Verpleegster in de frontlinie onthult: ‘Ik heb geen enkele patiënt zien sterven aan corona’

in CoronaMens en Dier 26 januari 2022 

 

Verpleegster Nicole Sirotek sprak zich al in mei 2020 uit over de wanpraktijken in ziekenhuizen waar coronapatiënten worden behandeld. Sirotek, die in ‘coronahotspot’ New York werkzaam was, stelde dat mensen niet sterven door corona, maar door medische fouten.

Ze lichtte het management in, maar ‘niemand wilde luisteren’. “Het kan ze niet schelen wat er met de patiënten gebeurt. Ik kom hier iedere dag binnen en zie letterlijk hoe ze deze mensen vermoorden. Niemand doet er iets aan,” zei ze in een Facebookvideo die al snel werd verwijderd.

https://twitter.com/i/status/1485736872626339844

Er luistert niemand

“Deze mensen sterven niet aan corona. Ze vermoorden deze mensen. En er luistert niemand,” benadrukte Sirotek.

Maandag nam de verpleegster deel aan de paneldiscussie die door senator Ron Johnson was georganiseerd in de Amerikaanse Senaat. “Wat vandaag de dag nog steeds gebeurt, is dat velen van hen niet sterven aan corona,” zei ze over de ziekenhuispatiënten.

Orders

Toen de verpleegster aan collega’s vroeg waarom ze patiënten geen steroïden gaven, kreeg ze te horen: we volgen gewoon orders op. “Het opvolgen van orders heeft geleid tot het grote aantal sterfgevallen in de ziekenhuizen. Ik heb geen enkele patiënt zien sterven aan corona,” aldus Sirotek. “Ik heb veel patiënten zien sterven als gevolg van nalatigheid en medische fouten.”

 

Kroatische Europarlementariër windt er geen doekjes om: ‘Verplichte vaccinatie betekent de doodstraf’

in CoronaMens en Dier 22 januari 2022

 

De Franse president Emmanuel Macron sprak woensdag het Europees Parlement toe. Zijn land zit dit halfjaar de EU voor. Het Europarlement opende een stevige aanval op Macron.

Onder andere de Kroatische Europarlementariër Mislav Kolakusic haalde uit naar de Franse president. Hij vroeg Macron tijdens het voorzitterschap precies het tegenovergestelde te doen van wat hij in Frankrijk heeft gedaan, daarbij doelend op de drastische inperking van rechten en vrijheden.

Moord is moord

“Vandaag zei u dat u trots bent dat Europa geen doodstraf kent,” zei Kolakusic. “Tienduizenden burgers zijn gestorven door vaccinbijwerkingen. Verplichte vaccinatie betekent de doodstraf en zal leiden tot de executie van vele burgers.”

Het Europarlementslid benadrukte dat vaccineren een vrijwillige keuze moet blijven voor iedere burger. “Moord is moord,” benadrukte Kolakusic, die de toehoorders adviseerde om eens te kijken naar de officiële data van het Europees Geneesmiddelenagentschap (EMA).

 

Onderzoek: Schokkend aantal sterfgevallen rechtstreeks veroorzaakt door coronavaccins

in Buitenland 10 november 2021 13:00 3 Reacties

 

 

In de Verenigde Staten zijn honderdduizenden mensen hun baan kwijtgeraakt of ontslagen vanwege de vaccinatieplicht die is afgekondigd door president Biden. One America News sprak met Steve Kirsch, directeur en oprichter van de Vaccine Safety Research Foundation.

Deze groep is opgezet om aandacht te vragen voor de gevaren van de coronavaccins. Kirsch hoorde allerlei verhalen over sterfgevallen en ernstige aandoeningen na vaccinatie. Zo vertelde een vriendin uit Zweden hem dat drie familieleden binnen een week na de prik waren overleden.

Uit het onderzoek van Kirsch, die onlangs getuigde voor de Amerikaanse medicijnautoriteit FDA, blijkt dat het coronavaccin verantwoordelijk is voor een duizelingwekkend aantal sterfgevallen.

 

Met een factor 41 ondergerapporteerd

Hij zei dat er officieel zo’n 7500 sterfgevallen zijn geregistreerd bij het VAERS, dat bijwerkingen van vaccins in de VS bijhoudt, maar dat ze met een factor 41 worden ondergerapporteerd. Dat betekent dat er alleen al in Amerika meer dan 300.000 mensen zijn overleden door deze vaccins.

