Reportage over misstanden bij priklocaties: ‘Benieuwd hoelang deze GGD-beerput op YouTube blijft staan’

in CoronaBinnenland 4 februari 2022

 

De GGD handelt in strijd met wettelijke voorschriften en procedures bij het vaccineren van kinderen, blijkt uit een reportage van Forum voor Democratie over het illegaal ‘vaccineren’ van kinderen.

Kamerlid Gideon van Meijeren deed samen met juriste Sietske Bergsma onderzoek. Ze hebben ernstige misstanden aangetroffen bij de priklocaties van de GGD. De regels die gelden ter bescherming van kinderen worden totaal genegeerd, constateren ze.

Absurd

Uit undercoveropnames blijkt dat op vaccinatielocaties niet wordt gecontroleerd of een kind toestemming heeft van de ouders om gevaccineerd te worden. Eén van de GGD-medewerkers adviseerde een kind om tegen zijn ouders te liegen in het geval van bijwerkingen. “Dan moet je zeggen: ik heb iets verkeerds gegeten ofzo.”

“Het is absurd dat er überhaupt kerngezonde kinderen worden geïnjecteerd met een experimentele gentherapie,” reageert Van Meijeren. “Dat daarbij ook nog eens de wet aan de laars wordt gelapt, is volstrekt onacceptabel.”

De campagne moet onmiddellijk stoppen

“FVD eist dat de kindervaccinatiecampagne per direct wordt gestopt,” aldus Van Meijeren, die Kamervragen heeft gesteld.

Bergsma stelt dat vervolgstappen nodig zijn naar aanleiding van het onderzoek en de onthullingen rond de GGD-praktijk bij priklocaties. “In alle opzichten worden er grenzen overschreden. De campagne moet onmiddellijk stoppen,” schrijft ze.

Medisch socioloog en verpleegkundige Hugo van der Wedden vraagt zich af: “Benieuwd hoelang deze GGD-beerput op YouTube blijft staan.” Waarop FVD-voorman Thierry Baudet zegt: “Snel kijken dus voordat de censuur toeslaat.”

Koepelorganisatie GGD GHOR Nederland veroordeelt het ‘beschuldigen’ van GGD-medewerkers door Forum voor Democratie.

 

Ernst Kuipers, niet langer praktiserend arts, in de Kamer: ‘Ik had vorige week een patiënt’

in CoronaMens en Dier 3 februari 2022 

 

Deze week bleek dat meer dan de helft van de mensen met corona om een andere reden in het ziekenhuis ligt. De cijfers maken sinds kort onderscheid tussen mensen die vanwege corona worden opgenomen en mensen die positief testen, maar om een andere reden in het ziekenhuis komen.

In het Amphia Ziekenhuis in Breda is het aandeel patiënten mét corona, en dus niet dóór corona, opgelopen tot ongeveer 60 procent. Deze mensen komen bijvoorbeeld na buikklachten of een ongeluk in het ziekenhuis, waar ze toevallig positief testen.

Caroline van der Plas van de BoerBurgerBeweging (BBB) stelde minister Kuipers van Volksgezondheid daar dinsdag vragen over. “Die patiënten zijn daar gewoon toevallig positief getest. Dat is nogal een verschil qua cijfers. En daar wordt dus beleid op gemaakt. Daar worden lockdowns voor afgeroepen. Daar wordt de horeca voor gesloten. Er worden coronapassen ingevoerd op basis van die cijfers,” zei ze.

Ik had vorige week een patiënt

Kuipers reageerde: “Het lijkt heel simpel: mét of door corona. Maar ik zal het u op een briefje geven: op het moment dat je een lijst van dit soort patiënten doorgaat, is het voor een heleboel patiënten vreselijk lastig om precies te zeggen of het nou mét of door corona is. Een patiënt komt binnen met pijn op de borst, zuurstofgebrek van de hartspier, al dan niet een hartaanval et cetera en ook corona en een infectie van de luchtwegen. Komt die dan mét corona of door corona?”

“Ik had vorige week een patiënt met een bloedaandoening, waarbij je een verhoogde afbraak van je bloedcellen krijgt bij infectieziekten. Een crisis noemen we dat. Komt die mét of door corona? Ik kan zo een lange lijst noemen,” zei Kuipers.

In 2019 is zijn BIG-registratie verlopen

Kuipers is weliswaar opgeleid als arts, maar hij is niet langer praktiserend arts. In 2019 is zijn BIG-registratie verlopen, bevestigde een woordvoerder van het Erasmus MC. Verschillende media schreven dat met Kuipers ‘een arts’ in het kabinet-Rutte IV aantreedt. Strikt genomen is dat dus niet zo.

Niet-geregistreerde artsen mogen geen voorbehouden handelingen verrichten en zijn niet tuchtrechtelijk aansprakelijk

 

Pepijn van Houwelingen doet ontdekking over kwaliteitscontrole Pfizer-vaccins: ‘Goh, dat is interessant!’

in CoronaMens en Dier 25 januari 2022 

 

Minister Kuipers van Volksgezondheid schrijft in antwoord op Kamervragen van Forum voor Democratie dat partijen vaccins voor gebruik uitgebreid worden getest. Dit wordt niet alleen door de fabrikant gedaan, maar ook door een onafhankelijk nationaal controlelaboratorium.

In Nederland is dit laboratorium onderdeel van het RIVM. Dit laboratorium controleert monsters van de betreffende partijen op hun kwaliteit, schrijft Kuipers.

Laboratorium onderzoekt alleen monsters die Pfizer zelf stuurt

Iedere partij vaccins wordt ‘onafhankelijk’ onderzocht door een overheidslaboratorium. Het testen en vrijgeven van partijen vaccins is gespreid over laboratoria in Europa. Zo onderzoekt het Paul Ehrlich-Instituut, de Duitse geneesmiddelenautoriteit, de coronavaccins van Pfizer, aldus de minister. De testuitslagen zijn ‘niet met een breder publiek te delen’, zegt hij.

Hoe worden partijen geselecteerd voordat het instituut ze test: willekeurig of worden grote hoeveelheden vaccins opgestuurd? Nee, niets van dat alles. De fabrikant, in dit geval Pfizer, stuurt het Paul Ehrlich-Instituut monsters van de partijen die representatief zouden zijn voor de hele partij.

Er is dus geen sprake van willekeurig testen. Het instituut controleert alleen de monsters die Pfizer zelf stuurt. “Goh, dat is interessant!” reageert Van Houwelingen.

 

Kijk: Minister Kuipers ‘loog glashard’ op de coronapersconferentie

in CoronaMens en Dier 26 januari 2022 

 

Minister Kuipers heeft het al een week lang over de 15 procent reductie die het coronatoegangsbewijs zou opleveren op het R-getal. Hij verwees ook naar het rapport van de TU Delft. Kuipers laat echter cruciale details achterwege.

Leendert Beekman, politiek verslaggever van BNR, vroeg hem dinsdag tijdens de coronapersconferentie: “Is het niet een verkeerde voorstelling van zaken? In het rapport staat namelijk heel duidelijk dat het alleen het geval is op het moment dat het overal ingevoerd wordt, dus ook in supermarkten en winkels, op werk. Als dat niet het geval is, is het maar vijf procent.”

“Waarom houdt u dan toch vast aan het coronatoegangsbewijs?” vroeg Beekman. Kuipers viel vervolgens compleet stil, zei Hart van Nederland-verslaggever Sam Hagens in het programma VI Vandaag.

 

Hij kwam er niet uit

“Wat ik zei is dat het tot 15 procent is. Dan moet je het dus breed gebruiken. Als je een coronatoegangsbewijs maar heel beperkt inzet, heeft het maar een beperkt effect. Maar het kan een ruim effect hebben als je het ook ruim toepast,” zei Kuipers.

Het werkt dus alleen met 15 procent vermindering als je het op al die plekken doet, maar dat gaat echt niet gebeuren, benadrukte Hagens. “Hij kwam er niet uit. Dus het is wel een terechte vraag: heeft die coronapas op dit moment überhaupt nog wel zin?”

Dit gaat richting misleiding

Er wordt kritisch gereageerd op de uitspraken van Kuipers. “Dit gaat richting misleiding. Die 15 procent komt in een theoretisch model naar boven als je overal – behalve thuis en op school – 3G invoert en ongevaccineerden geen andere contacten zoeken,” schrijft SP-Kamerlid Maarten Hijink.

Kamerlid Fleur Agema (PVV) haakt hierop in: “Precies! Valse start van minister Kuipers. En hij wist het. Want Hijink bracht dit punt al in bij het coronadebat van afgelopen week.”

“Kortom, Kuipers loog net glashard op de persconferentie. Want D66 moet en zal 2G erdoor jassen,” stelt columnist Marianne Zwagerman.

 

Arts die omikron ontdekte: ik kreeg van hogerhand opdracht om deze variant als ernstig te bestempelen

in CoronaBuitenland 22 januari 2022 

 

Angelique Coetzee, huisarts en voorzitter van de Zuid-Afrikaanse artsenvereniging, reageerde in een interview met het Oostenrijkse ServusTV hoofdschuddend op de angst, paniek en strenge regels die zijn opgelegd vanwege de omikronvariant, die volgens haar zeer mild is.

Coetzee, die de variant als eerste opmerkte, zei dat 99 procent van de mensen die besmet raken lichte klachten krijgt. “Het is vergelijkbaar met verkoudheid of griep.”

