup (CourMed) die de anti-body behandeling net als de trombose dienst door een verpleegkundige (met een auto van de zaak?) thuis komt verzorgen ( Startup delivers monoclonal antibody infusions on-demand (spectrumlocalnews.com)  ).

Sotrovimab

En is hiermee de “Silver Bullet“ binnen? Nee, maar die is in aantocht. De Europese Commissie heeft zich sterk gemaakt voor de beschikbaarheid van 5 medicijnen voor het eind van het jaar. Voortuitlopend op een toelating van de EMA zijn in juli 220.000 doses besteld van het medicijn sotrovimab. Dit medicijn, in “rolling review“ bij de EMA, kan het aantal ziekenhuisopnames met 85% verminderen. “Rolling review“ is de benaming van een versnelde toelatingsprocedure bij de EMA die voor sotrovimab is gestart op 7 mei. Een aanvraag tot toelating kan in december verwacht worden. En ook dit medicijn kan straks met een injectie in plaats van een infuus worden toegediend. In Abu Dhabi (met veel geld kan je vooroplopen) is in juli voor het eerst sotrovimab op grote schaal ingezet. De resulaten zijn doorslaggevend:

“Between 30 June and 13 July, Sotrovimab was administered to 6,175 patients with Covid-19 in Abu Dhabi. About 52 per cent of the patients were aged 50 or above, and almost all recipients had multiple comorbidities including obesity, cancer, cardiovascular disease and diabetes.

97 per cent of recipients fully recovered within 14 days. The medication also resulted in 100 per cent prevention of death among recipients and 99 per cent prevention of admission to ICU.“

De VS bestellen deze week voor het bedrag van $ 1,- miljard van dit medicijn. GSK, de leverancier, verplicht zich de doses sotrovimab te leveren voor 17 december aanstaande.

En dichter bij huis, in België, heeft de minister van volksgezondheid, twee noodltoelatingen (o.a.voor sotrovimab) verstrekt op 28 september. België wil niet wachten op de EMA. Eerder op 2 augustus is het middel aangeschaft. De Belgen zijn consequent en pakken door met inzet van vaccins EN medicijnen.

Maar er is geen ontkomen aan. Op het dashboard van de EMA zijn de ontwikkelingen te volgen ( COVID-19 treatments | European Medicines Agency (europa.eu) ):

De medicijnen in het linker rijtje gaan stapsgewijs naar het meest rechter rijtje. En voor sotrovimab, waarvoor de markttoelating 18 november is aangevraagd, kan dit zomaar al volgende maand zijn. De “rolling reviews“ voor molnupiravir (de Merck pil) en evusheld (AZ) zijn in het najaar gestart. De pil van Pfizer wordt nog niet door de EMA beoordeeld.

Zorg ontslasten

Het taboe mag niet snel worden doorbroken. Als bekend is dat een goed medicijn beschikbaar is zal dit vaccinatie twijfelaars niet over de streep trekken. Maar nu al kan de zorg worden ontlast en het aantal overlijdens sterk worden verminderd met Ronapreve. Met de aankomende beschikbaarheid van sotrovimab is covid-19 geen levensbedreigende ziekte meer.

Dan vervalt ook de juridische basis van alle maatregelen: In het nieuwe jaar geen coronapas meer, weg met de QR code, ontmanteling van de testindustrie, zorgpersoneel dat weer gewoon een vakantie kan plannen, de GGD die je gewoon verwijst naar een behandelaar bij een positieve test, behoud van het recht om niet te vaccineren, geen persconferenties en talkshows zonder angstaanjagende virologen. Het dashboard van de EMA wordt de vrijbrief waar we op wachten.

En omdat de kranten het taboe in stand proberen te houden volgen hieronder hoopgevende berichten om te lezen op een koude en natte novemberavond.

* auteur heeft geen belang, aandeel of band in welke vorm dan ook met pharmaceutische bedrijven, toeleveranciers of afnemers.

