Absurd

Professor Haditsch is een voorstander van vaccinaties en runt zelf een vaccinatiecentrum, maar hij is uiterst sceptisch over de coronavaccinatie. Volgens hem zijn de mRNA-vaccins onvoldoende onderzocht. Dierproeven, die normaal gesproken in een vroeg stadium van het vaccinonderzoek worden uitgevoerd, zijn simpelweg achterwege gelaten. In plaats daarvan wordt het vaccin nu op mensen getest. Hij hekelt ook het gebrek aan transparantie.

“We weten niets over de langetermijneffecten van deze vaccinatie,” waarschuwt professor Sönnichsen van de Medische Universiteit Wenen. Tijdens de vaccintesten is niet onderzocht wat het effect is op 70-plussers, die tot de risicogroep behoren. Daarnaast hebben jonge mensen ook last van bijwerkingen, terwijl ze meestal niets merken van een coronabesmetting. Sönnichsen vindt het ‘absurd’ om op basis hiervan een indirecte vaccinatieplicht in te voeren.

https://youtu.be/pk7F-kPx3u8

 

Dit is waarom artsen zich grote zorgen maken over de experimentele coronavaccins

in Gezondheid 3 mei 2021 

 

 

Artsen zijn zeer bezorgd over de experimentele coronavaccins. Iets wat hen vooral zorgen baart, is de zogeheten antilichaamgemedieerde versterking van infectie. In het Engels: antibody-dependent enhancement (ADE). Wat betekent dit precies? Arts Simone Gold van America’s Frontline Doctors legt het in minder dan een minuut uit in onderstaand filmpje.

Stel: je haalt je eerste prik en er is niets aan de hand. Je haalt je tweede dosis en er is nog steeds niets aan de hand. Als je vervolgens op natuurlijke wijze besmet raakt met corona, treedt er een cytokinestorm op.

In de overdrive

Cytokinen zijn eiwitten die de afweerreactie van het immuunsysteem reguleren. Er zijn twee soorten cytokinen: ontstekingsbevorderende en ontstekingsremmende. Een subtiel samenspel van beide zorgt ervoor dat het afweersysteem een infectie de baas wordt. Maar een overmatige productie van ontstekingsbevorderende cytokinen kan juist een veel ernstiger beloop van de infectie veroorzaken.

Het immuunsysteem gaat dan als het ware in de overdrive en dat leidt tot heel ernstige klachten. Een cytokinestorm kan onder andere orgaanfalen veroorzaken.

Alle eerdere pogingen

Dit probleem deed zich voor bij alle eerdere pogingen om een vaccin tegen het coronavirus te ontwikkelen, legt Gold uit. Na de Sars-epidemie ontwikkelde men in 2005 een vaccin tegen Sars-CoV-1 dat aan katten werd gegeven. Er was in eerste instantie niets aan de hand, maar toen de wetenschappers de dieren later blootstelden aan het virus stierven ze.

Dit is waarom het vaccin tegen Sars-CoV-1, dat voor 78 procent identiek is aan Sars-CoV-2, nooit op de markt is gekomen, benadrukt de arts.

 

https://twitter.com/i/status/1388503854514278403

 

 

Stuk uit boek van Barack Obama


In mijn kerstvakantie las ik het boek ‘Een beloofd land’ van Barack Obama. Hij schrijft hiervan dit stuk:

In april 2009 werd er in rapporten melding gemaakt van een verontrustende griep in Mexico. Het griepvirus slaat doorgaans het hardst toe onder kwetsbare delen van de bevolking, zoals ouderen, jonge kinderen en astmapatiënten, maar deze variant leek vooral jonge, gezonde mensen te treffen – en was dodelijker dan gebruikelijk. Binnen een tijdsbestek van een paar weken werden mensen in de VS ziek door het virus: één in Ohio, twee in Kansas, en acht op een en dezelfde middelbare school in New York City. Aan het eind van de maand bevestigden zowel ons eigen Center for Disease Controle (CDC) en de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) dat we te maken hadden met een variant van het H1N1-virus. In juni maakte de WHO officieel bekend dat dit de eerste mondiale pandemie in veertig jaar was.

Ik had een meer dan oppervlakkige kennis van H1N1 nadat ik me in de Senaat had beziggehouden met de paraatheid van Amerika in geval van een pandemie. Van wat ik wist werd ik doodongerust. In 1918 was er een variant van H1N1 geweest die later ‘Spaanse Griep’ was genoemd, en die volgens schattingen een half miljard had geïnfecteerd en tussen de vijftig en honderd miljoen levens had gekost – grofweg 4 procent van de totale wereldbevolking. Alleen al in Philadelphia stierven er in het tijdsbestek van een paar weken meer dan 12.000 mensen. De effecten van de pandemie waren verstrekkender dan de schokkende dood van zoveel mensen en het stilliggen van economische activiteiten.