Ze zei verder dat ze onder andere door wetenschappers heel erg onder druk is gezet om niet naar buiten te brengen dat de nieuwe variant slechts milde klachten veroorzaakt. “Ik heb toen gezegd dat omikron in Zuid-Afrika een onschuldige ziekte is en in Europa een hele ernstige omdat ik dat van de Europese politici moest zeggen,” aldus Coetzee.

https://twitter.com/i/status/1484474572502147072

Storm in glas water

De omikrongolf is in Zuid-Afrika zo goed als voorbij en bijna alle maatregelen zijn opgeheven.

Coetzee zei eerder al dat de paniek rond omikron een ‘storm in een glas water’ is. Er zijn tot nu alleen ‘zeer milde gevallen’ geconstateerd, aldus de arts.

Te vroeg

OMT-voorzitter Jaap van Dissel zei dat het ‘echt nog te vroeg is’ om corona een griep te noemen. “Je weet ook nog niet wat er na de omikron aan nieuwe varianten gaat opduiken,” zei hij. Kamerlid Fleur Agema vraagt zich af: “Als het OMT denkt dat het nog steeds heel snel heel erg mis kan gaan, waar zijn dan de noodhospitalen? De sporthallen, de Rai, die zijn ingericht voor het ergste? Waarom is de ic-capaciteit niet structureel opgehoogd? Waarom wordt de zorg altijd als probleem gezien in plaats van de oplossing?”

 

Zorgmedewerkster Sandra doet boekje open over corona-herstelafdelingen: ‘Ze hebben ons hier zo lopen naaien’

in Mens en Dier 13 december 2021 

 

Zorgmedewerkster Sandra werkte op twee zogeheten corona-herstelafdelingen. Dat zijn afdelingen voor mensen die te goed zijn om naar het ziekenhuis te gaan, maar te slecht om thuis te blijven of mensen die uit het ziekenhuis komen, maar nog niet naar huis kunnen.

Ze werden onder meer ingericht in het ziekenhuis in Lelystad en in Emmeloord, maar ook in revalidatiecentra. “Er kwam dan een verzoek vanuit de regering om een herstelafdeling voor corona te maken,” aldus Sandra, die al 20 jaar in de zorg werkt.

In gesprek met Dennis Spaanstra van Police for Freedom Nederland zegt ze dat mensen die eigenlijk naar huis konden niet weg mochten.

Hoe komt dit?

“Wij hadden heel erg zoiets: hoe komt dit? Daar kwamen we niet achter,” vertelt Sandra. “Later heb ik in een revalidatiecentrum gewerkt. Ik werkte nachtdienst, één op één met een collega, en die zei: ze hebben ons hier zo lopen naaien, kort door de bocht gezegd.”

“Ze zei: als wij mensen binnen 14 dagen naar huis stuurden, kregen we voor die 10, 12 dagen dat ze opgenomen lagen geen geld,” onthult de zorgmedewerkster. De collega had documenten waarin stond hoeveel geld het centrum kreeg per patiënt. “Mensen die korter lagen, daar kregen we gewoon geen geld voor.”

“Dus mensen moesten minimaal 14 dagen blijven liggen,” benadrukt Sandra.

Bedenkelijk

Zo was er een vrouw van begin 70 die niet in thuisquarantaine mocht en op de afdeling moest blijven. Dat terwijl ze volgens Sandra makkelijk naar huis kon.

Toen ze erachter kwam dat de verzekering niet uitbetaalde als mensen er korter dan 14 dagen hadden gelegen, begreep ze waarom die vrouw niet naar huis mocht.

Het effect hiervan was dat de ligduur werd verlengd. Afdelingen lagen langer vol. Met deze handeling werd de druk op de zorg kunstmatig verhoogd.

“Ik vind dat wel bedenkelijk als ik dat zo hoor,” reageert Spaanstra.

 

Vertrouwelijke stukken: Moderna werkte ver voor pandemie al aan mRNA-vaccin tegen corona

in Buitenland 10 december 2021 

 

Het Amerikaanse gezondheidsinstituut NIH en Moderna werkten ver voor de corona-uitbraak al aan een mRNA-vaccin tegen corona. Radiopresentator Glenn Beck deed deze verbazingwekkende onthulling woensdag in het tv-programma van Tucker Carlson.

De Amerikaanse overheid sloot stilletjes een overeenkomst met Moderna. De Verenigde Staten en het biotechbedrijf deden samen onderzoek naar mRNA-coronavaccins, onthulde Beck.

Diep weggestopt

Professor Ralph Baric sloot in december 2019 een overheidsdeal met Moderna, blijkt uit een 158 pagina’s tellend vertrouwelijk document. Diep weggestop in het document, op pagina 104, valt te lezen dat de partijen een geheime overeenkomst hebben gesloten.

In het document staat dat de coronavaccinkandidaten ontwikkeld worden door en eigendom zijn van het NIAID (het Nationaal Instituut van Allergie en Infectieziekten van dr. Fauci, red.) en Moderna, vertelde Beck.

Lastercampagnes

“Vreemd toeval, maar wacht, het wordt erger,” zei hij. Het NIAID, dat onder het NIH valt, en Fauci financierden gain of function-onderzoek in een lab in Wuhan. Peter Daszak van EcoHealth Alliance, ‘vleermuisvrouw’ dr. Shi en dr. Baric deden daar onderzoek naar coronavirussen. Vervolgens deed zich een uitbraak voor.

Deze mensen lanceerden in januari lastercampagnes tegen eenieder die onderzoek deed naar de labtheorie. Hier lijkt sprake te zijn van een samenzwering, aldus Beck. Hij heeft de stukken overgedragen aan diverse mensen in het Congres en de Senaat. Fauci zal zich moeten verantwoorden, zei hij.

https://youtu.be/LwNM2T39RSo

 

 

Aartsbisschop Vigano veroordeelt het COVID-19 vaccin: “Het is een plicht om het te weigeren”

oktober 29, 2021
 

De katholieke aartsbisschop Carlo Maria Vigano hekelt het COVID-19 vaccin en de agenda van “de globalistische elite” in een verbazingwekkende brief aan Amerikaanse bisschoppen en anderen, gepubliceerd door LifeSiteNews.

Vigano, die wereldwijd bewondering heeft gekregen voor het kastijden van katholieke kerkleiders over zaken als kindermisbruik, maakt duidelijk dat hij het vaccin op veiligheids- en morele gronden afwijst. Vigano noemt het vaccin “absoluut immoreel” en zegt dat “het een plicht is om het categorisch te weigeren”.

Vigano is ook fel gekant tegen het plan van het Biden-regime om kinderen vanaf 5 jaar in te enten.

“De Nota over de moraliteit van het gebruik van sommige anti-Covid-19 vaccins werd vorig jaar uitgegeven in afwezigheid van volledige gegevens over zowel de aard van het genserum als de componenten ervan,” schrijft Vigano in zijn brief aan de bisschoppen en anderen, waarin Vigano de gebrekkige “veiligheid en effectiviteit van de vaccins blootlegt,” betoogt dat “de experimentele geneesmiddelen geen vaccins in de juiste zin zijn,” en alarm slaat over “bijwerkingen op zwangere moeders en zogende kinderen.”

“In dit geval hebben de gezondheidsautoriteiten besloten experimenten uit te voeren op de gehele wereldbevolking, als uitzondering op de gebruikelijke praktijk van de wetenschappelijke gemeenschap, de internationale normen en de wetten van de afzonderlijke naties. Dit betekent dat de gehele bevolking zich in een situatie bevindt waarin zij vatbaar is voor de nadelige gevolgen van het vaccin, op eigen risico, terwijl normaal gesproken experimenten op vrijwillige basis worden uitgevoerd op een beperkt aantal proefpersonen, die ervoor worden betaald…

Ik denk dat het duidelijk is dat er medische behandelingen zijn zonder nadelige bijwerkingen, ook al zijn ze systematisch geboycot door de gezondheidsinstellingen – WHO, CDC, EMA – en door de mainstream media,” schrijft Vigano.

“Nu is vastgesteld dat de geneesmiddelen die als vaccins worden verkocht geen noemenswaardig voordeel opleveren en integendeel een zeer hoog percentage van sterfgevallen of ernstige pathologieën kunnen veroorzaken, zelfs bij personen voor wie Covid geen bedreiging vormt, denk ik niet dat we kunnen concluderen dat er enige evenredigheid bestaat tussen de potentiële schade en de potentiële voordelen. Dit betekent derhalve dat er een ernstige morele verplichting bestaat om inenting te weigeren als een mogelijke en aanwijsbare oorzaak van blijvende schade of overlijden. Bij gebrek aan baten is het dus niet nodig zich bloot te stellen aan de risico’s van de toediening ervan, maar bestaat er integendeel een plicht om die categorisch te weigeren,” schrijft Vigano.

“Onlangs zijn onthullingen van leidinggevenden van Pfizer vrijgegeven waaruit blijkt dat de mRNA-gen serums geaborteerd foetaal materiaal bevatten, niet alleen voor de productie van het oorspronkelijke vaccin, maar ook voor de replicatie en productie ervan op grote schaal… Dit maakt het gebruik van deze medicijnen absoluut immoreel, net zoals het immoreel en onaanvaardbaar is om medicijnen te gebruiken die weeskinderen gebruiken voor experimenten,” schrijft Vigano.

