EMA waarschuwt dat boosters immuunsysteem kunnen overbelasten: ‘Dat is einde coronatoegangsbewijzen!’

in CoronaBuitenland 13 januari 2022 

 

Herhaalde boosters kunnen de immuunrespons nadelig beïnvloeden, waarschuwt het Europese Geneesmiddelenagentschap (EMA). Het agentschap is sceptisch over het herhaaldelijk toedienen van boosterprikken om de drie, vier maanden.

In sommige landen, waaronder Israël en Chili, krijgen mensen al een vierde prik. “We hebben nog geen data gezien die deze aanpak ondersteunt,” zei hoofd vaccinatiestrategie van het EMA Marco Cavaleri tijdens een persconferentie. Herhaaldelijke vaccinatie is volgens hem geen duurzame langetermijnstrategie.

Natuurlijke booster

Volgens het EMA kunnen herhaaldelijke boosters het immuunsysteem overbelasten. Cavaleri zei dat de omikronvariant als een ‘natuurlijke booster’ kan werken, waarbij heel veel mensen natuurlijke weerstand opbouwen.

Ook de Wereldgezondheidsorganisatie waarschuwt dat het bestrijden van de pandemie met boosters geen levensvatbare strategie is. “Een vaccinatiestrategie gebaseerd op herhaalde boosters van de eerste vaccins heeft weinig kans om geschikt of levensvatbaar te zijn,” aldus een WHO-expertgroep.

 

Ex-vicepresident Pfizer geeft indringende waarschuwing: ‘Dit gaat er komend jaar gebeuren als je niet wakker wordt’

in Mens en Dier 29 oktober 2021 

 

Mike Yeadon, die 16 jaar werkzaam was voor vaccinmaker Pfizer, vreest dat de boostervaccins gebruikt zullen worden om je gezondheid te beschadigen en misschien zelfs om je te doden. Dat zei hij onlangs in de interviewreeks Planet Lockdown.

“Ik meen het. Ik kan geen andere logische verklaring bedenken, behalve dat dit een poging is tot massale ontvolking,” zei dr. Yeadon, een voormalige vicepresident van Pfizer.

Kwaadaardige doeleinden

Het boostervaccin geeft ze de hulpmiddelen om het te doen en de mogelijkheid om het te ontkennen. Ze zullen weer iets verzinnen over een biologische dreiging, waarna je in de rij zult gaan staan om je boostervaccin te halen, om een paar maanden of een jaar later te sterven aan een vreemde ziekte die ze niet kunnen herleiden naar het boostervaccin, aldus Yeadon.

“Ze liegen over varianten zodat ze schadelijke boosters kunnen maken die je helemaal niet nodig hebt,” benadrukte hij. “Ik denk dat ze gebruikt zullen worden voor kwaadaardige doeleinden.”

“Dat is wat er volgend jaar gaat gebeuren als je niet wakker wordt,” zei hij.

FDA-commissie zegt ‘nee’ tegen boosters voor álle Amerikanen: ‘Prikken kosten meer levens dan ze redden’

in Buitenland 19 september 2021 

 

Een tegenvaller voor de Amerikaanse president Joe Biden: een adviespanel van medicijnwaakhond FDA heeft geconcludeerd dat niet alle Amerikanen, maar alleen 65-plussers, mensen met een kwetsbare gezondheid en zorgmedewerkers een derde coronaprik moeten krijgen.

De uitkomst is slechts een advies, maar de FDA neemt de adviezen van het panel meestal over. De commissie is van mening dat er niet genoeg bewijs is dat een boostervaccin nu al nodig is.

Biden kondigde in augustus aan alle volledig ingeënte Amerikanen acht maanden na hun laatste dosis een boosterprik te willen aanbieden. Dat gaat dus waarschijnlijk niet door.

We doden twee mensen om één leven te redden

Voordat de FDA-commissie stemde over de goedkeuring van een derde Pfizer-dosis voor 16-plussers werden diverse deskundigen gehoord. Eén van hen, dr. Steve Kirsch, beweerde dat de injecties meer levens kosten dan ze redden.

“We richten ons vandaag de dag vrijwel uitsluitend op het aantal coronadoden dat we voorkomen en de effectiviteit van het vaccin omdat ons is voorgehouden dat de vaccins volstrekt veilig zouden zijn. Dat is gewoon niet waar,” zei Kirsch.


“Zelfs als de vaccins 100 procent bescherming bieden, doden we twee mensen om één leven te redden,” voegde hij toe.

Kirsch zei verder dat uit gegevens afkomstig uit verzorgingstehuizen blijkt dat ongeveer de helft van de gevaccineerden stierf terwijl geen van de ongevaccineerden overleed.

Coronavaccins lijken drijvende kracht te zijn achter mutaties

Immunoloog Jessica Rose zei dat de voordelen van het vaccin bij jonge mensen, met name kinderen, niet opwegen tegen de risico’s. Dr. Rose zei dat het totale aantal bijwerkingen in 2021 in vergelijking met het afgelopen decennium met meer dan 1000 procent is gestegen. “En 2021 is nog niet eens voorbij.”

Rose zei daarnaast dat coronavaccins de drijvende kracht lijken te zijn achter de mutaties, zoals de alfa- en deltavariant. Deze twee varianten staken de kop op vlak na de uitrol van het coronavaccin in Israël, zei ze.

https://twitter.com/i/status/1439011760862867456

https://twitter.com/i/status/1438935548664688643

Cardioloog die ‘niet zal huilen op de begrafenis van ongevaccineerden’ sterft 2 weken na boosterprik

in Buitenland 10 november 2021 11:30 0

 

 

Canadese media berichtten dinsdag dat een prominente cardioloog uit New Brunswick een dag daarvoor was overleden. Dr. Sohrab Lutchmedial werkte meer dan 20 jaar in het New Brunswick Heart Centre, dat in een verklaring laat weten dat hij ‘plotseling en onverwachts is overleden’.

Op 16 januari haalde dr. Lutchmedial zijn eerste mRNA-prik, zo blijkt uit een bericht dat hij op Facebook plaatste. Op dat moment werd in Canada alleen met Pfizer en Moderna geprikt.

 

De 52-jarige cardioloog stak zijn minachting voor ongevaccineerden niet onder stoelen of banken. Zo schreef hij op 10 juli op Twitter dat niet-gevaccineerden ‘egoïstisch’ zijn en dat hij ‘niet zal huilen op hun begrafenis’.


Hij ging zelfs nog een stap verder. Op 9 oktober twitterde Lutchmedial dat hij mensen die anderen ervan overtuigd hebben om zich niet te laten vaccineren ‘in het gezicht wil slaan’.


De cardioloog haalde twee weken voor zijn dood, op 24 oktober, zijn derde boostervaccin. Hij schreef op Facebook: ‘Vax Shot 3: Electric Flu-Galoo’, wat een verwijzing lijkt te zijn naar de film Breakin’ 2: Electric Boogaloo, ironisch genoeg uit 1984.