INQUISITIE TEGEN KRITISCHE ARTSEN

De Vlaamse huisarts Frank Peeters ontving een oproep om op woensdag 8 november 2023 te verschijnen voor de Provinciale Raad van Antwerpen van de Orde der Artsen.

Wat wordt hem verweten? ‘Zijn persoonlijke opvattingen en bestaande medische discussies niet te hebben gehouden binnen de medisch-wetenschappelijke wereld, door gebruik te maken van publieke fora’.

“Blijkbaar mag ik als huisarts geen medische discussie of persoonlijke opvatting houden buiten de medisch-wetenschappelijke wereld,” aldus Peeters. “Op elke bijeenkomst van artsen sinds corona heb ik nog nooit een open discussie gehoord over de coronavaccins en de maatregelen.”

Werkelijk schandalig

“Alle artsen die kritisch waren in 2020 over de maatregelen moesten zich verantwoorden bij de orde en durven sindsdien niet vrijuit te spreken,” voegt hij toe.

Peeters krijgt veel steun. “Mijn Belgische collega gebeurt hetzelfde als mij en andere Nederlandse huisartsen,” merkt huisarts Els van Veen op. Ze zegt tegen hem: “Bedenk dat je niet alleen bent. In de media wordt dit weggehouden, maar je geeft velen hoop en moed.”

Auteur Steven Arrazola de Oñate reageert: “Zeer blij dat dr. Frank Peeters deze schandelijke brief van de Orde der Artsen met ons deelt. Hun dictatoriale beleid van de afgelopen jaren is werkelijk schandalig. Kritische artsen werden letterlijk de mond gesnoerd.”

Zorgwekkend

Hij bracht verschillende van deze moedige artsen die hun job niet meer mochten uitoefenen voor de camera. “Hun verhalen toen waren werkelijk hallucinant.”

Arrazola de Oñate vraagt zich af hoelang we deze misdaden tegen de mensheid nog blijven tolereren.

Hij steekt Peeters een hart onder de riem: “Ongelofelijk dat ze nog steeds trachten kritische artsen de mond te snoeren. Het toont aan hoe bang ze voor je zijn. Blijf volhouden en hier alles delen. Je hebt de waarheid aan je zijde.”

Wetenschapper Ferdinand Meeuws vindt deze ontwikkelingen ‘zorgwekkend’: “De Covid-Inquisitie tegen kritische artsen gaat nog steeds verder.”

ARTSEN VOGELVRIJ VERKLAARD DOOR ONBENUL?

Uit vrijgegeven e-mails blijkt dat minister Hugo de Jonge zich hoogstpersoonlijk heeft bemoeid met de vervolging van artsen die hydroxychloroquine en ivermectine voorschreven.

Deze artsen kregen zeer hoge boetes van de gezondheidsinspectie. Het was de eerste keer in het bestaan van de inspectie dat boetes uitgedeeld werden voor het off-label gebruik van medicijnen, schrijft Indepen.

Ook nu nog worden artsen actief vervolgd door de inspectie. De boetes kunnen oplopen tot maar liefst 150.000 euro.

Alle mogelijke middelen

Artsen mochten ook geen vragen stellen over de bijwerkingen, want dat zou volgens De Jonge ‘ondermijnend’ zijn voor de vaccinatiestrategie.

In één geval vroeg de minister ‘hoe zo’n huisarts kan worden aangesproken’ en of het niet inenten zonder getekend informed consentformulier een ‘eigenstandige reden is voor een tuchtzaak’. In dit geval eiste De Jonge dat alle mogelijke middelen ingezet zouden worden tegen de huisarts.

Uw frikandellenspecialist

“Hugo de Jonge, uw frikandellenspecialist. Adviezen over vaccins krijgt u tegenwoordig van een schoolmeester n.p.,” merkt neuroloog Jan Bonte op. “Zoals nu wel blijkt: de zorg kan veel goedkoper, en veel efficiënter. Genoeg frikandellen eten en regelmatig de wasbeerhond uitlaten. Dan komt het helemaal goed met u.”

Europarlementariër Marcel de Graaff (FVD) voegt toe: “Het kwaad heeft een gezicht.”

Reiner Füllmich te gast bij lancering ‘Neurenberg 2.0’ in Polen

in Buitenland 25 november 2021 

 

Afgelopen week is een Poolse parlementaire onderzoekscommissie gestart als onderdeel van het Neurenberg 2.0-project, een burgerinitiatief. Bij de drie uur durende presentatie van de commissie en het project was de Duitse advocaat Reiner Füllmich te gast.