“Met de dag sterven duizenden mensen of worden in hun gezondheid aangetast door de illusie dat de zogenaamde vaccins een oplossing garanderen voor de noodsituatie van de pandemie. De katholieke kerk heeft de plicht tegenover God en de hele mensheid om deze enorme en afschuwelijke misdaad met de grootste stelligheid aan de kaak te stellen, door duidelijke aanwijzingen te geven en stelling te nemen tegen degenen die, in naam van een pseudowetenschap die ondergeschikt is aan de belangen van de farmaceutische bedrijven en de globalistische elite, alleen maar de dood voor ogen hebben. Hoe Joe Biden, die zichzelf ook als “katholiek” omschrijft, 28 miljoen kinderen van 5 tot 11 jaar kan verplichten zich te laten vaccineren, is absoluut onvoorstelbaar, al was het maar omdat het risico dat zij de ziekte SARS-CoV-2 oplopen praktisch nihil is. De Heilige Stoel en de Bisschoppenconferenties hebben de plicht een krachtige veroordeling uit te spreken in dit verband, en ook in verband met de zeer ernstige bijwerkingen die kunnen optreden bij kinderen die worden ingeënt met het experimentele genserum. Het is evenzeer absoluut noodzakelijk dat de Amerikaanse bisschoppenconferentie optreedt om de religieuze vrijstelling te bevorderen en onmiddellijk de verboden op te heffen die in dit verband door vele ordes aan hun priesters zijn opgelegd. Evenzo moeten alle vaccinatie-eisen voor seminaristen en kandidaten van religieuze gemeenschappen worden herroepen. In plaats daarvan moeten duidelijke richtlijnen worden gegeven over de gevaren die verbonden zijn aan het toedienen van het vaccin en de ernstige morele implicaties ervan”, schrijft Vigano.

 

 

1500 positieve coronatests nader onderzocht: ‘Het waren griepgevallen. We worden opzettelijk misleid’

in Buitenland 10 februari 2021 14:00 50 Reacties

De Ierse immunoloog en moleculair bioloog professor Dolores Cahill, verbonden aan University College Dublin, waarschuwt al enige tijd voor de nieuwe mRNA-vaccins. Daarnaast overweegt ze de Ierse overheid aan te klagen. Waarom? In oktober vorig jaar zijn 1500 positieve coronatests gesequencet zoals dat heet. In alle gevallen ging het om griepgevallen, aldus dr. Cahill. Ze beschuldigt de regering van opzettelijke misleiding en wil juridische stappen ondernemen als haar eigen onderzoek dezelfde resultaten oplevert.


Ze vergelijkt de nieuwe mRNA-vaccins met ‘Russische roulette’. Als gevaccineerden enkele maanden na de injectie in aanraking komen met het coronavirus, zal hun immuunsysteem in veel gevallen reageren met een dodelijke cytokinestorm. Het mRNA-vaccin zorgt ervoor dat lichaamscellen het zogeheten spike-eiwit van het coronavirus produceren. Als een nieuw coronavirus later het immuunsysteem activeert, ziet het de spike-eiwitten die het lichaam zelf heeft aangemaakt ook als gevaar en begint het de eigen lichaamscellen aan te vallen. Het gevolg kan zijn dat organen uitvallen en dat mensen uiteindelijk sterven, citeerde Compact Online dr. Cahill.

80 procent van de gevallen

Ze waarschuwt verder dat de mRNA-vaccins het immuunsysteem verzwakken. Op basis van tests schat professor Cahill dat 2,5 procent van de 80-plussers last zal krijgen van ernstige bijwerkingen na toediening van de eerste dosis van het vaccin. Ze vreest dat de tweede dosis in 80 procent van de gevallen tot levensbedreigende reacties kan leiden als de gevaccineerden opnieuw in contact komen met het mRNA van het virus.

Zeer gevaarlijke gentherapie

“Als je maanden later met het virus in contact komt, wordt het immuunsysteem gestimuleerd om het te bestrijden. Als het immuunsysteem echter merkt dat je virale eiwitten in je eigen cellen hebt, dan keert het adaptieve immuunsysteem zich binnen een week tegen je eigen organen, wat op den duur kan leiden tot orgaanfalen,” zegt Cahill. De moleculair bioloog waarschuwt dat de nieuwe mRNA-vaccins voor 80-plussers een ‘zeer gevaarlijke gentherapie’ zijn.

In juni vorig jaar werd professor Cahill gevraagd om – ondanks haar jarenlange ervaring – uit een wetenschappelijk EU-comité te stappen vanwege haar uitspraken over het coronavirus.

In onderstaande video gaat ze dieper in op het oorzakelijk verband tussen sterfgevallen en mRNA-vaccins tegen Sars-Cov-2:

https://youtu.be/vca1uVerXGQ

 

CDC veranderde in september 2021 de definitie van "vaccin".

https://vm.tiktok.com/ZM8KVssYT/

 

Groot experiment waarin de gevaccineerden het proefkonijn zijn

https://www.waarheid.tv/proefkonijnen

 

Leugens en manipulatie door de WHO en RIVM

https://youtu.be/0R5f3fz8JTA

 

Het coronavaccin is niet zonder risico’s - HP/De Tijd

https://www.hpdetijd.nl/2021-01-07/het-coronavaccin-is-niet-zonder-risicos/

 

Maurice de Hond: Het vaccin is onze redding?

https://www.maurice.nl/2020/11/08/het-vaccin-is-onze-redding-maar-op-een-ander-manier-dan-u-denkt/

 

Waarom is de ontwikkeling van een Corona vaccin zo gevaarlijk?

https://www.scientias.nl/dit-is-waarom-de-ontwikkeling-van-corona-vaccins-zo-gevaarlijk-is/?fbclid=IwAR2k1WkkIVeDyS8H8yrFc7jfCu-IRTu2bR9OJqe8FAWxGDDq-gklPyjywyU

 

De huidige maatregelen verzwakken juist het immuunsysteem

https://www.succesboeken.nl/api/public/videos/Tegenovergestelde.mp4

 

FDA PUBLICEERT LIJST MET MOGELIJKE ZIEKTEN EN LICHAMELIJKE REACTIES DIE KUNNEN OPTREDEN NA CORONASPUIT

https://eindtijdklok.org/2020/12/08/fda-publiceert-lijst-met-mogelijke-ziekten-en-lichamelijke-reacties-die-kunnen-optreden-na-coronaspuit/?fbclid=IwAR3sr5r73ShHlbdCwvBgCTlBGpnrfU6031AypgPH8JY7ihJMsbouhYClHQM

 

bij NOS en Skipr is te lezen dat het kabinet een streep zet door privatisering vaccininstituut (Intravacc)

https://www.skipr.nl/…/kabinet-zet-streep-door-privatiseri…/
NOS: Kabinet ziet af van verkoop van onderzoeksinstituut naar vaccins (Intravacc)
Nederland doet een onderzoeksinstituut voor vaccins in Bilthoven voorlopig toch niet van de hand. Het kabinet heeft zich bedacht nu alle landen vanwege coronapandemie op zoek zijn naar vaccins.
De vaccinfabriek van het Bilthovense instituut is in 2012 al geprivatiseerd, en het overgebleven onderzoekscentrum Intravacc zou binnenkort volgen. Het kabinet ziet daar nu vanaf. "Het stond in de verkoop, maar we zetten dat on hold", zegt minister De Jonge. "Juist in het licht van de ontwikkelingen."
De fabriek is verkocht aan het Indiase Serum Institute. Volgens het radioprogramma Argos en De Groene Amsterdammer zette minister Schippers de verkoop door ondanks waarschuwingen van experts. Het kabinet verzekerde volgens Argos en De Groene destijds ten onrechte dat Nederland in geval van nood weer een beroep zou kunnen doen op de fabriek. Het Serum Institute heeft gezegd niets van zo'n afspraak te weten.

 

 

(…)”Gates is zo bezorgd over de gevaren dat hij zegt zijn vaccins pas te zullen verdelen als overheden hem vrijwaren van rechtszaken”…

https://childrenshealthdefense.org/news/heres-why-bill-gates-wants-indemnity-are-you-willing-to-take-the-risk/

https://www.youtube.com/watch?v=o7A_cMpKm6w&t=6s

 

Corona-vaccin: een dubbele agenda?
Wim Gelderblom | 16 apr. 2020
https://www.linkedin.com/pulse/corona-vaccin-een-dubbele-agenda-wim-gelderblom

Read more...

https://youtu.be/NLBbs6bDTZI

 

Gevaren van een mRNA "vaccin"volgens professor Bhakdi cs

https://www.facebook.com/100049502080376/posts/260527835607284/?d=n 

 

BILL GATES WIL EEN “DIGITAAL CERTIFICAAT” OM TE IDENTIFICEREN WIE HET COVID-19-VACCIN HEEFT GEHAD

door  | 15 apr 2020 | 

 

Frank Ruesink: zijn vaccins betrouwbaar?

https://youtu.be/-rD6knhK8I4

 

Pierre Capel: vaccin is een utopie; natuurlijk afweersysteem vs. adaptief immuunsysteem:

https://youtu.be/lO_fOhNQ_j4

 

Huisarts uit zijn zorgen over de vaccinatie:

https://youtu.be/Rix90mSKzjY

 

Vaccins zijn niet ontworpen om transmissie te voorkomen:

https://twitter.com/i/status/1431621669999755266

 

Dr Wakefield : Werking mRNA vaccins vergelijkbaar met auto-immuunziekte

Dr Wakefield legt de werking van mRNA vaccins uit en waarschuwt voor de enorme risico's van deze experimentele techniek.

https://www.youtube.com/watch?v=SEBmziG3xa8&feature=share&fbclid=IwAR25Sj3lq28xCtkx_FKbbRAYf4M6Mgo3sT4Jzcbf-WgdGEVJ5Nm-KiuaigM

 

Oud-medewerker Big Pharma legt uit waarom vaccins de kip met de gouden eieren zijn.

https://www.ninefornews.nl/prominente-vaccinatiecriticus-dood-gevonden-wat-is-er-gebeurd-met-brandy-vaughan/

 

Ondermijnt vaccinatie ons natuurlijk afweersysteem?

https://youtu.be/OSD40w-Vv-g

 

Onderzoek uit Science zeer critisch over de vaccienaties en er liggen m.n. gevaccineerden op de i.c. en meerdere leugens:

https://youtu.be/cgsfbyoBYoM

 

Opinie: Laat middel niet erger zijn dan de kwaal, door Dick Bijl. Uit Dagblad van het Noorden.

https://www.dvhn.nl/meningen/Opinie/Laat-middel-niet-erger-zijn-dan-de-kwaal-25492065.html?utm_medium=article_sharing&fbclid=IwAR3ikyPdkjjRY-ZitqKcVU6SMyb90v_cl-28LLILzjZa3gZWiRK5uFlClAM&harvest_referrer=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2F

Gedegen onderzoek is een voorwaarde voor het toelaten van nieuwe medicijnen, ook nu.