Het was nog te vroeg om te zeggen hoe dodelijk dit nieuwe virus was. Maar ik wilde geen enkel risico nemen. Een paar dagen later stelden we een interdisciplinair team samen dat moest vaststellen in hoeverre de Verenigde Staten voorbereid waren op een desastreus verloop.

Het antwoord luidde dat we daar volstrekt niet op waren voorbereid. Het bleek dat de jaarlijkse griepprik geen bescherming bood tegen H1N1, en omdat vaccins de farmaceutische bedrijven in het algemeen weinig opleverden, beschikten de weinige vaccinfabrikanten die Amerika had over beperkte mogelijkheden om de productie van een nieuw vaccin op te voeren. Vervolgens moesten we ons buigen over de kwestie hoe we antivirale medicijnen moesten verspreiden, welke richtlijnen ziekenhuizen hanteerden bij de behandeling van griepgevallen en zelfs hoe we moesten handelen in het geval dat er scholen moesten worden gesloten of quarantaine moest worden opgelegd als de zaak echt uit de hand zou lopen. Verschillende oudgedienden van het in 1976 opererende varkensgriep-interventieteam van de regering-Ford waarschuwden ons voor de moeilijkheden die konden ontstaan als we, in onze poging een uitbraak voor te zijn, te krachtig zouden reageren of paniek zouden veroorzaken. Schijnbaar had president Ford, die gedecideerd wilde optreden tijdens zijn herverkiezingscampagne, namelijk al heel snel verplichte vaccinatie afgekondigd, nog voordat de ernst van de pandemie was vastgesteld, met als gevolg dat er meer Amerikanen een neurologische afwijking door de toediening van het vaccin ontwikkelden dan dat er stierven aan de griep. (…)

Hoewel de Verenigde Staten niet ongeschonden uit de strijd kwamen – meer dan 12.000 Amerikanen verloren het leven – hadden we het geluk dat deze specifieke variant H1N1 minder dodelijk bleek te zijn dan de experts hadden gevreesd: het nieuws, halverwege 2010, dat de pandemie uitgewoed was, zorgde niet voor grote krantenkoppen.


 

Onderzoeksgroep waarschuwt Britse overheid: ‘coronavaccins zijn gevaarlijk voor mensen’

in Buitenland 15 juni 2021 

 

Een onafhankelijke onderzoeksgroep heeft een brief geschreven aan de Britse medische toezichthouder MHRA waarin zij waarschuwt voor de negatieve gezondheidseffecten van coronavaccins.

De brief is geschreven door Tess Lawrie, directeur van Evidence-Based Medicine Consultancy, en gericht aan directeur van de MHRA June Raine. Dr. Lawrie vraagt aandacht voor het hoge aantal sterfgevallen en bijwerkingen dat tussen 4 januari en 26 mei is gemeld via het Yellow Card-systeem, dat bijwerkingen van vaccins in Groot-Brittannië bijhoudt. In die periode zijn in totaal 1253 sterfgevallen en 888.196 gevallen van bijwerkingen gemeld.

De medische onderzoeksgroep heeft de sterfgevallen onderverdeeld in zes categorieën van bijwerkingen. Bloedproppen en bloedingen waren verantwoordelijk voor veruit de meeste sterfgevallen: 856. Ook traden er 164 sterfgevallen op na bijwerkingen die invloed hadden op de zwangerschap.

 

 
 
Ongekend hoog

 

De artsen stellen dat het hoge aantal sterfgevallen en complicaties bewijst dat de experimentele vaccins gevaarlijk zijn voor mensen. Ze zeggen ‘dat de morbiditeit en mortaliteit die geassocieerd worden met de coronavaccins ongekend hoog zijn’.

De onderzoekers vragen de Britse overheid daarnaast te onderzoeken of de experimentele vaccins genmutaties veroorzaken bij mensen en kunnen leiden tot zeldzame genetische aandoeningen zoals paroxysmale extreme pijnstoornis.

De MHRA beschikt nu over meer dan genoeg bewijs om de coronavaccins onveilig te verklaren voor mensen, schrijft de onderzoeksgroep.

 

Vaccinoloog prof. Schetters: we moeten meteen stoppen met de mRNA-vaccins!

in Mens en Dier 29 juli 2021 

 

De wereldwijde campagne om iedereen te vaccineren tegen corona is eigenlijk het grootste experiment ooit. Dat zei professor Theo Schetters in gesprek met de Groene Rekenkamer. De vaccinoloog vindt dat er gestopt moet worden met het inspuiten van de mRNA-vaccins.