Uit het onderzoek van Kirsch blijkt verder dat er zo’n 30 kinderen overlijden per miljoen vaccindoses. De Amerikaanse overheid is van plan om 28 miljoen kinderen van 5 tot 11 jaar in te enten. Dat betekent dat meer dan 800 van hen zullen overlijden door deze prik.

Het is tragisch wat er op dit moment gebeurt

Kirsch zei verder dat myocarditis veel vaker voorkomt bij kinderen na vaccinatie dan de autoriteiten zeggen. “En de schade die wordt aangericht, is permanent,” zei hij. “Veel van deze kinderen sterven mogelijk binnen vijf jaar.”

“Het is tragisch wat er op dit moment gebeurt.”

 

David Martin: ‘We staan aan de vooravond van massamoord op 5- tot 11-jarigen’

in Mens en Dier 12 november 2021 15:00 7 Reacties

 

We staan aan de vooravond van de massamoord op 5- tot 11-jarigen in dit land. En we doen alsof dat net zo belangrijk of minder belangrijk is dan de kritische rassentheorie op school. Dat zei professor en schrijver David Martin vorige week tijdens de Wise Traditions Conference in de Amerikaanse staat Texas.

In Amerika kunnen kinderen in de leeftijd van 5 tot en met 11 jaar sinds kort het Pfizer-vaccin krijgen.

 

Criminele samenzwering

“Kinderen worden vermoord,” benadrukte Martin. “En we doen alsof dat één van de problemen is. Voor mij is dat niet één van de problemen. Op dit moment is de noodgoedkeuring – en de onwettigheid van de criminele samenzwering die de noodgoedkeuring mogelijk heeft gemaakt – hét probleem.”

“Totdat de criminele samenzweerders ter verantwoording zijn geroepen en de noodgoedkeuring is ingetrokken, is ons werk niet klaar,” zei Martin.

Beestje bij de naam noemen

Hij zei er alles aan te zullen doen om de volgende generatie te beschermen tegen deze massamoordende, genocidale, psychopathische groep criminelen. “Het is hoog tijd dat we het beestje bij de naam noemen,” aldus Martin.

Dit is een genocidale onderneming waar een criminele samenzwering achter zit en we moeten dit probleem aankaarten, benadrukte hij.

https://twitter.com/i/status/1458581045197086721

 

Arts Zev Zelenko waarschuwt voor ‘wereldwijde genocidale gebeurtenis’

in Mens en Dier 17 augustus 2021

 

Arts Vladimir ‘Zev’ Zelenko adviseerde president Trump om hydroxychloroquine te nemen tegen corona. Hij is ook genomineerd voor de Nobelprijs. Hij noemt corona een psyop, oftewel een psychologische operatie, en zegt dat er al veel meer mensen zijn overleden door de maatregelen – lockdown en vaccinaties – dan de ziekte zelf.

Volgens wereldexperts staan we mogelijk aan de vooravond van een ‘genocidale gebeurtenis’. Onder meer Nobelprijswinnaar Luc Montagnier en Mike Yeadon, een voormalig vicepresident van Pfizer, hebben gewaarschuwd voor genocide. Yeadon zei dat kinderen 50 keer meer kans hebben om te sterven door het vaccin dan het coronavirus.

De Ierse professor Dolores Cahill heeft daarnaast gezegd dat 90 procent van de gevaccineerde mensen binnen twee jaar zal komen te overlijden. Yeadon voorspelt dat 75 procent van de ingeënten binnen drie jaar dood is. Robert Malone, de uitvinder van de mRNA-vaccintechniek, heeft mensen gewaarschuwd het vaccin niet te nemen en zegt dat de overheid niet transparant is over de bijwerkingen.

 

Meldingen van overlijden afgewezen

De wereldexperts waarschuwen dat dit kan uitmonden in een wereldwijde genocidale gebeurtenis. Dat heeft simpelweg te maken met het feit dat alle proefdieren stierven tijdens de vaccinonderzoeken. Nu zijn mensen onderdeel van het experiment, zei Zelenko in de Stew Peters Show.