Vaccins en medicijnen te vroeg op de markt brengen kan levens kosten. Ook in de strijd tegen Covid-19 moeten geneeskundige principes leidend zijn.

De Covid-19-pandemie heeft wereldwijd alle hens aan dek geroepen. Vergelijkingen met de Spaanse griep uit 1918, hét worstcasescenario, duiken regelmatig op, maar ook die met de pandemie van de Mexicaanse griep van 2009-2010. Men vraagt begrijpelijkerwijs om een werkzaam medicijn of vaccin. Wat kunnen we leren van de lessen uit het recente verleden?

Eerst even verder terug in de geschiedenis, naar de jaren zestig, toen fabrikant Grünenthal het medicijn Softenon ontwikkelde voor misselijkheid en slaapstoornissen bij zwangeren. Softenon veroorzaakte ernstige aangeboren afwijkingen: ontbrekende of sterk verkorte armen en benen. Het verschil tussen een medicijn en een vergif bleek flinterdun.

De affaire rondom Softenon versnelde acties om het toezicht op medicijnen en vaccins te versterken. Registratieautoriteiten werden opgericht en er werden afspraken gemaakt over de aard en omvang van onderzoeksgegevens die fabrikanten moeten overleggen om aan te tonen dat hun medicijnen werken en niet al te gevaarlijk zijn.

Is het toezicht en de bescherming van patiënten daarmee goed geregeld? Dat blijkt helaas lang niet altijd het geval. Middelen met onbewezen werkzaamheid en onbekende bijwerkingen bleven in de handel komen. De ontstekingsremmer rofecoxib (Vioxx) heeft circa 120.000 mensen het leven gekost. Het anti-diabeticum rosiglitazon (Avandia) kostte ruim 47.000 mensen het leven. In Frankrijk wordt een proces gevoerd tegen de fabrikant van benfluorex (Mediator), een afslankmiddel voor diabeten. Dit kostte enkele duizenden mensen het leven en verwoestte dat van bijna tienduizenden door ernstige hart- en longproblemen.

‘Geen ibuprofen’

Aan het begin van deze eeuw kwamen nieuwe antivirale middelen beschikbaar waarvan fabrikanten claimden dat het virusverspreiding, ook de pandemische, zou tegengaan. Dit bleek niet waar, oseltamivir (Tamiflu) bekortte alleen de duur van de griepsymptomen met circa 20 uur, meer deed het niet. Tegen de fabrikant van Tamiflu is een claim ingediend van 1,5 miljard dollar.

De Spaanse griep kostte circa 50 tot 100 miljoen mensen het leven. Onvermeld bleef dat mogelijk een deel hiervan veroorzaakt werd door onoordeelkundig gebruik van aspirine, destijds vrijwel het enige beschikbare medicijn. Het werd in veel te hoge doseringen toegediend en was volgens sommige infectiologen verantwoordelijk voor fatale bloederige longontstekingen.

Apothekersorganisaties waarschuwen nu geen ibuprofen (vergelijkbaar met aspirine) te gebruiken, maar paracetamol, omdat ibuprofen maag- en darmbloedingen kan veroorzaken. Dit advies ondersteun ik, maar ook zonder Covid-19 geeft ibuprofen maag- en darmbloedingen.

Virologen waren bevreesd voor een herhaling van de Spaanse griep; die deden zich ook werkelijk voor in 1957, 1968 en 1975, maar ze waren veel minder ernstig. De pandemie van 2009-2010 werd door virologen als zeer ernstig ingeschat. Met alle macht werd gewerkt aan een vaccin. De ontwikkeling en veilige productie duurt meer dan zes maanden. Voor de overheid vormden de waarschuwingen van de virologen een reden om de meeste voorzorgsmaatregelen voor medicijn- en vaccinonderzoek te laten varen en het vaccin in de algemene bevolking te testen. Een medisch experiment in de open Nederlandse bevolking, achteraf volstrekt ten onrechte.

Bij twijfel niet doen

Terwijl de werking onvoldoende was onderzocht, gold dat ook voor bijwerkingen. Het is bekend dat artsen bijwerkingen onvoldoende melden bij het nationale bijwerkingen-turfcentrum Lareb en bij dit experiment werd dat nog eens extra duidelijk. Later bleek een verhoogd risico op narcolepsie, onbedwingbare slaapaanvallen.

We lezen dat van bestaande medicijnen, zoals chloroquine en interferon, wordt geclaimd dat ze werkzaam zijn tegen Covid-19. Die claims berusten echter nog niet op gedegen proefondervindelijk onderzoek. Deze middelen zouden zomaar via een versnelde registratieprocedure beschikbaar kunnen komen. Met dergelijke versnelde procedures kan de balans van werking en vooral bijwerkingen niet goed worden opgemaakt, omdat daarvoor de tijd ontbreekt.

Ondanks goede bedoelingen en de hoop om versneld medicijnen en vaccins tegen het mogelijk zeer schadelijke Covid-19-virus in handen te krijgen, stel ik wederom vast dat leidende principes in de geneeskunde in dubio abstine (bij twijfel afzien van behandeling) en primum non nocere (breng de patiënt vooral geen schade toe) naar de achtergrond verschuiven. Er dreigen wederom onvoldoende onderbouwde medische experimenten met risico’s op ernstige bijwerkingen. Primum non nocere is een artseneed en voor artsen een plicht. Dat geldt helaas niet voor farmaceutische bedrijven die een financieel belang hebben bij het op de markt brengen van een nieuw middel.

Dick Bijl is oud-huisarts en epidemioloog en voorheen hoofdredacteur van het Geneesmiddelenbulletin.

 

Rush naar COVID-19 vaccinatie: mRNA-vaccins als eerste…
| 19/01/2021 lijn

Overheden bestelden gigantische hoeveelheden vaccins, van diverse firma’s. Een gigantische investering. Of verspilling?
Enkel per vergissing raakten de geheime afspraken ook bekend. De prijzen van de verschillende fabrikanten variëren sterk: van 1,78 € tot 18 € per shot.
Maar: hoe veilig is het vaccin? En wie wil het?
En wat met de waarschuwingen:
- “mensen waarvan bekend is dat ze significante allergische reacties op medicijnen of voedsel hebben” mogen het vaccin momenteel niet krijgen
- boven de 55 jaar 10 maal meer ongewenste reacties, enz…?

Pfizer sloeg de fase 1- en fase 2-trials over, Fase 3 (met streng geselecteerde vrijwilligers!) is evenmin afgerond. Pfizer en Moderna publiceerden geen enkele wetenschappelijke studie over het vaccin maar kondigden enkel met veel poeha hun succes aan in de pers. (ref Caumes, Bhakdi, Artsenvoorvrijheid)
Pfizer kreeg van de US regulator een ‘emergency approval’ en startte meteen overal de vaccinaties. Hetzelfde gebeurde bliksemsnel in Europa.
Het nieuws over acute allergische reacties stroomt binnen, voor latere, mogelijk ernstige verwikkelingen is het nog veel te vroeg.

De prominente Franse infectioloog Eric Caumes, hoofd van de afdeling epidemiologie van het ziekenhuis Pitié-Salpêtrière in Parijs, kon de hand leggen op de geheime Pfizer-rapporten. Hij reageert bezorgd: “Ik heb nog nooit zo’n groot aantal bijwerkingen gezien.” “Er is mogelijk een probleem met het Pfizer-vaccin,” aldus professor Caumes. “Het percentage dat bijwerkingen kreeg, is uitzonderlijk hoog.
Viroloog -én vaccinvoorstander- Prof. Suchari Bhakdi stelt: “De toelating geven voor dit vaccin is crimineel!”
Prof. Dr. Theo Schetter, immunoloog en ontwerper van vaccins: “Vaccineren tegen corona is onnodig en massavaccinatie is vanwege onbekende bijverschijnselen en gevolgen hoogst onverantwoordelijk”.