Daily News 28 / 07 / 2021 (europa.eu)

Geneesmiddelen tegen Covid: toestemming minister voor invoer en gebruik | ASGB

België koopt coronamedicijn sotrovimab aan: hoe (goed) werkt… – Het Nieuwsblad

Japan approves GSK’s Sotrovimab COVID-19 antibody treatment | Reuters

UM UCH Administers 5000th Monoclonal Antibody Treatment for COVID | UM Upper Chesapeake Health (umms.org)

Brussel zet turbo op ontwikkeling covid-medicijnen: dit jaar moeten er vijf nieuwe geneesmiddelen bij | De Volkskrant

EMA receives application for marketing authorisation for Xevudy (sotrovimab) for treating patients with COVID-19 | European Medicines Agency (europa.eu)

Sotrovimab gets emergency use authorization from Brazilian regulators

Australia secures 31,000 Sotrovimab doses to treat COVID as national vaccine rollout edges towards 80 per cent first dose | Sky News Australia

UAE announces two-week treatment results for Covid-19 medicine Sotrovimab (mediaoffice.abudhabi)

Kamerstuk 22112, nr. 3180 | Overheid.nl > Officiële bekendmakingen (officielebekendmakingen.nl)

Medikament gegen Covid-19 – Schweizer Forschende entdecken neutralisierende Antikörper – News – SRF

These 10 drugs against Covid-19 will be available in Europe within a few weeks (newsbeezer.com)

Gov. Gianforte: Early Treatment Saves Lives (mt.gov)

Government buys 100,000 doses of Covid antibody treatment (cityam.com)

Sotrovimab: Inside the creation of life-saving Covid drug that will ‘withstand variants’ (thenationalnews.com)

Covid treatment improving as doctors learn to fight the disease and access new drugs | Coronavirus | The Guardian

COVID Treatment Drugs Ronapreve & Pfizer Coming To Australia (pedestrian.tv)

covidLINK | Maryland Department of Health

Europese regulator keurt twee nieuwe coronageneesmiddelen met antilichamen goed | VRT NWS: nieuws

Veelbelovende resultaten voor anti-Covid-19-medicijn van Roche en Regeneron | Wetenschap | hln.be

UC’s mobile health clinic to help ACT Government’s COVID-19 response – University of Canberra

 

HYDROXYCHLOROQUINE

Het antimalariamiddel hydroxychloroquine leidt bij coronapatiënten op de verpleegafdeling tot significant betere resultaten dan tot dusver gedacht. De kans op overplaatsing naar de intensive care ligt 53 procent lager dan bij patiënten die geen behandeling kregen.

Dit concluderen onderzoekers van de Isala Klinieken in de regio Zwolle na zogenoemd landelijk retrospectief onderzoek onder 1064 patiënten.

Toen de Covid-19 pandemie uitbrak, ontbraken eenduidige richtlijnen om het virus adequaat te behandelen. In sommige Nederlandse ziekenhuizen kregen patiënten hydroxychloroquine voorgeschreven, in andere klinieken werd gekozen voor chloroquine. Omdat de effectiviteit van deze middelen niet was aangetoond, kozen sommige artsen ervoor om geen van deze medicijnen voor te schrijven. Deze variatie in medicatiebeleid was voor onderzoekers Jolanda Lammers en Paul Groeneveld reden om de drie behandelstrategieën tegen het licht te houden. Veertien ziekenhuizen in het hele land hebben hun gegevens gedeeld. „Tijdens de corona-uitbraak stond elke dokter met lege handen. Juist omdat iedereen het beste wil voor deze patiëntencategorie hebben we landelijk alle medewerking gekregen”, aldus de onderzoekers.

Volgens Belgische wetenschappers werkt ook kinine. Of het nu kinine betreft of hydroxycloroquine, het werkt alleen in combinatie met zink.

 

IVERMECTINE

Als profylaxe (1 maal 12 mg. per week) zou niemand klachten krijgen van COVID-19 blijkt uit meerdere onderzoeken.

Werking:

1. anti-parasitair;

2. antiviraal; het werkt tegen al de COVID-19--varianten;

3. als zink-ionophoor: zorgt er voor dat zink de cel in kan om de reproductie van het virus te verhinderen.

 

Deze arts heeft 20.000 coronapatiënten succesvol behandeld met hydroxychloroquine

in Mens en Dier 18 april 2021 

 

Terwijl de media corona blijven ophypen en er druk wordt gewerkt aan vaccinatiepaspoorten, heeft een arts tienduizenden coronapatiënten succesvol behandeld zonder ook maar een vaccin toe te dienen.