Op korte termijn sterven de meeste mensen als gevolg van bloedproppen. Volgens een klokkenluider zijn er in de Verenigde Staten al meer dan 45.000 mensen overleden door de coronaprikken. Zelenko zei dat het er nog veel meer zijn. Zo probeerden collega’s van hem overlijdens na vaccinatie te melden bij het VAERS, dat bijwerkingen van vaccins in de VS bijhoudt, maar hun meldingen werden afgewezen.

Er is hoop

Op de lange termijn zullen veel gevaccineerden sterven als gevolg van auto-immuunziekten en kanker, zei de arts. Dan heb je nog een fenomeen dat bekendstaat als antilichaam-gemedieerde versterking van infectie. Je kunt dit vergelijken met de ontploffing van een bom, zei Zelenko.

Gevaccineerden kunnen de ontploffing voorkomen door preventief antivirale middelen te nemen en de ziekte meteen te behandelen met hydroxychloroquine of ivermectine als ze toch corona krijgen. “Er zijn dus effectieve manieren om te voorkomen dat de bom afgaat,” aldus de arts.

 

 

Professor Bhakdi waarschuwt: coronaprikken gaan ‘wereldbevolking decimeren’

in Mens en Dier 25 april 2021 

 

Artsen dringen coronavaccins op aan mensen. Ze doden mensen ermee en voelen zich daar goed bij. “Hoe is dit mogelijk?” vroeg professor Sucharit Bhakdi tijdens een interview met The New American. Hij zei dat de artsen zich juist zouden moeten schamen.

Grootste catastrofe

De vaccinatiecampagne tegen corona gaat volgens de microbioloog leiden tot de grootste catastrofe uit de geschiedenis. Hij zei dat Israël, waar de meeste mensen inmiddels zijn gevaccineerd, is veranderd in een hel.

Het vaccin zorgt ervoor dat mensen antistoffen aanmaken die in het bloed wachten op indringers. Aan die antistoffen heb je niets, want het virus komt het lichaam binnen via de longen en nestelt zich in de longcellen, aldus Bhakdi. “Daar zijn geen antistoffen. Ze zitten in het bloed. Dit is algemeen bekend. Ik heb dit meer dan 40 jaar lang bijgebracht aan mijn studenten.”

Dit is crimineel

Het is volstrekt naïef om te denken dat je beschermd zult zijn tegen een longinfectie door jezelf te vaccineren, benadrukte de professor.

De coronavaccins zijn nooit getest op ouderen met onderliggende ziektes en toch worden ze op grote schaal aan oudere mensen toegediend. “Dit is crimineel.”

Bhakdi legde uit waarom deze vaccins zo gevaarlijk zijn. Na vaccinatie komen er vele miljoenen pakketjes met het virusgen in het bloed terecht. Ze blijven daar voor eeuwig gevangen. De pakketjes gaan de voering van de bloedvaten binnen, waar vervolgens het spike-eiwit van het virus wordt aangemaakt.

Decimeren van de wereldbevolking

Op het moment dat een bloedplaatje in aanraking komt met het spike-eiwit, wil het plaatje de bloedstolling in gang zetten. Bij de aanmaak van het spike-eiwit komt ook afval vrij dat wordt opgeruimd door killerlymfocyten. Zij zijn getraind om cellen te spotten die virusafval produceren en zullen deze cellen proberen te doden. Enerzijds wordt de bloedstolling in gang gezet, terwijl anderzijds cellen worden gedood. “Dit kan overal in het lichaam plaatsvinden.”

Dit verklaart waarom mensen na vaccinatie bijvoorbeeld last krijgen van hevige hoofdpijn omdat het bloed begint te stollen in het brein. Bhakdi benadrukte dat mensen momenteel worden blootgesteld aan het grootste wetenschappelijke experiment uit de menselijke geschiedenis. “Elke stolselvorming is potentieel dodelijk.”

“Informeer jezelf in vredesnaam voordat je jezelf en je geliefden laat vaccineren. Als je één keer gevaccineerd bent, zullen de lymfocyten de volgende keer nog actiever zijn. Daarom is de tweede prik altijd erger dan de eerste. Haal alsjeblieft geen derde, vierde of vijfde. Als je dat wel doet, draag je bij aan het decimeren van de wereldbevolking,” waarschuwde dr. Bhakdi.