De commissie zal worden geleid door het Poolse parlementslid Grzegorz Braun, voormalig Europarlementariër professor Miroslaw Piotrowski, politicus Pawel Skutecki en advocaat Jacek Wilk.

Het project is gestart om informatie te verzamelen over misdaden die zijn gepleegd en de personen aan te klagen die direct of indirect verantwoordelijk zijn voor deze misdaden.

De beelden zijn gemaakt door Regnum TV:

 

Juridische stappen

De initiatiefnemers van Neurenberg 2.0 zeggen dat de Poolse regering en met name het ministerie van Volksgezondheid en de agentschappen die eronder hangen de Poolse bevolking veel onrecht hebben aangedaan. De naam van het project is puur symbolisch, zo laten ze weten.

De onderzoekscommissie zou samen met Füllmich juridische stappen voorbereiden tegen wat zij ‘het nieuwe totalitarisme’ noemen, schrijft de krant France-Soir.

Grootste uitdaging

De mensheid staat op dit moment voor de grootste uitdaging uit de geschiedenis. Grote multinationals hebben onze wereld ingrijpend veranderd en vernietigen daarbij op ongekende wijze de gezondheid, rijkdom en levens van miljarden mensen. Veel regeringen vechten – onder invloed van de globalistsen – tegen hun eigen bevolking, schrijven de projectleiders in een manifest dat door France-Soir is vertaald.

Regeringen hebben fundamentele wetten en vrijheden geschonden door middel van leugens, terreur en angst. Zij zijn de lokale toezichthouders geworden van onderdrukkende, criminele en internationale groepen, schrijven ze.

“Het is onze plicht om weerstand te bieden aan het gezag dat misbruik maakt van haar voorrechten, net zoals het noodzakelijk is om te vechten tegen dictatuur in al zijn vormen. We protesteren niet alleen tegen de verschillende vormen van intimidatie, maar vooral tegen de tirannieke macht die geen naam heeft, maar die vandaag de dag de wereld van de financiën, media, politie en politiek regeert.”

“Menselijke waardigheid, waarheid en natuurrecht kunnen niet definitief verliezen van het nieuwe totalitarisme. Laten we één front vormen en moed houden. We gaan winnen!” zeggen ze.

 

Wereldwijde rechtszaak voor misdaden tegen de menselijkheid die is ingediend en geaccepteerd door het Superior Court of Justice of Canada (zie onderstaande link) is begonnen.

 

 Een team van meer dan 1.000 advocaten en meer dan 10.000 medische experts onder leiding van de Duitse Reiner Fuellmich, een van de machtigste advocaten in Europa, heeft de grootste juridische actie in de geschiedenis genaamd "Neurenberg 2" gestart tegen de WHO (Wereldgezondheidsorganisatie) en de Davos Groep (World Economic Forum onder leiding van de meer dan 80-jarige Klaus Schwab) voor misdaden tegen de menselijkheid.

 

 Dr. Reiner Fuellmich is een Duits-Amerikaanse advocaat, hij is degene die miljoenenzaken won tegen de Deutsche Bank-fraude en die tegen Volkwagen voor de Dieselgate-fraude.  Hij is een van de oprichters van de "Duitse Kroon Onderzoekscommissie".

 

 Fuellmich en zijn team hebben duizenden wetenschappelijke bewijzen verzameld die de totale onbetrouwbaarheid van PCR-tests en de achterliggende fraude aantonen.

 

 Fuellmich sprak toen over vaccins en verklaarde dat "ze niets met vaccinatie te maken hebben, maar deel uitmaken van genetische experimenten".

 

 "Naast foutieve tests en frauduleuze overlijdensakten opgesteld door corrupt medisch personeel, is het" experimentele "vaccin zelf in strijd met artikel 32 van de Conventie van Genève.

 

 Volgens artikel 32 van de IV Conventie van Genève van 1949 zijn "verminkingen en medische of wetenschappelijke experimenten die niet noodzakelijk zijn gemaakt door de medische behandeling van een persoon" verboden.

 

 Volgens artikel 147 is het uitvoeren van biologische experimenten op mensen een ernstige schending van het verdrag.

 

 Het "experimentele" vaccin schendt alle 10 Neurenberg-codes die voorzien in de doodstraf voor degenen die deze internationale verdragen schenden."