 

 

De werkelijke oorsprong van het virus?

 https://www.bitchute.com/video/002twteL0LQT/

 

Onderzoeksteam legt leugens over IC-bedden bloot: slechts 4% bezet door coronapatiënten!

in Buitenland 18 mei 2021 

 

Niet alleen in Nederland, maar ook in Duitsland wordt steeds gewaarschuwd dat IC-afdelingen overbelast dreigen te raken. Een team wetenschappers onder leiding van gezondheidseconoom Matthias Schrappe heeft een onthullend onderzoek gepubliceerd waaruit blijkt dat de IC’s op geen enkel moment overbelast dreigden te raken! Dat blijkt overigens ook uit een persbericht van het Duitse ministerie van Volksgezondheid. Zijn de statistieken gemanipuleerd en is er fraude gepleegd?

Voor professor Schrappe, die ook optrad als adviseur van de Duitse regering, is één ding zeker: “De angst voor een tekort aan IC-bedden was ongegrond.” Veel beleidsmakers moeten hiervan op de hoogte zijn geweest, citeert de krant Die Welt de onderzoekers.

Slechts vier procent

In de samenvatting van het onderzoek valt te lezen dat in 2020 slechts vier procent van de IC-bedden werd gebruikt om coronapatiënten te behandelen. Ook de bewering dat een groot aantal jongeren op de IC belandde, wordt weerlegd.

Pas op 30 april schreef het Duitse ministerie van Volksgezondheid in een persbericht dat afgelopen jaar slechts vier procent van de IC-bedden bezet was door coronapatiënten. De IC’s dreigden dus op geen enkel moment overbelast te raken als gevolg van de instroom van coronapatiënten.

Subsidiefraude

De ziekenhuizen kregen wel een vergoeding van 10,2 miljard euro en 503 miljoen euro aan premies voor 11.000 extra IC-bedden. Maar die bedden blijken helemaal niet te bestaan, constateert Schrappe. Het aantal bedden werd niet verhoogd. Integendeel: er waren juist 3000 bedden minder. Dat betekent dat er mogelijk subsidiefraude is gepleegd. De gezondheidseconoom wil dat de zaak wordt onderzocht.

De overheid gebruikt de IC-cijfers al maandenlang om te pleiten voor onderdrukkende coronamaatregelen en vergaande vrijheidsbeperkingen. Twitter heeft inmiddels 60.000 tweets verwijderd die gingen over de onthulling dat Duitse ziekenhuizen flink rommelen met de IC-cijfers. Daarnaast wordt geprobeerd om het onderzoeksteam in diskrediet te brengen.

Enkele dagen geleden bleek dat ook Belgische ziekenhuizen hun coronacijfers manipuleren.

Ook uitvinder mRNA technologie in Covid vaccins maakt openlijk vergelijking met de Holocaust

 Posted on 13/10/2021    

‘Al die grote jongens zoals Bill Gates hebben het over bevolkingscontrole en zelfs bevolkingsreductie. Ze willen naar een wereldbevolking van 800 miljoen mensen. Gebeurt dat met deze vaccins? Ik hoop van niet, maar kan niet zeggen dat het niet mogelijk is.’

—————————————————————————————————————————————–

‘Het idee dat als je iedereen gevaccineerd hebt je de verspreiding van het virus stopt is totaal fout, een complete leugen’ – ‘Dit is net als wat er tijdens WO-2 met de Joden werd gedaan: mensen onder het mom van het ‘algemene belang’ onderwerpen aan afschuwelijke experimenten’ –  ‘Corona steun 2020 nu chantagemiddel om bij bedrijven vaccinaties af te dwingen’

—————————————————————————————————————————————–

Dr. Robert Malone, erkend mede-uitvinder van het toepassen van mRNA technologie in vaccins, veegt compleet de vloer aan met het alom gevoerde beleid om de hele bevolking te injecteren door het stapsgewijs uitsluiten van de samenleving van iedereen die weigert. ‘Het idee dat als je iedereen gevaccineerd hebt je de verspreiding van een virus stopt is totaal fout, een complete leugen.’ Tevens maakt ook deze topwetenschapper de ‘verboden’ vergelijking met de Tweede Wereldoorlog: ‘Joden en andere etnische groepen werden onderworpen aan afschuwelijke medische experimenten. En dat rechtvaardigden ze door te zeggen dat het voor het ‘algemene belang’ was.’

Na WO-2 en de Holocaust werd in het Westen ‘dat nooit meer’ besloten, zo vervolgt Malone . ‘Maar van tijd tot tijd lijken we dat te vergeten. Een voorbeeld is Tuskegee (geheime medische experimenten met zwarte Amerikanen), en eerlijk gezegd is dit (de Covid injecties) een ander voorbeeld.’

Daarbij maken de Westerse politici en media gebruik van regelrechte leugens, zoals de wetenschappelijke onzin dat als je iedereen vaccineert, je de verspreiding van een luchtwegvirus kunt stoppen. Bovendien zijn volgens hem juist de gevaccineerden de ‘super-spreaders’* waar vanaf het begin van de pandemie voor werd gewaarschuwd – een wetenschappelijk bewezen feit dat door de politiek 180 graden wordt omgedraaid door de ongevaccineerden de toegang tot delen van de samenleving te ontzeggen.

(* Maar waarvan, nu Covid-19 tot de start van de ‘vaccinaties’ niets anders dan een omgelabelde milde seizoensgriep is gebleken? – X.)

‘Paternalistisch autoritarisme’

‘Als de overheid niet bekend maakt wat de (vaccinatie) risico’s zijn, en ze vertellen je niet wat er echt gaande is omdat ze denken dat je dat nieuws niet kan handelen… wordt dat een nobele leugen genoemd.’ Dr. Malone noemt dat liegen tegen het publiek, wat zeker sinds vorig jaar dagelijks wordt gedaan, ‘paternalistisch autoritarisme.’

Dat zou terug te voeren zijn op oude Griekse filosofen zoals Plato, die stelden dat het oké is dat overheden liegen, omdat zij ‘speciale kennis’ zouden bezitten, en het algemene publiek deze informatie niet zou aankunnen. ‘Daar ben ik het volledig mee oneens, maar toch is dit al heel lang het algemene gezondheidsbeleid in de VS en wereldwijd.’

Gevestigde wetenschappers in Europa weggezet als ‘kwakzalvers’ en ‘complotdenkers’

De mRNA uitvinder – die daar overigens zelf niets aan verdiend heeft – kwam onlangs tamelijk onthutst terug uit Europa, waar hij en andere serieuze wetenschappers en artsen in de media als ‘kwakzalvers’ en ‘complotdenkers’ werden afgeschilderd, enkel omdat ze kritiek uitten op deze massa injectiecampagne met experimentele mRNA gentherapie, en wezen op bestaande, bewezen en 100% veilige andere medicijnen (zoals Ivermectine) die velen malen effectiever en veiliger zijn gebleken dan wat voor ‘vaccin’ dan ook.

‘Ze probeerden mijn reputatie te verwoesten omdat ik zei dat het niet juist is om kinderen te vaccineren. Ze doen het in Europa en de rest van de wereld dus net als hier (in de VS). Ze beweren dezelfde dingen over Ivermectine en hydroxychloroquine. Dat wordt over de hele wereld gecoördineerd (op last van de WHO / Bill Gates). Mensen komen hierdoor om het leven. Mensen sterven, terwijl ze niet hoeven te sterven.’

‘Praten met mainstream media is zinloos, ze brengen enkel nog fake news’

Er zijn tal van wetenschappers die zich nu op eigen platforms beginnen te verenigen. Zij hebben allemaal dezelfde ervaringen met de mainstream media. ‘Je kunt gewoon niet met dat soort mensen praten… Als je naar hun factcheckers kijkt, dan heeft niemand een graad in biologie of geneeskunde, of wat voor graad dan ook. Ze verdienen enkel hun geld met het aanvallen van (de in hun ogen ‘foute’) mensen… Als je ze dan opbelt nadat ze een artikel met pure laster hebben geschreven en je ze de echte feiten en documenten wilt geven, dan geven ze daar niets om. Sterker nog: ze dreigen met nóg meer fake news (lett. ‘attack’) artikelen.’

‘Het gaat (in de media, en ook bij Facebook) niet om de waarheid. Het gaat om het narratief dat wordt opgelegd.‘

‘Er is een groep die hier enorm veel geld mee verdient’

‘Er is een groep mensen die hier enorm veel geld mee verdient… Maar kijk daarbij niet naar de winsten die ze met deze ‘vaccins’ maken. Dat is slechts een fractie van het hogere marktaandeel (aandelen Pfizer, e.d.). Dáár zit het echte geld. Dát is wat de investeerders (zoals BlackRock) willen, en zij bepalen wat er gebeurt.’

‘Er is een video van Bill Gates waarin hij opschept hoe geweldig het voor hem was om in vaccin-aandelen (Moderna en Pfizer) te investeren. Daar heeft hij 20 keer zoveel mee verdient. En iedereen blijft maar denken dat het zo’n aardige man is. De zaken zijn niet altijd zoals ze lijken; je moet wat dieper kijken.’

‘Ze willen naar een wereldbevolking van 800 miljoen mensen’

De interviewer zegt dan dat ‘een andere vaak genoemde reden voor deze vaccins bevolkingscontrole is, Agenda-2030. Hoe denkt u hierover?’