 

 

bhakdiFoto: Sucharit Bhakdi (Screenshot Brand New Tube/World Doctors Alliance)

Dringende boodschap professor Bhakdi: is dit waarom zoveel mensen sterven na het Pfizer-vaccin?

in Mens en Dier 11 april 2021 

 

 

Professor Sucharit Bhakdi legt in gesprek met Oval Media op een eenvoudige manier uit hoe het kan dat zoveel mensen sterven vlak nadat ze het coronavaccin hebben gekregen.

Waar we al bang voor waren, is het volgende: als je iemand vaccineert met een mRNA-vaccin steek je een naald in iemands arm en spuit je miljarden kleine pakketjes met het gen van het virus in het lichaam. Deze pakketjes belanden in de bloedbaan en worden verspreid door het lichaam. Cellen nemen deze pakketjes op, zegt de microbioloog.

Criminele dingen

Niemand weet precies om welke cellen het gaat omdat dat nooit is onderzocht, aldus professor Bhakdi. “Dat is één van de criminele dingen die op dit moment gebeuren. Er worden experimenten uitgevoerd op mensen, zonder dat er eerst dierproeven zijn gedaan.”

Nadat de pakketjes zijn verspreid door het lichaam, beginnen cellen het viruseiwit aan te maken. Dit wordt opgemerkt door killerlymfocyten, die een belangrijke rol spelen in het immuunsysteem. Zij gaan vervolgens aan de slag en beginnen deze cellen aan te vallen, stelt Bhakdi.

Zoveel sterfgevallen

“We denken dat dit de reden is dat de arme stumpers die het vaccin krijgen toegediend last krijgen van ernstige bijwerkingen,” zegt hij. “Meer dan de helft van de mensen kon na de tweede dosis van het Pfizer-vaccin niet werken. Ze hadden last van koorts, pijn over hun hele lichaam, hoofdpijn. Ze waren echt ziek.”

Het is goed mogelijk dat ouderen en zwakkeren hierdoor sterven, voegt hij toe. “We vermoeden dat er daarom zoveel sterfgevallen zijn vlak na de vaccinatie.”

https://youtu.be/yfzCcBqciZg

En over jongeren zegt hij het volgende:

https://youtu.be/3Nl4DrH8SmU

 

 

 

Toparts: deze prikcampagne zal geschiedenis ingaan ‘als één van de dodelijkste ooit’

in Mens en Dier 23 augustus 2021 

 

De gedwongen massavaccinatie van mensen zal worden gezien als één van dodelijkste medische fouten uit de geschiedenis. Dat heeft de Amerikaanse cardioloog en internist Peter McCullough gezegd.

De arts uit Texas, die hoofdredacteur is van twee medische tijdschriften, zei zich ‘ernstig zorgen’ te maken over de toekomst van Amerika. In een recente podcast zei hij dat het massavaccinatieprogramma tegen corona de geschiedenis zal ingaan als één van de dodelijkste ooit, schrijft LifeSiteNews.

Hij baseert zich daarbij op gegevens van het VAERS, dat bijwerkingen van vaccins in de Verenigde Staten bijhoudt, en cijfers uit Israël en Groot-Brittannië.

Vertwintigvoudigd

Op allerlei plekken – van overheidsagentschappen tot scholen en universiteiten – worden mensen verplicht om zich te laten vaccineren, hoewel daar geen uitbraken zijn, zei de arts.

Israël begon in december vorig jaar als één van de eerste landen met vaccineren. Inmiddels is ongeveer 80 procent van de Israëlische volwassenen gevaccineerd, terwijl het aantal coronagevallen en ziekenhuisopnames sinds begin juli is vertwintigvoudigd.

De meerderheid – meer dan 80 procent – van de mensen die corona krijgen, is gevaccineerd, blijkt uit cijfers van het Israëlische ministerie van Volksgezondheid. Israël biedt nu een derde ‘boosterprik’ aan.

Volledig gevaccineerde individuen geven het aan elkaar door

In Groot-Brittannië is meer dan driekwart van de volwassenen (76 procent) dubbel geprikt. Bijna 90 procent van de volwassenen heeft minstens één prik gehaald. Toch is het aantal coronapatiënten in het ziekenhuis sinds begin juni verzevenvoudigd. Daarnaast is gebleken dat 54 procent van de recente coronadoden gevaccineerd was.