 

 Fuellmich voegde er ook aan toe dat dit alles al enige tijd gepland was om in 2050 te worden geïmplementeerd ". Maar toen" werden de mensen die aan de touwtjes trekken hebzuchtig en besloten om te anticiperen op de plannen, eerst in 2030 en uiteindelijk in 2020 ", eraan toevoegend "Ik denk dat het in deze haast is dat ze zoveel fouten maken. De vaccinfabrikanten hadden bijvoorbeeld niet voorzien dat er zoveel bijwerkingen en sterfgevallen zouden zijn."

 

 "Europa" vervolgt Fuellmich "is het belangrijkste slagveld van deze oorlog. Dit komt omdat het volledig bankroet is. De pensioenfondsen zijn volledig geplunderd. Daarom willen ze Europa onder controle krijgen voordat mensen weten dat ze het zijn. Wat gebeurt er" .

 

 Maar wie zijn deze mensen die aan de touwtjes trekken?  Volgens Fuellmich is het een groep van ongeveer 3.000 superrijken.  Deze groep omvat onder meer de Davos-kliek rond Klaus Schwab.

 

 Wat zij willen?  Volledige controle over mensen.  “Ze kopen doktoren, ziekenhuispersoneel en politici om.

 

 Mensen die niet meewerken worden bedreigd.  Ze gebruiken allerlei psychologische technieken om mensen te manipuleren”.

 

 "De reguliere media", besluit Fuellmich, "vertellen een valse realiteit en zeggen dat de meerderheid van de mensen voorstander is van maatregelen en vaccins.

 

 Dit is zeker niet waar.

 Bijna iedereen die ik spreek in Duitsland weet bijvoorbeeld dat een masker nergens tegen beschermt, dit komt omdat nu bijna iedereen via de alternatieve media wordt geïnformeerd.  De oude media sterven uit”.

 

 Het advies van Fuellmich?

 "Verspreid de waarheid en feiten zoveel mogelijk en verspil je energie niet aan mensen die wanhopig gevaccineerd zijn. We kunnen niet iedereen redden. Veel mensen zullen sterven."

 

 -------------------------------------

 Enkele links (bronnen):

 

 Wie is Reiner Fuellmich (YouTube VIDEO in het Engels):

 https://www.youtube.com/watch?v=yMBNCpAW7cw&ab_channel=TruthMatters

 

 Officiële website van de Coronacommissie:

 https://corona-ausschuss.de/

 

 Het officiële document (Pdf) van het Superior Court of Justice of Canada.  (in Engels)  https://stateofthenation.co/wp-content/uploads/2021/03/Covid-Lawsuit-Filed-in-Canada.pdf

 

 

 

 

Bill Gates aangeklaagd voor moord

Ten ingeleide;

Nee dit is geen ‘clickbait’ het is echt waar. De originele aanklachten kunt uzelf inzien.

Op de originele website waar dit artikel vandaan komt, staat onder het originele artikel een knop om de PDF van de originele aanklacht in te zien. Onder punt 36 vindt u de aanklacht tegen Bill Gates. 

De samen met Bill Gates genoemde Adar Poonawalla, wiens naam u waarschijnlijk niets zegt. (Mij in ieder geval niet) Deze meneer Adar Poonawalla is een Indiase miljardair en zit samen met Bill Gates in Astra-Zeneca in India heet dit ‘Covishield’. 

Misschien ten overvloede, maar toch, Een aanklacht is nog geen veroordeling. Voordat het tot een veroordeling komt vloeit er nog heel veel water door de Rijn. Maar een begin is een begin.

 

s’Werelds eerste Vaccin moord zaak tegen Bill Gates en Adar Poonawalla ingediend bij het Hooggerechtshof van India

 

Kiran Yadav heeft de eerste Vaccin moordzaak ter wereld tegen Bill Gates en Adar Poonawalla  ingediend bij het Hooggerechtshof van India. [Kiran Yadav vs. Staat en ors. Strafvordering Petitie (St.) 18017 van 2021]

Indiener heeft vervolging aangevraagd tegen Bill Gates, de fabrikant van AstraZeneca (Covishield), zijn partner Adar Poonawalla en andere regeringsfunctionarissen en leiders die betrokken waren bij de moord op een 23-jarige man, die zijn leven verloor door vaccinatie. De overledene nam het Covishield-vaccin door te geloven in het valse verhaal dat het vaccin volkomen veilig is en ook vanwege de naleving vereiste van de Spoorwegen dat alleen dubbel gevaccineerde mensen zouden mogen reizen.