Dr. Malone: ‘Dat is echt heel duister. Ik hoop bij God dat dit niet het geval is, maar al die grote jongens zoals Bill Gates hebben het over bevolkingscontrole en zelfs bevolkingsreductie. Ze willen naar een wereldbevolking van 800 miljoen mensen. Dat is een forse vermindering (van ruim 7 miljard mensen). Is dit daar een onderdeel van?… Met deze vaccins? Ik hoop echt van niet, maar ik kan niet zeggen dat het niet mogelijk is.’**

** (Aangezien niemand zich vrijwillig zal aanmelden voor een dergelijk massa euthanasie programma, zou je dat het beste kunnen doen door mensen met constante angstpropaganda wijs te maken dat hun levens groot gevaar lopen door een virus, en hen vervolgens met almaar hardere maatregelen dwingen zich te laten inspuiten met stoffen die in de loop van enkele jaren gigantische aantallen slachtoffers zullen maken. Daar geef je vervolgens een (ander) virus en vooral de ongevaccineerden de schuld van. Dan laat je eerst de vaxxers de ongevaccineerden opruimen, waarna de injecties een einde zullen maken aan de meeste overgebleven vaxxers. – X.)

‘Alle regels zijn verdwenen; hoe diep gaat deze corruptie nog?’

‘Alle regels zijn verdwenen. Voor iemand die zijn hele leven gewijd heeft aan de wetenschap, geneeskunde en vaccins is het alsof de grond onder mijn voeten is weggehaald en ik in een gekkenhuis ben beland. Ik heb geen idee hoe ver dit nog zal gaan, tot hoe diep deze corruptie en dit complot reikt.’

Hij schrijft op dit moment aan het voorwoord van het nieuwe boek van Robert Kennedy jr. (Children’s Health Defense) over Anthony Fauci. ‘Ik dacht dat ik een insider was, maar ik had geen benul als ik dit allemaal lees over HIV. Echt verbijsterend is dat dit (HIV) een trainingsscript was voor wat er nu (met Covid) gedaan wordt, bijna woord voor woord. De manipulatie van de pers en de FDA, de integratie van de farmaceutische industrie (met de politiek) – alles.’

‘Vaccin-imperialisme: Ze geven niets om ons, onze gezinnen en onze levens’

‘Het is allemaal al eerder gedaan, door dezelfde figuren. Ze doen het gewoon opnieuw, en wij zijn slechts speelgoed… De mensen aan de top vinden dat ze met ons kunnen spelen als met kleine poppetjes. Ze geven niets om ons, onze gezinnen en onze levens… Wat me ook heeft geschokt is dat ze van mening lijken te zijn dat zij de wet niet hoeven te gehoorzamen.’

‘Wat er nu gebeurt is vaccin-imperialisme, want als je een vaccin van Pfizer aankoopt moet je (als overheid) met de volgende voorwaarden akkoord gaan: je mag het vaccin niet testen op puurheid en veiligheid; Pfizer is gevrijwaard van alle schade die deze vaccins aanrichten, en Pfizer moet toegang worden gegeven tot alle patiëntgegevens (zoals in Israël).’

‘Heel veel mensen die ik spreek zijn ontgoocheld over wat er nu gedaan wordt. Ze vinden dat we een andere weg moeten inslaan wat betreft de volksgezondheid, geld, etc.., om te herstellen wat er nu wereldwijd fout gaat. Maar er zijn geen duidelijke antwoorden over hoe je de wereld moet veranderen, hoe je tot decentralisatie komt en daardoor bescherming tegen een machtsovername door narcisten’ (zoals nu wereldwijd wordt gedaan).

Het komt erop neer dat slechts vier mega-investeringsbedrijven (zoals BlackRock) nu alles aan het overnemen zijn. ‘En velen van ons willen niet in zo’n wereld leven.’

‘Dit gaat tussen collectivisme en persoonlijke vrijheid’

‘Ik realiseer me nu dat dit gaat om de spanning tussen collectivisme (communisme/modern liberalisme/fascisme) en persoonlijke vrijheid (libertarisme). De vaccins en het (Covid) beleid zijn daar slechts instrumenten voor. Dit loopt dwars door zwart/wit, rechts/links, provaccin/antivaccin heen. De pers wil ons heel graag tegen elkaar opzetten, maar ik zie dat mensen, nu ze zo onder druk worden gezet, daadwerkelijk gaan beseffen hoe belangrijk persoonlijke vrijheid is, het recht om over je eigen lichaam te beslissen.’

Mensen van verschillende achtergronden en visies beginnen nu samen te komen. Links en rechts beginnen elkaar op te zoeken, omdat ze één ding gemeenschappelijk hebben: deze dwang, dit verlies van hun vrijheid en zelfbeschikking, willen ze niet.

‘Ik ben zelf in progressief Californië opgegroeid. Toch praat ik nu met jou, met ‘rechts’, en gisteren met Hanity (Fox). Dat is best raar (interviewer lacht). En ik ben de enige niet; er zijn er velen die zeggen dat het niet klopt, dat ze zich er niet goed bij voelen… Er komt echt een enorme verandering aan als de regering niet begint met de mensen weer correct te behandelen.’

‘Corona steun 2020 nu chantagemiddel om vaccinaties af te dwingen’

‘Ik vrees wel dat de toekomst er op korte termijn heel grimmig uitziet.’ De ‘vaccins’ worden er namelijk met steeds hardere en onmenselijkere maatregelen doorgedrukt. Zo krijgen ziekenhuizen in de VS waar niet minstens 70% van het personeel is geïnjecteerd, binnenkort geen subsidie meer, en moeten dan sluiten. ‘En waarom nemen zoveel verplegers ontslag? Omdat ze weten dat dit geen veilige vaccins zijn. Ze zien dat zelf, dag na dag.’

Dr. Malone wijst dan op andere nieuwe maatregelen die we op deze site al meer dan een jaar geleden hebben voorspeld: ALLE bedrijven die in 2020 corona ‘steun’ hebben aanvaard, zullen nu verplicht worden om dezelfde vaccinatiegraad voor hun werknemers aan te houden. Zo niet, dan zullen ze alle financiële steun moeten terugbetalen, waardoor ze stante pede failliet zullen gaan. ‘Daarom zeggen alle werkgevers nu tegen hun werknemers dat ze geen keus hebben. Hen wordt het mes op de keel gezet.’

‘Er is een grote kans dat velen van u een zeer moeilijk besluit zullen moeten maken (prik of baan verliezen, oftewel: het teken, of niet meer kunnen kopen of verkopen). Het spijt me dat ik het niet anders kan maken. U zult een keus moeten maken tussen uw gezin of de prik. Voor degenen onder ons voor wie hun gezin belangrijk is, weet ik wat dat besluit zal zijn. Op korte termijn ziet het er dus erg somber uit.’

‘Versterk je eigen immuunsysteem met vitamine D en zink’

Dr. Malones advies: versterk je immuunsysteem, in eerste instantie met vitamine D, en daarnaast ook zink. Samen met Ivermectine en hydroxychloroquine hebben deze middelen al talloze levens gered (het protocol van dr. Zelenko). Dat zouden alle medici en ziekenhuizen moeten doen, ‘maar om één of andere gestoorde reden wordt dit door overheden en de media ontmoedigd (zeg maar gerust: zwaar onderdrukt, gezien de € 150.000,- boete die in NL op het voorschrijven van Ivermectine staat). Ik snap het niet. Het redt levens! Ik heb betrouwbare statistieken zien waaruit blijkt dat het blokkeren van Ivermectine en HCQ 450.000 Amerikanen het leven heeft gekost.’

‘En tot slot: laat u niet bang maken, mensen. De media proberen u angst aan te jagen voor Covid, maar trap daar niet in! Dit virus is te vergelijken met een griepje; de kans dat u eraan overlijdt is een fractie van een fractie van een procent. Alleen leden van hoge risicogroepen zouden het vaccin kunnen nemen, maar voor de rest is dat niet nodig, zeker niet als de middelen die ik zojuist heb genoemd worden gebruikt.’

https://youtu.be/28xqpV6cmcU

 

Arts: ‘Jullie worden zwaar voor de gek gehouden!’

in Mens en Dier 9 maart 2021 

De Amerikaanse arts en staatssenator Scott Jensen deed begin vorig jaar een schokkende bekentenis. Hij kreeg een brief van het ministerie van Volksgezondheid waarin stond hoe hij overlijdensaktes moest invullen in de coronacrisis. In de brief stond dat hij overleden patiënten niet hoefde te testen op corona om corona te kunnen opgeven als doodsoorzaak.

“Als ik een 86-jarige patiënt met een longontsteking heb die nooit is getest op corona, moet ik corona toch als doodsoorzaak opgeven,” zei Jensen. “Dat doen we normaal gesproken niet.” De arts zei dat autoriteiten op deze manier de cijfers manipuleren en dat corona in ruim 90 procent van de gevallen een milde ziekte is.

Jensen kreeg het medisch tuchtcollege op zijn dak omdat hij ‘misinformatie’ zou hebben verspreid over het invullen van overlijdensaktes en ‘verkeerde adviezen’ zou hebben gegeven. De beschuldigingen werden uiteindelijk verworpen.

Onder druk gezet

De arts bleef strijden, bleef de waarheid verspreiden en liet overal zijn stem horen, tot hij eind vorige maand opnieuw werd geconfronteerd met de cancelcultuur. Hij plaatste een filmpje op Facebook waarin hij zegt dat we voor de gek worden gehouden. De video werd in korte tijd ruim vier miljoen keer bekeken, waarna Facebook er een dikke stempel op plakte: ‘misleidend’.

Hij kreeg een telefoontje van ‘factchecker’ AP, het persbureau dat in de Tweede Wereldoorlog nauw samenwerkte met de nazi’s. Hij sprak drie kwartier met een medewerker, maar dat mocht niet baten. Volgens AP doet Jensen in de video ‘misleidende beweringen’ over het aantal coronagevallen.