Uit de data blijkt dat de vaccins tekortschieten, zei McCullough. Gevaccineerde mensen kunnen het coronavirus oplopen en doorgeven, en vervolgens ziek worden en sterven. “Volledig gevaccineerde individuen geven het aan elkaar door.”

McCullough zei ook dat 88 procent van de ziekenhuisopnames en sterfgevallen kan worden voorkomen met vroegbehandeling.

Mensen krijgen hier geen informatie over

Ondertussen voert het medisch establishment de druk op. Artsen die medische ‘misinformatie’ verspreiden over vaccins riskeren hun licentie kwijt te raken.

“Het vaccin is helemaal niet veilig,” benadrukte arts McCullough. “Mensen krijgen hier geen informatie over. Er wordt simpelweg gezegd: ‘Neem het vaccin’. Het lijkt haast alsof dit gaat over gehoorzaamheid, dwang of controle. De bevolking wordt in feite gedwongen een prik te halen.”

[LifeSiteNews]

 

Toparts waarschuwt: coronaprik doodt grote aantallen mensen

in Mens en Dier 4 mei 2021

 

Normaal gesproken wordt een medicijn door de Amerikaanse geneesmiddelenwaakhond FDA van de markt gehaald als er meer dan 50 sterfgevallen optreden. Toen men tijdens de grieppandemie van 1976 begon met vaccineren, vielen er 25 doden in de VS, waarna het vaccinatieprogramma werd stopgezet. In enkele maanden tijd zijn er al 2602 Amerikanen overleden na de coronavaccinatie. “Dat is ongekend,” zegt professor Peter McCullough van de Texas A&M-universiteit in een interview met The New American. Toch gaat men onverstoord door met prikken.

Sterfgevallen weggemoffeld

Hij wijst erop dat slechts één tot 10 procent van alle gevallen van bijwerkingen wordt gemeld en dat de meeste mensen overlijden binnen drie dagen na de inenting. De Amerikaanse gezondheidsdienst CDC kondigde onlangs met veel fanfare aan dat 1600 sterfgevallen waren onderzocht en dat geen van deze gevallen kon worden gelinkt aan de vaccins. Volgens professor McCullough is het onmogelijk om in zo’n kort tijdsbestek tot deze conclusie te komen. Deze sterfgevallen zijn dus gewoon weggemoffeld, zegt de arts.

Topje van de ijsberg

Er is inmiddels een recordaantal mensen overleden na vaccinatie en elke dag doen zich nieuwe sterfgevallen voor, benadrukt McCullough, die meer dan 1000 wetenschappelijke artikelen op zijn naam heeft staan. Daarnaast hebben de vaccins geleid tot tienduizenden ziekenhuisopnames. En dit is slechts het topje van de ijsberg. Waarom wordt hier niet tegen opgetreden? Het Amerikaanse nationale gezondheidsinstituut (NIH) is mede-eigenaar van het Moderna-patent en heeft er dus belang bij dat men doorgaat met prikken.

60 tot 70 procent coronapatiënten volledig gevaccineerd

McCullough onthult daarnaast dat 60 tot 70 procent van zijn eigen patiënten volledig gevaccineerd is. Ook in Groot-Brittannië verwacht men dat 60 tot 70 procent van de nieuwe coronapatiënten volledig gevaccineerd is. De professor zegt in het interview verder dat meer dan 80 procent van de ‘coronadoden’ voorkomen had kunnen worden.

 

 

 

Bedrijf dat 50 kinderen doodde met experimenteel medicijn maakt nu onze coronavaccins

in Buitenland 8 maart 2021 

 

Nederland is één van de vele landen waar mensen worden ingeënt met het experimentele coronavaccin van Pfizer. Volgens demissionair minister Hugo de Jonge is het vaccin van dit bedrijf goed onderzocht en veilig bevonden. Kunnen we Pfizer vertrouwen? De farmaceut blijkt het niet zo nauw te nemen met veiligheid en liegt daar bovendien over.