De AEFI-commissie (Adverse Event After Immunisation) van de Indiase regering heeft onlangs toegegeven dat de dood van Dr. SnehalLunawat het gevolg was van bijwerkingen van het Covishield-vaccin. Het genoemde rapport heeft de onjuistheid blootgelegd van de bewering van het vaccin syndicaat dat vaccins volkomen veilig zijn.

Indiener heeft Rs. 1000 crores ($ 134 miljoen USD) compensatie geeist en heeft gevraagd om een ​​tussentijdse compensatie van Rs. 100 crores ($ 13,4 miljoen USD).

Indiener heeft ook een leugendetector, Narco-analysetest van beschuldigde Bill Gates en anderen verzocht.

In een zaak voor de Amerikaanse rechtbank met betrekking tot de bijwerkingen van MR-vaccins, accepteerde de rechtbank de schikking van een schadevergoeding van 101 miljoen Amerikaanse dollar (ongeveer Rs. 752 crores) aan het slachtoffer.

In een ander geval in Amerika heeft de CIA, het bureau voor strafrechtelijk onderzoek van de FDA, ongeveer 10,2 miljard Amerikaanse dollar (ongeveer Rs.76,00 crores) gevorderd van Pharma Company GlaxoSmithKline voor verschillende strafbare feiten, waaronder het onderdrukken van bijwerkingen van de medicijnen en het doden van Amerikaanse burgers.

De onwettige promotie van het bedrijf voor bepaalde geneesmiddelen op recept, het verzuim om bepaalde veiligheidsgegevens te rapporteren en zijn burgerlijke aansprakelijkheid voor vermeende valse prijsrapportage praktijken.

De Verenigde Staten beweren verder dat GSK dinerprogramma’s, lunchprogramma’s, spaprogramma’s en soortgelijke activiteiten heeft gesponsord om het gebruik van Paxil bij kinderen en adolescenten te bevorderen. GSK betaalde een spreker om met een publiek van artsen te praten en betaalde de maaltijd of spabehandeling voor de artsen die aanwezig waren.

Tussen 2001 en 2007 heeft GSK bepaalde veiligheidsgegevens over Avandia, een geneesmiddel tegen diabetes, niet opgenomen.

De ontbrekende informatie omvatte gegevens over bepaalde postmarketing onderzoeken, evenals gegevens over twee onderzoeken die zijn uitgevoerd naar aanleiding van de bezorgdheid van de Europese regelgevers over de cardiovasculaire veiligheid van Avandia. Sinds 2007 heeft de FDA twee black box-waarschuwingen aan het Avandia-label toegevoegd om artsen te waarschuwen voor het mogelijke verhoogde risico op (1) congestief hartfalen en (2) myocardinfarct (hartaanval).

Het bevat ook beschuldigingen dat GSK smeergeld heeft betaald aan beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg om hen ertoe aan te zetten deze geneesmiddelen te promoten en voor te schrijven, evenals de geneesmiddelen Imitrex, Lotronex, Flovent en Valtrex. De Verenigde Staten beweren dat dit gedrag ertoe heeft geleid dat valse claims zijn ingediend bij federale gezondheidszorgprogramma’s.

Grondwettelijke rechtbank van het Hooggerechtshof van India in de zaak Anita Kushwaha (2016) 8 SCC 509, maakte duidelijk dat de rechten van Indiërs niet minder zijn dan die van mensen over de hele wereld.

 

In India zullen naar verwachting binnenkort vele schadevergoedingsclaims worden ingediend.

De uitspraak in de zaak van Montgomery [2015] UKSC 11, Airdale NHS Trust Vs. Bland (1993) 1 Alle ER 821, Gemeenschappelijke Oorzaak Vs. Union of India (2018) 5 SCC 1 en griffier-generaal Vs. State of Meghalaya 2021 SCC OnLineMegh 130 en ook de universele verklaring over bio-ethiek en mensenrechten, 2005, maken duidelijk dat voordat een persoon een vaccin of enige behandeling krijgt, hij geïnformeerd moet worden over de bijwerkingen van het geneesmiddel en ook over de alternatieve remedies beschikbaar.