Alle reden om het filmpje wél te bekijken. “Jullie worden zwaar voor de gek gehouden,” zegt Jensen. Hij vertelt dat de WHO op de dag van de inauguratie van Joe Biden met nieuwe richtlijnen op de proppen kwam om het aantal fout-positieve testuitslagen terug te dringen. Dat terwijl artsen en professionals in 2020 nog werden aangemoedigd – soms zelfs onder druk gezet – om de diagnose corona te geven. Een vermoeden was al voldoende.

“Dat is de reden waarom het aantal griepgevallen na maart 2020 opeens kelderde,” zegt Jensen.

Walgelijk

Volgens de nieuwe richtlijnen moeten patiënten met coronaklachten ook positief zijn getest voordat de diagnose corona mag worden gegeven. De WHO adviseerde daarnaast om het aantal cycli bij de PCR-test te verlagen. Je kunt natuurlijk op je klompen aanvoelen dat het aantal gevallen als gevolg van deze nieuwe richtlijnen zal kelderen.

“Er gebeurden op de inauguratiedag twee dingen die het aantal coronagevallen gegarandeerd zouden doen dalen,” benadrukt Jensen. “Was dit politiek gemotiveerd? Kunnen we politici en bureaucraten vertrouwen?”

De arts vindt het ‘walgelijk’ hoe het volk wordt behandeld. “Jullie worden voor de gek gehouden.”

De video staat nog wel ongecensureerd op Twitter: https://twitter.com/i/status/1366500091117400077

 

Coronakritische huisarts krijgt ‘intimiderende’ brief van de inspectie: ‘Shame on you, Hugo de Jonge’

in Mens en Dier 8 oktober 2021 

 

Huisarts Els van Veen kreeg vrijdag een brief van de inspectie op de deurmat. De brief gaat over ‘een melding’ betreffende haar uitlatingen ten aanzien van Covid-19 en aanverwante onderwerpen, zoals bijvoorbeeld het vaccin. “Volgens de melding zijn de uitspraken die u doet onjuist,” schrijft de inspectie.

De inspectie zegt van artsen te verwachten dat wanneer zij zich presenteren als (huis)arts, zij zich ook houden aan ‘de normen, richtlijnen én attitude’ van hun beroepsgroep en aan de voor artsen geldende Covid-19-richtlijnen.

“Uitspraken die haaks staan op deze uitgangspunten, brengen (risicovolle) verwarring met zich mee en schaden het vertrouwen in de geneeskundige zorg,” valt te lezen in de brief. “De inspectie gaat er dan ook van uit dat artsen zich aan bovenstaande conformeren.”

Juist andersom

“Als ik het goed begrijp word je als arts van ‘desinformatie’ beschuldigd als je het narratief van Hugo en consorten niet braaf uitdraagt,” reageert Van Veen.

Ze laat de inspectie weten dat ze het juist andersom ziet. “Als ik nú mijn mond niet opendoe, en de mensen niet uitleg dat Testen voor Toegang en een coronapas niets met goede gezondheidszorg of diagnostiek hebben te maken, vind ik dat ik als huisarts geen knip voor de neus waard ben.”

“Ze keren bij het ministerie van Volksgezondheid continu de zaken om,” klaagt de huisarts. “Zij verspreiden eerlijke informatie en huisartsen zoals ik zijn dan ‘de vijand’ en ‘gevaarlijk’ en verspreiden ‘nepnieuws’. Gaslighting. De waarheid is altijd sterker dan de leugen.”

Geïntimideerd

Van Veen krijgt veel bijval, ook van collega’s. Zo schrijft de Belgische huisarts Frank Peeters: “In Nederland worden artsen geïntimideerd door het ministerie van Volksgezondheid als ze zich kritisch uitspreken over de genomen maatregelen en vaccins. Shame on you, Hugo de Jonge.”

Vorige maand kreeg Van Veen de politie aan de deur vanwege een tweet waarover ‘onrust was ontstaan op social media’. Ze vond dat ‘buitengewoon intimiderend’.

 

Zo misleidt Van Dissel de regering over het gevaar buiten

Geplaatst op 14 april 2021 

Geschreven door Auteur

 

 

 

Samenvatting van het artikel

Met zijn laatste sheet bij de Catshuispresentatie heeft Prof. Van Dissel getoond geen wetenschapper te zijn maar een actievoerder. Het wordt tijd dat dit in politiek Den Haag ook wordt onderkend en hij zijn prominente positie bij deze crisis kwijt raakt.

Bij de presentatie in het Catshuis van afgelopen zondag heeft Van Dissel t.a.v. het mogelijke gevaar van besmetting de regering weer bang gemaakt over het risico om buiten toch besmet te raken. Daardoor hebben we allerlei belemmerende maatregelen gekregen om activiteiten in de buitenlucht te doen, zoals sport en op een terras zitten.

Al eerder heb ik vastgesteld hoezeer de wetenschapper Van Dissel de werkelijkheid naar zijn hand zet om bij de regering en het publiek zijn opvattingen over te brengen (dat betrof toen besmettingen, die op een terras  in Dokkum plaats gevonden zouden hebben).

Zowel bij Dokkum als bij de wedstrijd Atalanta-Bergamo-Valencia in op 19-2-2020 in Milaan is het namelijk ook heel goed mogelijk geweest dat de betrokkenen besmet zijn geraakt in binnenruimtes. Bij Dokkum hadden de betrokkenen zowel thuis als in de kroeg ook met elkaar binnen gezeten. En bij die voetbalwedstrijd hebben o.a. 40.000 supporters vanuit Bergamo de 50 kilometer tussen het stadion en Bergamo 2 keer afgelegd. Per auto, bus en/of trein. En hebben ze wellicht ook met elkaar ergens gegeten.

Juist omdat bij veel onderzoek (ook recentelijk in Ierland) heel weinig besmettingen in de buitenlucht zijn vastgesteld, is de kans veel groter dat in Dokkum en Milaan de besmettingen niet zozeer buiten hebben plaatsgevonden, maar binnen.

Maar Van Dissel heeft daar geen boodschap aan. In augustus 2020 zei hij nog tegen de vaste kamercommissie dat het onderzoek uit Dokkum onomstotelijk had aangetoond dat de besmetting buiten had plaatsgevonden. Hij zei toen letterlijk“We hebben in Dokkum een voorbeeld waar het besmetten EVIDENT buiten gebeurd is”. 

Terwijl toen al duidelijk was dat de betrokken jongeren ook binnen samen waren gemeest.

Zowel het RIVM als Van Dissel zijn in dat opzicht niet te vermurwen. Bij de presentatie van afgelopen zondag in het Catshuis eindigde hij met dit plaatje van een bijeenkomst in de Rose Garden van het Witte Huis op 25 september 2020 als bewijs voor het gevaar op besmettingen in de buitenlucht.

En weer is het van hetzelfde laken een pak. Die besmettingen zouden dus in de buitenlucht plaats gevonden hebben en dit was toch weer een waarschuwing voor de regering om zeer behoedzaam te zijn met activiteiten buiten.

Maar als Van Dissel en het RIVM gewoon hun huiswerk hadden gedaan en bij voorbeeld de New York Times hadden gelezen, dan zouden ze hebben beseft dat dit geen enkele bewijsvoering was en is. Want wat schreef de New York Times kort na deze bijeenkomst bij het Witte Huis, inclusief foto’s?

Dat het meest riskante deel van de bijeenkomst was, toen een deel van die gasten ook nog BINNEN IN het Witte Huis bijeenkwamen.

En die bewering wordt onderbouwd met 6 foto’s, die toen binnen gemaakt zijn. Dit is er ééntje van.

Kortom: bij deze bijeenkomst in het Witte Huis op 25 september 2020 kunnen de betrokkenen ook besmet geraakt zijn toen ze binnen waren (voor of na de bijeenkomst in de tuin). Ook hier kan ik niet zeggen of het met 100% binnen of buiten is gebeurd. Maar juist omdat in veel andere gevallen amper besmettingen buiten zijn bewezen, lijkt me de kans veel groter dat het binnen is gebeurd.

Maar wat ik zeker weet is: dat een wetenschapper deze bijeenkomst in de tuin van het Witte Huis niet mag gebruiken als bewijsvoering van de gevaren op besmettingen in de buitenlucht.

Doordat Van Dissel dit nu weer heeft gedaan (na o.a. de gebeurtenissen in Dokkum) bewijst hij dat hij zijn positie als belangrijkste adviseur van de regering inzake deze Corona-crisis volstrekt onwaardig is.

Als hij (en het RIVM) ook na ruim één jaar op deze manier de regering (en de kamer) misleidt, zou dat in feite grote consequenties voor hem moeten hebben. Maar helaas loopt onze regering en een groot deel van de Tweede Kamer als makke schapen achter hem aan.

maurice.nl is de enige en veelgelezen site in Nederland die op dagelijkse basis de misstanden bij overheid t.a.v. de Corona-crisis aan de kaal stelt. 

 

Kamerlid Van Houwelingen haalt hard uit naar IC-baas Gommers: ‘Wat een totaalidioot’

in Mens en Dier 18 september 2021 

 

Diederik Gommers, voorzitter van de Nederlandse Vereniging voor Intensive Care, deed in oktober vorig jaar tijdens de jaarlijkse Lof der Geneeskunst enkele opvallende uitspraken. Op de vraag of de capaciteit op de IC’s drastisch vergroot moet worden, antwoordde hij: “Nee, want er is niks zo erg dat als wij straks IC-bedden hebben en allerlei personeel opgeleid, en er geen patiënten zijn. Dan verveel je je dood. Dat hou je niet lang vol.”