“Er is geen sprake van een pandemie. Deze ziekte is endemisch geworden,” zei Stella Immanuel, die al 31 jaar werkzaam is als arts. “De media hypen dit omdat ze vaccins willen verkopen. Al vanaf het begin verspreiden ze leugens: ja er is een ziekte, ja er sterven mensen die onderliggende aandoeningen hebben, maar het is geen enge ziekte en er zijn effectieve behandelingen.”

Immanuel zegt talloze levens te hebben gered. “We gebruiken ivermectine, hydroxychloroquine en azitromycine, en we geven patiënten vitamine C en D, en zink.” Het voornaamste probleem is volgens de arts dat de patiënten een vitamine D-tekort hebben. “We hebben geweldige resultaten behaald.”

Er hoeft niemand te sterven

“Deze ziekte is makkelijk te behandelen,” benadrukte Immanuel, die op internet wordt gecensureerd en zelfs van Twitter is verbannen. “Ze censureren ons omdat we de waarheid vertellen. Ze willen mensen helemaal niet behandelen. Ze willen vaccins verkopen. Ik wou dat mensen wakker zouden worden.”

De arts heeft ook een boek geschreven waarin ze de waarheid ontmaskert over de coronapandemie. Het kan worden besteld op haar website. “Er hoeft niemand te sterven aan deze ziekte. We zeggen dat al vanaf dag één,” aldus dr. Immanuel.

In Nederland riskeren artsen die hydroxychloroquine voorschrijven aan coronapatiënten boetes tot 150.000 euro, zo waarschuwde de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ) onlangs.

 

 

Hoe de schade van mRNA-injecties (gentherapie) is te neutraliseren

8 APRIL 2021 / ADMINISTRATOR

We hebben een brief van een arts die anoniem wil blijven vertaald. Hoewel het beste iedere injectie van wat dan ook kan worden vermeden, kunnen spijtoptanten hier wellicht nog gebruik van maken. Het gerotzooi met ons DNA om een nooit aangetoond virus te bestrijden, heeft niets met volksgezondheid te maken. Het “virus” en de daaruit voortvloeiende “pandemie” is een hefboom om op één of andere manier de wereldpopulatie uit te dunnen en de rijke elite een comfortabele leefruimte verschaffen. Vandaar dat de elite er niet over peinst zich met deze rommel te laten inspuiten, zij weten wel beter.

Hier de brief:

Met de huidige irrationele drang om de planeet te vaccineren tegen COVID-19, een virus dat een 99,9% genezingspercentage heeft, vinden wij het belangrijk om praktische manieren te bespreken om de schade die wordt aangericht door deze ongeteste mRNA-vaccins te “ontgiften” en te “neutraliseren”.

Interessant is dat hier in onze thuisstaat Tennessee het COVID-“sterftecijfer” is verdrievoudigd, ondanks het feit dat we in de VS koploper zijn wat betreft vaccinatiegraad. Je vraagt het je af, nietwaar? Logische denkers zouden hieruit afleiden dat het vaccin verantwoordelijk is, net zoals we obesitas zien toenemen in bevolkingsgroepen die veel ijs eten. Maar de irrationele en onlogische “mainstream media” en “medische maffia” zullen ongetwijfeld “anti-vaxxers” de schuld geven van de toename van het aantal sterfgevallen, wat net zo logisch is als veganisten de schuld geven van de toename van hartziekten bij mensen die elke dag hotdogs eten…

Maar we mogen ons niet laten afleiden door de feiten of door logica!

Ondanks de 4,5 miljard dollar aan schadevergoedingen toegekend sinds 1986 …

Ondanks dat het Hooggerechtshof in 2011 vaccins als “onvermijdelijk onveilig” bestempelde …

Ondanks bijsluiters die bewijzen dat de meeste vaccins bekende kankerverwekkende stoffen en chemicaliën bevatten die neurologische schade veroorzaken.

Degenen die het wagen om vraagtekens te zetten bij vaccins zijn kwaadaardig en gevaarlijk.

Zij moeten de schuld krijgen van de sterfgevallen van hen die al wél gevaccineerd zijn.

Ze moeten tegen elke prijs GECENSUREERD worden!