Zo gaf de Amerikaanse farmareus in 1996 een experimenteel medicijn tegen hersenvliesontsteking, Trovan geheten, aan 200 Nigeriaanse kinderen. Het resultaat: 11 kinderen stierven en tientallen raakten invalide.

Leugen

Volgens lokale overheidsfunctionarissen overleden meer dan 50 kinderen tijdens het experiment, schreef de BBC. Veel andere kinderen kregen last van mentale en fysieke aandoeningen. De ouders van de kinderen werd niet verteld dat ze een experimenteel medicijn toegediend kregen.

Jarenlang beweerde Pfizer dat niet het medicijn, maar hersenvliesontsteking verantwoordelijk was voor de sterfgevallen. Dat bleek een leugen te zijn. Na jarenlang juridisch getouwtrek besloot het bedrijf een schikking te treffen met de autoriteiten van de staat Kano in het noorden van Nigeria, waar het experiment werd uitgevoerd. De staatsoverheid had Pfizer namens de slachtoffers en nabestaanden voor de rechter gedaagd.

Geen haast

Pas in 2011, 15 jaar na het drama, kregen de eerste slachtoffers een schadevergoeding uitgekeerd. Pfizer had geen haast om het geld uit te keren: zo deed de farmaceut er twee jaar over om uit te zoeken wie recht had op geld.

Ditzelfde bedrijf levert dus de experimentele coronavaccins die alleen zijn goedgekeurd voor noodgebruik.

Professor Cahill: coronaprik keert je immuunsysteem tegen je eigen lichaam

in Mens en Dier 7 juni 2021 

 

De helft tot 100 procent van de proefdieren stierf na toediening van een mRNA-vaccin. Ze stierven niet meteen, maar pas nadat ze werden blootgesteld aan het virus waartegen ze waren ingeënt, bijvoorbeeld het respiratoir syncytieel virus (RSV), dengue of het coronavirus, zei professor Dolores Cahill in gesprek met Mike Ryan van Asia Pacific Today.

Ze wees erop dat er tot voor kort nog geen mRNA-vaccins goedgekeurd waren, omdat ze tijdens onderzoek met proefdieren veel schade en sterfte veroorzaakten. Ze zijn ook helemaal niet nodig, aangezien er genoeg veilige behandelingen beschikbaar zijn, aldus Cahill, die toevoegde dat het middel veel erger is dan de kwaal.

Er sterven nu al veel mensen na de coronavaccinatie, maar volgens de professor zullen dat er de komende jaren nog veel meer worden. De immunoloog verwacht dat er over één of twee jaar veel mensen zullen sterven aan orgaanfalen.

 

 
Coronaprik keert je eigen immuunsysteem tegen je

 

Mensen denken dat het vaccin hun immuunsysteem stimuleert en dat ze vervolgens beschermd zijn tegen corona. In werkelijkheid beschermen mRNA-vaccins je niet tegen het virus, maar keren ze je eigen immuunsysteem tegen je eigen lichaam, legde Cahill uit. Dat zorgde ervoor dat de proefdieren ernstig ziek werden of stierven.

“Dit verschijnsel wordt ook wel antilichaamgemedieerde versterking van infectie of cytokinestorm genoemd en maakt de ziekte erger. De mRNA-vaccins veranderen je in een genetisch gemodificeerd organisme. De virale eiwitten kunnen worden opgenomen in je cellen en organen. Als de virale eiwitten in je hart, alvleesklier, milt of in je longen zitten, valt je immuunsysteem die organen aan.”

In één verzorgingstehuis stierven 26 van de 51 bewoners na vaccinatie

Professor Cahill, die meer dan 10 jaar de Ierse overheid adviseerde, waarschuwt mensen dat ze het vaccin niet moeten nemen en vindt dat de klinische onderzoeken moeten worden stilgelegd. “In een verzorgingstehuis in Ierland werden op 20 januari 51 mensen gevaccineerd en 26 van hen stierven binnen vijf weken,” zei ze. Advocaat Reiner Fuellmich wees erop dat 19 van de 31 bewoners van een verzorgingstehuis in Berlijn waren overleden na de tweede prik. Dat zijn slechts twee voorbeelden. De moleculair bioloog verwacht dat jongere mensen binnen een aantal jaren zullen sterven.