Als iemand wordt gevaccineerd door de feiten te onderdrukken of door een leugen te vertellen dat de genoemde vaccins volkomen veilig zijn, komt dit neer op het verkrijgen van toestemming onder misleiding. In India is vaccinatie onder bedrog of met geweld/dwang of door het stellen van bepaalde verstikkende voorwaarden een burgerlijke en strafrechtelijke fout. [griffier-generaal vs. Staat Meghalaya 2021 SCC OnLineMegh 130]

Op grond van voornoemde rechtspositie heeft verzoeker verzocht om registratie van een F.I.R. onder Sectie 52, 115, 302, 409, 120(B), 420, 34, 109 enz. van IPC en sectie 51(b), 55 van de Disaster Management Act, 2005 tegen betrokken functionarissen die de vaccins als volkomen veilig op de markt brachten .

 

Bill Gates en Adar Poonawalla, de partners bij de productie van het Covishield (AstraZeneca)-vaccin, worden beschuldigd van hun betrokkenheid bij samenzwering.

In India wordt de persoon die de valse marketing van zijn product toestaat ook schuldig bevonden aan zijn daad van commissie en nalatigheid. In dit verband worden de bepalingen van Sectie 120(B), 34, 109 enz. van IPC aangetrokken om Bill Gates en Adar Poonawalla schuldig te maken aan massamoorden, d.w.z. Sectie 302, 115, enz. van IPC.

De gebeden in de petitie luiden als volgt;

“i)CBI worden opgedragen deze petitie te behandelen als F.I.R. en de overtreder te vervolgen zoals gedaan door Hon’ble Supreme Court in het geval van Noida Entrepreneurs Association Vs. Noida (2011) 6 SCC 508 en gevolgd door deze Hon’ble Court in de zaak tussen Param Bir Singh v. State of Maharashtra, 2021 SCC OnLineBom 516.

ii)B.I. verder worden opgedragen om onmiddellijk te beginnen met het verhoor van de beschuldigde in vrijheidsbeneming en gebruik te maken van wetenschappelijke tests zoals de leugendetector test, de hersen kaarttest en de narco-analysetest om de volledige samenzwering op te sporen en het leven van de Indiase burger te redden;

iii) Aanwijzing aan verweerder nr. 1, d.w.z. de staat Maharashtra om een ​​tussentijdse vergoeding van Rs. 100 crores onmiddellijk aan de indiener en vervolgens om het terug te vorderen van de schuldige ambtenaren die verantwoordelijk zijn voor de dood van de burger van de indiener door hun opzettelijke en onwettige daad van commissie en nalatigheid.

Volgens de mening van de deskundige zullen Bill Gates en Adar Poonawalla, gezien de bewijzen van echte natuur, de doodstraf krijgen.

De indiener beriep zich ook op de criminele antecedenten van Bill Gates bij het doden van 8 vrouwelijke kinderen door middel van een ongeoorloofd proces van HPV-vaccins in India en het oordeel van de Grondwettelijke rechtbank van het Hooggerechtshof in Kalpana Mehta’s zaak (2018) 7 SCC 1, dat een sterk bewijs is tegen Bill Gates en zijn vaccin syndicaat.

Indiener heeft ook verwezen naar de bewijzen van het sinistere plan van Bill Gates in het polioprogramma dat de levens van 450.000 kinderen in India verwoestte terwijl ze leden aan een nieuw type verlamming. Dit is ook een extra bewijs van de perverse en criminele denkwijze van Bill Gates.   

(Zie onder (1) het antwoord van Bill Gates)

( Zie onder (2) de bevindingen van ‘stichting vaccinvrij’ )

 

Volgens deskundigen is er geen kans dat Bill Gates op borgtocht vrijkomt in de zaak en zullen alle roerende en onroerende goederen van de verdachte binnenkort in beslag worden genomen.

Verschillende maatschappelijke organisaties en gewone burgers hebben besloten gebruik te maken van het recht van burgers om de beschuldigde te arresteren, zoals bepaald in artikel 43 van Cr.P.C. Volgens de genoemde sectie kan elke burger Bill Gates, Adar Poonawalla en andere beschuldigden arresteren en overdragen aan de politie.

 

Onlangs zijn in Australië ongeveer 10.000 schadevergoedingsclaims ingediend tegen de vaccin schade.

Link: https://www.smh.com.au/politics/federal/more-than-10-000-australians-have-filed-coronavirus-vaccine-injury-claims-20211115-p598yy.html

 

In India zullen binnenkort talloze zaken worden ingediend, zoals geïnformeerd door Adv. Ishwarlal Agarwal, hoofd van de Nationale Coördinatiecommissie van de Indiase Orde van Advocaten.