In alle ernst, de informatie die we u hierbij verschaffen zou iemands leven kunnen redden, dus we wilden het met u delen. Het werd verstrekt door een arts die anoniem wenst te blijven. Het doel van dit onderzoek is om het lichaam te helpen herstellen van schade en de giftige bestanddelen uit het lichaam te ontgiften, stabiliseren en reinigen, waaronder hydrogels, luciferase en nanobots, alsmede het boodschapper-RNA (mRNA) dat in het COVID-vaccin zit tot zwijgen te brengen.

Wat is mRNA?

Boodschapper-RNA (mRNA) zorgt voor de overdracht van genetische informatie van de celkern naar ribosomen in het cytoplasma, waar het dient als sjabloon voor de eiwitsynthese. Hoe zit dat precies?

We zijn gemaakt van cellen. Elke cel bevat miljoenen eiwitten. De instructies voor het maken van eiwitten zijn “geschreven” in het DNA van een cel in de vorm van genen, die eiwitten bouwen via transcriptie (“herschrijven” van de DNA-sequentie in de vorm van mRNA) en vertaling (“decoderen” van het mRNA en bouwen van het eiwit).

Dus als het COVID-vaccin gebruik maakt van mRNA om je genetische code te veranderen, dan zou de sleutel tot het voorkomen van schade logischerwijs bestaan uit het verstoren of elimineren van de vertaling van de boodschap, toch?

Voila! Dat noemen wij RNAi(nterferentie).

Het RNA-interferentiesysteem (RNAi) is een mechanisme waarmee cellen genexpressie controleren door de translatie van mRNA uit te schakelen. RNAi kan ook worden gebruikt om de translatie van virale eiwitten stil te leggen wanneer een cel door een virus is geïnfecteerd. Het RNAi-systeem kan ook therapeutisch worden gebruikt en kan voorkomen dat het virale RNA zich vermenigvuldigt.

Zie ook: De Bataafsche TV [LINK]

Hieronder staan de TOP VIJF aanbevolen stoffen om de schade van mRNA-vaccins te beperken (in willekeurige volgorde).

1 | JODINE

Jodium is een essentieel mineraal dat door de schildklier wordt gebruikt om schildklierhormonen te maken die vele functies in het lichaam regelen, waaronder groei en ontwikkeling, het herstellen van beschadigde cellen en het ondersteunen van een gezonde stofwisseling.

Omdat uw lichaam zelf geen jodium aanmaakt, moet het via de voeding worden toegediend. Jodium kan ook worden gebruikt om toxische verbindingen te ontgiften en verhoogt sterk de mRNA-ontbindingssnelheid (verval). Voedingsjodium regelt ook zijn eigen absorptie door regulering van de natrium/jodide (NIS)-symporter, die de functies van de schildklier beschermt.

2 | ZINK

Zink stelt het lichaam in staat eiwitten en DNA aan te maken, draagt bij tot wondgenezing en speelt een rol bij de groei en ontwikkeling van kinderen. Het heeft ook antioxiderende eigenschappen en speelt een belangrijke rol in de cel-gemedieerde immuunfunctie en moduleert de mRNA-niveaus van cytokinen.

Van zink is aangetoond dat het de gentranscriptie in kankercellen reguleert, terwijl zink de expressie van microRNA’s en belangrijke enzymen en eiwitten die nodig zijn voor de maturatie en stabiliteit van microRNA’s globaal afbouwt. Tot slot behoort het zinkvingereiwit serrate tot de plantaardige verbindingen die mRNA tot zwijgen kunnen brengen.

3 | QUERCETINE

Quercetine, een flavonoïde met meerdere bewezen gezondheidsvoordelen voor zowel mens als dier, vertoont een overvloed aan biologische activiteiten.

Met quercetine behandelde neutrofielen vertoonden een opmerkelijke onderdrukking van de mRNA expressie van verschillende pro-inflammatoire genen.

Een van de minder bekende en recent ontdekte rollen van quercetine is de modulatie van microRNA (miRNA) expressie, die een vitale rol speelt in gezondheid en ziekte.