Cahill is voorzitter van de World Doctors Alliance, waar meer dan 150.000 medische professionals bij aangesloten zijn. Ze is als professor verbonden aan University College Dublin.

 

 

Peter McCullough & klokkenluiders CDC: 50.000 Amerikanen gestorven door coronaprikken

in Mens en Dier 25 juni 2021 

 

 

Het coronavirus is een biowapen en de vaccins zijn ‘fase 2’ van deze operatie, zei arts Peter McCullough eerder deze maand in gesprek met advocaat Reiner Fuellmich. “Fase 1 ging over het aanjagen van angst zodat de bevolking het vaccin zou omarmen,” zei hij op 11 juni tijdens een virtuele bijeenkomst.

“Ik kan dat niet allemaal op de nationale televisie zeggen,” zei professor McCullough. “We kwamen tot de ontdekking dat we niet langer konden communiceren met overheidsagentschappen. We konden niet eens communiceren met onze collega’s van de grote medische centra, die allemaal gehypnotiseerd lijken te zijn.”

Onvoorstelbare dingen

“En dokters, goede dokters, doen onvoorstelbare dingen, zoals het injecteren van biologisch actief mRNA, dat een ziekteverwekkend spike-eiwit produceert, bij zwangere vrouwen. Als de artsen straks wakker worden uit hun hypnose zullen ze geschokt zijn,” aldus McCullough.

Tijdens de eerste fase vielen er relatief weinig slachtoffers, maar werd wel veel angst gegenereerd, zei de internist, epidemioloog en cardioloog. Daarna werd het vaccin uitgerold. Volgens het VAERS, dat bijwerkingen van vaccins in de Verenigde Staten bijhoudt, zijn er zo’n 6000 mensen overleden na vaccinatie.

Topje van de ijsberg

Volgens McCullough is dat slechts het topje van de ijsberg. Hij zei een klokkenluider binnen het Centers for Medicare and Medicaid Services (CMS) en twee klokkenluiders binnen het CDC, het Amerikaanse RIVM, te hebben. De klokkenluiders zeggen dat er al 50.000 Amerikanen zijn gestorven door de vaccinatie. Vijftigduizend, herhaalde dr. McCullough. “Er sterven dus per dag veel meer mensen door het vaccin dan de ziekte.”

Hij zei ook dat er een kentering gaande is. In eerste instantie omarmde de bevolking het vaccin, maar sinds 8 april dalen de vaccinatiecijfers. “De meeste vaccinatiecentra zijn leeg.”

 

 

Sucharit Bhakdi: vaccineren van kinderen is erger dan GENOCIDE

in Mens en Dier 25 juni 2021 

 

Over twee weken verschijnt het boek Corona ontmaskerd bij uitgeverij De Blauwe Tijger. Eigenaar Tom Zwitser, de schrik van de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid, reisde af naar Duitsland om één van de auteurs van het boek, Sucharit Bhakdi, te interviewen. Er ontstond een ontluisterend gesprek over de gevolgen van vaccinaties, waartegen de microbioloog in januari al tevergeefs waarschuwde.

Volgens Bhakdi krijgt 30 procent van de gevaccineerden te maken met bloedstolsels. Dit willen ze nu de kinderen gaan aandoen. Kinderen die al worden gevaccineerd in de Verenigde Staten en Europa krijgen te maken met vreselijke gevolgen. Het wordt verdoezeld en mag niet naar buiten komen.

De gepensioneerd professor waarschuwt dat de coronavaccins kunnen leiden tot kettingreacties in het immuunsysteem die de bloedstolling activeren. Dit risico op bloedstolsels en trombose werd genegeerd door veel van zijn collega’s, politici, maar ook door de vaccinmakers.

Een Duitse arts die bloedmonsters had afgenomen bij patiënten nam contact op met Bhakdi. Hij ontdekte dat de vaccinaties in ruim 30 procent van de gevallen de bloedstolling hadden geactiveerd. Een arts uit Beieren kwam tot soortgelijke resultaten.