“Nu hebben we prachtig werk, dat hebben we aan heel Nederland mogen laten zien. We hebben ook echt heel mooi werk, maar het is alleen maar mooi – in ons geval – als er patiënten liggen. Niet als we niks te doen hebben,” aldus Gommers.

De IC-baas zei dus in oktober, terwijl de coronacijfers volgens de media op dat moment fors stegen, dat de capaciteit op de IC’s niet drastisch vergroot moet worden omdat hij niet wil dat zorgmedewerkers zich dood vervelen. Wel pleitte Gommers diezelfde maand in de media voor een harde lockdown vanwege het stijgende aantal coronabesmettingen.

Tweede Kamerlid Pepijn van Houwelingen (FVD) haalt op Twitter hard uit naar de IC-chef. “Wat een totaalidioot, alsof die IC-verpleegkundigen buiten het griepseizoen niets anders zouden kunnen doen,” schrijft Van Houwelingen.


Opmerkelijk genoeg zei Gommers in maart dit jaar teleurgesteld te zijn dat het niet is gelukt om de IC-capaciteit in Nederland structureel te vergroten. In de podcast Virusfeiten zei hij: “Het is heel frustrerend. We zijn een jaar verder en er is geen bed extra geregeld.”

Verpleegster laat zich uit over lege ziekenhuizen: ‘Dit is schandalig’

in Buitenland 21 augustus 2020 17:00 19 Reacties

 

 

Een verpleegster doet in de podcast Outside The Box van Jason Liosatos een boekje open over de coronasituatie in Groot-Brittannië. Gisteren konden we nog in de media lezen dat daar in 24 uur tijd 1182 nieuwe coronabesmettingen zijn geconstateerd. Dat is volgens de statistieken van de gezondheidsautoriteiten de op één na grootste toename sinds 21 juni. De Britse regering voerde onlangs een quarantaineplicht in voor terugkerende vakantiegangers en bezoekers uit diverse risicolanden, waaronder Nederland.

De verpleegster, werkzaam in één van de grootste ziekenhuizen in het Engelse graafschap Devon, zegt tegen Liosatos dat de enige mensen die zijn overleden mét corona – niet dóór corona – al onderliggende aandoeningen hadden, zoals bijvoorbeeld hartziekte. Op de overlijdensakte werd vervolgens wel Covid-19 ingevuld als doodsoorzaak. “In ons ziekenhuis is niemand gestorven door corona. Althans, dat is mijn overtuiging. Ze stierven als gevolg van de onderliggende aandoeningen.”

“We hebben al geruime tijd geen coronapatiënten meer gehad,” voegt ze toe.

In het ziekenhuis moet het personeel mondkapjes dragen. De verpleegster zegt dat ze hierdoor last krijgt van ademhalingsproblemen. Collega’s van haar krijgen door het dragen van een mondkapje last van hartproblemen en hoofdpijn.

Het is schandalig

De drie grootste ziekenhuizen in Devon – in Plymouth, Exeter en Torbay – hebben op dit moment nul coronapatiënten, onthult de verpleegster. “Horen jullie dat, mensen? Nul coronapatiënten,” benadrukt Liosatos. En toch zijn er nog lockdowns van kracht en sterven er mensen als gevolg van depressie. “Het is schandalig,” zegt de verpleegster.

De vrouw sprak met collega’s die op andere corona-afdelingen hadden gewerkt en vroeg onder andere hoeveel mensen er waren overleden en of ze waren gestorven door corona. “Ze zeiden tegen me dat sommige patiënten waren hersteld en dat de mensen die waren gestorven, niet waren gestorven door Covid-19, maar met Covid-19. Ze stierven omdat ze al iets onder de leden hadden. Corona gaf het laatste duwtje.”

Luister en huiver:

https://youtu.be/iHi6qccp0aY

[Jason Liosatos Outside The Box]

 

 

Huisarts neemt ontslag: ‘Het ziek houden van het volk mag nu wel stoppen’

in Mens en Dier 5 september 2020 

 

Huisarts Marije Berkelaar baarde onlangs opzien toen ze opriep om niet mee te doen aan de coronamaatregelen. Ze kreeg vervolgens een intimiderende brief van de inspectie op de mat omdat ze uit de pas liep. Ook belde een persoon die anoniem wil blijven de kliklijn om haar werkgever te informeren over uitspraken die ze had gedaan op social media. Berkelaar heeft besloten de eer aan zichzelf te houden en ontslag te nemen bij de huisartsenpost.

“Ik werk niet meer voor een systeem dat doordrenkt is van farmaceutische corruptie. Het afhankelijk, bang en ziek houden van het volk mag nu wel stoppen. Ik werk aan een toekomst waar mensen weer autonoom in hun kracht staan; gezond en vanuit liefde,” laat ze weten in een videoboodschap.

De kern van haar eerdere boodschap was: “Onder het motto corona vinden er grove mensenrechtenschendingen plaats. Het virus is minder besmettelijk en minder dodelijk dan een griepvirus. Door middel van angst-politiek, uitgebreide propaganda en censuur wordt de bevolking een eenzijdig beeld opgelegd. We laten ons zinloze en uiterst ongezonde maatregelen opleggen: quarantaine van gezonde mensen, de 1,5 metermaatschappij, het gebruik van desinfecterende handgel en mondkapjes, en misschien zelfs een vaccin. Doe er niet aan mee. Voed je gezondheid, niet je angst. Verbeter je afweer. Ga naar buiten, beweeg, lach, zing, dans, verbind en knuffel elkaar.”

Enorm onder vuur

Sinds het begin van de coronacrisis liggen artsen enorm onder vuur. Ze worden massaal gecensureerd, van social media verwijderd en dus zelfs aangegeven. Eerder kreeg huisarts Rob Elens de inspectie op zijn dak nadat hij coronapatiënten succesvol had behandeld met hydroxychloroquine.

Dit gebeurt overigens overal ter wereld. In de Verenigde Staten moest arts Scott Jensen zich verantwoorden voor het medisch tuchtcollege omdat hij had gezegd dat Covid-19 niet veel erger was dan een zware griep. Hij is uiteindelijk vrijgesproken. Arts Simone Gold had minder geluk. Zij is op staande voet ontslagen. En in Groot-Brittannië is een Brits-Pakistaanse arts 12 maanden geschorst nadat hij kritische uitspraken had gedaan over Bill Gates.

 

Homepagina » Buitenland » Verpleegster laat zich uit over lege ziekenhuizen: ‘Dit is schandalig’

verpleegster

Duitse journalist: ‘Ik hoop dat de samenleving wakker wordt’

in Mens en Dier 5 februari 2021 

 

De Duitse rechtsstaat is tijdens de coronapandemie onder druk komen te staan. Dat zegt Heribert Prantl, advocaat en voormalig chef politiek van de Süddeutsche Zeitung. Onlangs zei hij in een talkshow dat hij in zijn 33 jaar als journalist nog nooit zo bang is geweest als nu.

“Ik vrees voor onze grondrechten. Ik ben bezorgd. Ik heb het gevoel dat ze tijdens de pandemie opzij worden geschoven. Dat terwijl grondrechten bestand horen te zijn tegen een crisis. Daarom worden ze grondrechten genoemd. Ik had nooit gedacht dat onze vrijheden zo drastisch zouden worden ingeperkt,” zegt Prantl, die alle grote journalistieke prijzen in zijn kast heeft staan, in gesprek met de Berliner Zeitung.

Hij wijst erop dat Duitsers sinds de Rote Armee Fraktion en het terrorisme te maken hebben met een inperking van de grondrechten. “We kregen indertijd te horen dat het slechts tijdelijke maatregelen zouden zijn, maar die wetten zijn nog steeds van kracht.”

Alles uit de kast

Prantl vreest dat dit nu opnieuw gebeurt, dat de beperkingen de norm worden. De beperkingen kunnen ook worden gebruikt als blauwdruk voor het volgende virus, de volgende ramp, zegt hij.

Het is een grondrecht om contact met andere mensen te hebben. Dat is de basis van de democratie. Vrijheid van beweging is een grondrecht. Voorzien in levensonderhoud is een grondrecht. De huidige maatregelen verwoesten de levens van honderdduizenden mensen, aldus de journalist. We zien nu hoe politici punten proberen te scoren met steeds strengere maatregelen, elkaar proberen te overtreffen.

“Als mijn moeder nog had geleefd, zou ik alles uit de kast hebben gehaald – van het constitutioneel hof tot het Europees Hof voor de Rechten van de Mens – om haar ondanks corona te kunnen zien. Het is een grondrecht om niet in isolatie te sterven.”

Harder roepen

Het kan volgens Prantl niet zo zijn dat bondskanselier Merkel cum suis achter gesloten deuren de knopen doorhakken en vervolgens zeggen: dit gaat er gebeuren. “Dat is niet hoe de democratie staat beschreven in onze grondwet.”

“Ik hoop dat de samenleving wakker wordt,” stelt hij. “Wij, de journalisten, moeten ook harder roepen. De pers heeft de vrijheid om grondrechten te verdedigen. De strijd tegen de pandemie gaat niet alleen over de gezondheid van burgers, maar ook over de gezondheid van onze democratie