4 | SUPERGELADEN C60

Koolstof 60 (C60) (Nano-Koolstof Geactiveerde Houtskool) is een natuurlijk voorkomend molecuul dat bestaat uit 60 koolstofatomen die iets vormen dat lijkt op een holle voetbal. De wetenschappelijke naam voor C60 is “Buckminsterfullerene” en het is de enige molecule van een enkel element dat een bolvormige kooi vormt, en het is misschien wel de krachtigste antioxidant tot nu toe bekend, die de antioxidantwerking van Superoxide Dismutase, Glutathione, Catalase en COQ10 uitvoert.

In de afgelopen 13 jaar is de “Supercharged” C60 fullereen molecule onderzocht, getest en gekarakteriseerd door niet minder dan 15 universiteiten en 5 federaal gecertificeerde onderzoekslaboratoria, resulterend in meer dan “600 evaluaties”.

Er is ook veel positief onderzoek gedaan naar de potentiële toepassingen van Supercharged C60 bij de absorptie van elektromagnetische velden (EMV). De Supercharged C60 molecule is een nanokoolstofmateriaal dat ongelooflijk krachtige antioxiderende eigenschappen vertoont die het vermogen van het lichaam om oxidatieve stress in zowel gezonde als zieke toestand te beheersen, kunnen vergroten.

Uit studies blijkt dat koolstofnanodragers kleine interfererende RNA (siRNA) kunnen leveren en een groot aantal mRNA-toepassingen in de plantenbiotechnologie mogelijk kunnen maken, zich in cellen kunnen internaliseren en vervolgens het gen efficiënt kunnen uitschakelen en cruciaal zijn voor het efficiënt uitschakelen van genen.

5 | PQQ (Pyrroloquinoline kinine)

Pyrroloquinoline chinon (PQQ) is een krachtige antioxidant en cellulaire energiebooster die werkt om de gezondheid van uw energieproducerende mitochondriën te ondersteunen, ze te beschermen tegen oxidatieve schade en u zelfs te helpen nieuwe mitochondriën te kweken. PQQ is eigenlijk de enige voedingsstof op aarde waarvan bekend is dat hij in staat is nieuwe mitochondriën aan te maken.

PQQ zit in fruit en groenten en in moedermelk en is een plantaardige groeifactor en bacteriële cofactor. Studies hebben aangetoond dat PQQ dinatriumzout (BioPQQ™) positieve effecten heeft op de cognitieve functie en mogelijk een beschermend effect heeft op door UVA-straling veroorzaakte veroudering.

CONCLUSIE

Nu de druk om gevaccineerd te worden tegen COVID toeneemt, is het van vitaal belang methoden te vinden om de schade te beperken, vooral voor degenen die gevaccineerd moeten worden vanwege eisen van de werkgever of om andere redenen. (Red.: Dit is niet de reden waarom we dit publiceren!)

Samengevat gaat het om de volgende vijf stoffen, met links naar aanbevolen bronnen:

  1. Iodine
  2. Zinc
  3. Quercetin
  4. Supercharged C60
  5. PQQ

Ook is aangetoond dat alleen water vasten (gedurende 1 week) DNA-schade herstelt en vreemd mRNA tot zwijgen brengt. En het nemen van een volledig spectrum hennep extract is een andere uitstekende suggestie vanwege de positieve effecten op ons endocannabinoïde systeem, dat bijna elke interne functie regelt. Wij nemen dit biologische hennep extract elke dag!

Interessant genoeg is Merck gestopt met de ontwikkeling van twee COVID-vaccins, omdat na uitgebreid onderzoek werd geconcludeerd dat de injecties minder bescherming boden dan het virus zelf op te lopen en natuurlijke antilichamen te ontwikkelen. Op 25 januari kondigden zij aan dat de vaccins een “inferieure” reactie van het immuunsysteem genereerden in vergelijking met een natuurlijke infectie.

Onlangs maakte een klokkenluider van CNA verpleeghuizen bekend dat ouderen “sterven als vliegen” na het nemen van hun COVID-19 injecties. Helaas worden deze ouderen verplicht om vaccins te nemen tegen een “virus” dat volgens bijgewerkte CDC analyses minder gevaarlijk is… dan het leven zelf! Geen wonder. Het “virus” is nog steeds niet aangetoond en met de PCR-test wordt een computermodel aangetoond. In 99 van 100 gevallen nog foutief ook….