Professor Capel stopt met maken van filmpjes: dit is wellicht de belangrijkste boodschap die hij ooit gaf

in Mens en Dier 13 juni 2021 

Een jaar geleden werd aan het begin van de zogenaamde ‘pandemie’ meteen iedere medicatie die heel goed werkt verboden. Er werd alleen nog maar gesproken over het vaccin, dat de redding zou zijn, zegt emeritus hoogleraar Pierre Capel in een video op YouTube.

Het is geen vaccin, benadrukt Capel. Wat is het dan wel? Hij verwijst daarbij naar een bericht in de Staatscourant van oktober 2020 over het ‘tijdelijk deels buiten toepassing verklaren van het Besluit genetisch gemodificeerde organismen milieubeheer 2013 en het intrekken van de Tijdelijke regeling afwijkende behandeling vergunningaanvragen gentherapie in verband met bestrijding Covid-19’.

Daar mag je niet eens over praten

“Het vaccin is geen vaccin, maar genetisch modificeren,” zegt Capel. “Nu wordt dus al sinds enkele maanden de genetische code in jouw lichaam ingebracht voor het eiwit wat de grootste problemen geeft: het spike-eiwit. Daar mag je niet eens over praten.”

 

Hij merkt op dat het hele discussieprobleem is verschoven van volksgezondheid, van een virus, van ziekte naar het ontnemen van jouw eigen vrijheid. “Wij mogen helemaal niets meer, behalve als… En dan krijg je het paspoort, de QR-code, de streepjescode, oftewel Big Data.”

Het hele vaccinatieprogramma is untouchable

Je kunt nog niet eens naar een wc in het Feyenoord-stadion zonder prikkie. Alles wordt geregistreerd, zegt Capel. En waar komt het grote geld uit? Google, Facebook, Big Pharma. Dat terwijl medicatie, met bijvoorbeeld ivermectine, fantastisch werkt, aldus de emeritus hoogleraar. In Indiase deelstaten waar ivermectine profylactisch wordt aangeraden, is geen of bijna geen corona.

Capel zegt geen filmpjes meer te maken omdat het hele vaccinatieprogramma untouchable is. “De vrijheden die zijn afgenomen, basale vrijheden, moeten betaald worden met een vaccinatie die niets met die vrijheden te maken heeft. En daardoor is het ontzettend moeilijk te praten over een vaccinatie die geen vaccinatie is. Je kunt nergens meer over praten.”

GENETISCH MODIFICATIE

Deze week was er nieuws dat het erop zou lijken dat het coronavaccin van Pfizer in 90% van de gevallen effectief is. Het nieuws werd met veel enthousiasme gebracht in diverse media. Hierdoor wordt een beeld gecreëerd dat dit een hoopvolle, positieve ontwikkeling is.

 

De Belgische arts John Schulpen denkt daar heel anders over. Hij adviseert het Kenniscentrum in België over medicijnen en houdt toezicht op klinische testen van medicijnen in ziekenhuizen. Hij waarschuwt dat de coronapandemie langzaam over is gegaan naar een machtsplandemie die niets meer met corona te maken heeft.

 

In dit interview spreekt hij over de DNA-veranderende eigenschappen van coronavaccins en over het ingrediënt luciferase dat zichtbaar maakt wie wel en wie niet gevaccineerd is. 

 

Eerder luidde emeritus professor Pierre Capel al de noodklok over genetische modificatie. Ook Dr. Wolfgang Wodarg, epidemioloog en anti-corruptie expert, is duidelijk hoe hij over de vaccinatiecampagne denkt.

 

Bekijk de video