“Het is heel vreemd om je eigen lichaamscellen een instructie te geven om heel veel van een eiwit te maken dat jouw lichaam eigenlijk nooit maakt,” zei hij. “En ga er dan niet van uit dat alle celbiologische processen in die cellen hetzelfde blijven lopen. Dat gaat zeker niet hetzelfde zijn en men heeft totaal geen idee wat de consequenties zijn. Daarom ben ik tegen mRNA-vaccins.”

Meteen stoppen

De mRNA-vaccins, die van Pfizer en Moderna, zouden wat professor Schetters betreft meteen gestopt moeten worden. Over de andere vaccins, de vectorvaccins van AstraZeneca en Janssen, zei hij: “Ook daar ben ik niet gerust op.”

De vaccinoloog zei verder: “De informatie die de overheid geeft, is geen informatie, maar lijkt meer op propaganda. Dus er wordt geen afgewogen informatie gegeven. Mensen hebben geen idee waar ze wel of niet voor kiezen en of het nou wel of niet nodig is. Je krijgt de indruk dat het vaccineren een doel op zich is geworden.”

Het gaat jullie gewoon om het vaccineren, niet om de volksgezondheid

“En als je kijkt naar de getallen die Van Dissel heeft gepresenteerd, dat de corona-epidemie in mei vorig jaar eigenlijk al verdwenen is, en men toch doorgaat met deze urgentie van vaccineren, dan denk ik van: het gaat jullie gewoon om het vaccineren, maar niet om de volksgezondheid,” zei Schetters.

blob:https://odysee.com/a7758a3d-a865-42da-8ce1-f73690e40668

Europarlementariër doet dringende oproep: ‘Stop met dit experiment op mensen’

in Mens en Dier 27 september 2021

 

Weet u dat er dit jaar meer mensen aan de gevolgen van het coronavaccin gestorven zijn dan in de afgelopen 20 jaar aan de gevolgen van alle andere vaccins? Die vraag stelde Europarlementariër Joachim Kuhs (AfD) afgelopen week in het Europees Parlement.

Hij vraagt zich af waarom we zo weinig horen over vaccinatieschade. “Wordt hier iets verzwegen?” vroeg Kuhs. Toen bleek dat de vaccins tegen de Mexicaanse griep negatieve effecten hadden, werden ze snel van de markt gehaald, aldus de Europarlementariër.

 

Waarom worden de vaccins niet van de markt gehaald?

Kuhs zei iemand te kennen die indertijd een prik heeft gehaald en nu aan narcolepsie lijdt. Omdat hij op elk moment van de dag plotseling in slaap kan vallen, kan hij zijn rijbewijs niet halen en vindt hij geen werk. “Helaas wordt zijn ziekte niet erkend als vaccinatieschade. De fabrikant werd vrijgesteld van aansprakelijkheid.”

We zien nu hetzelfde gebeuren, benadrukte Kuhs. Het aantal gevallen van vaccinatieschade stijgt in rap tempo, maar het prikken gaat gewoon door. “Waarom worden de vaccins niet van de markt gehaald, zoals bij de Mexicaanse griep?” vroeg de Europarlementariër. “Stop met dit experiment op mensen.”

https://twitter.com/i/status/1440375774876471296

 

Arts spreekt zich uit: coronadreiging is enorm overdreven

in Mens en Dier 16 maart 2021

 

De coronadreiging is enorm overdreven, zei arts Peter Breggin in een interview met One America News. Het sterftecijfer ligt volgens hem veel lager dan het Amerikaanse RIVM, de CDC, beweert. De werkelijke sterfte bedraagt mogelijk slechts een tiende van het officiële aantal, aldus dr. Breggin.

Hij voegde toe dat er maar heel weinig mensen zouden sterven als ze de juiste behandeling kregen. “Die behandeling bestaat uit medicijnen die men verboden heeft om miljarden te kunnen verdienen aan vaccins.” De medicijnen, waaronder hydroxychloroquine, zijn volgens Breggin effectiever dan vaccins.

Gigantisch experiment

En waarom hebben ze die medicijnen verboden? “Ze kunnen hun vaccins er alleen doorjassen als er geen andere effectieve behandeling is,” zei de arts. “Het medische establishment en de wetenschappelijke tijdschriften werken samen met Fauci, de miljardairs en de grote corporaties om mensen te laten geloven dat er geen effectieve behandeling is.”

Volgens dr. Breggin moeten we juist bang zijn voor het coronavaccin. “Ze voeren een gigantisch experiment uit op het volk.” Hij voegde toe dat hydroxychloroquine en ivermectine heel erg veilig zijn en vaccinaties overbodig maken. We moeten de boel gewoon weer opengooien, benadrukte de arts.