De microbioloog zei verder dat het vaccineren van kinderen en jongeren onverantwoorde risico’s met zich meebrengt. “Als je de prik neemt, lok je een reactie uit die potentieel dodelijk is,” benadrukte Bhakdi. “Ik adviseer mensen met klem om de prik niet te nemen. Geef hem niet aan kinderen. Als je die prik aan je kind geeft, pleeg je een misdaad.”

https://youtu.be/3Nl4DrH8SmU

 

Toparts waarschuwt: coronaprik doodt grote aantallen mensen

in Mens en Dier 4 mei 2021 

 

Normaal gesproken wordt een medicijn door de Amerikaanse geneesmiddelenwaakhond FDA van de markt gehaald als er meer dan 50 sterfgevallen optreden. Toen men tijdens de grieppandemie van 1976 begon met vaccineren, vielen er 25 doden in de VS, waarna het vaccinatieprogramma werd stopgezet. In enkele maanden tijd zijn er al 2602 Amerikanen overleden na de coronavaccinatie. “Dat is ongekend,” zegt professor Peter McCullough van de Texas A&M-universiteit in een interview met The New American. Toch gaat men onverstoord door met prikken.

Sterfgevallen weggemoffeld

Hij wijst erop dat slechts één tot 10 procent van alle gevallen van bijwerkingen wordt gemeld en dat de meeste mensen overlijden binnen drie dagen na de inenting. De Amerikaanse gezondheidsdienst CDC kondigde onlangs met veel fanfare aan dat 1600 sterfgevallen waren onderzocht en dat geen van deze gevallen kon worden gelinkt aan de vaccins. Volgens professor McCullough is het onmogelijk om in zo’n kort tijdsbestek tot deze conclusie te komen. Deze sterfgevallen zijn dus gewoon weggemoffeld, zegt de arts.

Topje van de ijsberg

Er is inmiddels een recordaantal mensen overleden na vaccinatie en elke dag doen zich nieuwe sterfgevallen voor, benadrukt McCullough, die meer dan 1000 wetenschappelijke artikelen op zijn naam heeft staan. Daarnaast hebben de vaccins geleid tot tienduizenden ziekenhuisopnames. En dit is slechts het topje van de ijsberg. Waarom wordt hier niet tegen opgetreden? Het Amerikaanse nationale gezondheidsinstituut (NIH) is mede-eigenaar van het Moderna-patent en heeft er dus belang bij dat men doorgaat met prikken.

60 tot 70 procent coronapatiënten volledig gevaccineerd

McCullough onthult daarnaast dat 60 tot 70 procent van zijn eigen patiënten volledig gevaccineerd is. Ook in Groot-Brittannië verwacht men dat 60 tot 70 procent van de nieuwe coronapatiënten volledig gevaccineerd is. De professor zegt in het interview verder dat meer dan 80 procent van de ‘coronadoden’ voorkomen had kunnen worden:

 

Nederlanders sterven bij bosjes na coronavaccin: ‘Hang dit niet aan de grote klok’

in Binnenland 10 maart 2021

 

In woonzorgcentrum Huis ter Wijck in Beverwijk zijn in een maand tijd 26 bewoners overleden. Dat gebeurde vlak nadat ze het coronavaccin hadden gekregen. Het was één van de zwartste maanden uit de geschiedenis, schrijft het Noordhollands Dagblad. Een woordvoerder zegt: “Het kwam als een verrassing na de eerste vaccinatieronde. Veel bewoners zijn helaas overleden.”

Dit soort berichten zie je bijna dagelijks langskomen. Medewerkers houden hun kaken stijf op elkaar. Autoriteiten zeggen dat er geen sprake is van een link. En we gaan weer over tot de orde van de dag. Vaccinmakers zijn er toch om ons te beschermen tegen dit virus?

In dit verband doet Tweede Kamerlid Leonie Sazias vandaag een interessante uitspraak in De Telegraaf. “Die farmaceuten zijn gewoon schoften. Ze willen zoveel mogelijk geld verdienen over de ruggen van mensen die ziek zijn.”

De verhalen sijpelen naar buiten

Wat doe je als blijkt dat een product waar je zoveel mogelijk aan wilt verdienen allerlei nare bijwerkingen heeft? Dan zorg je dat iedereen zijn mond houdt. Via diverse kanalen sijpelen de verhalen toch langzaam maar zeker naar buiten.

Jurist Isa Kriens, ook wel bekend als De Kleine Activist, plaatste op Instagram een verhaal over mensen die sterven na de coronaprik. “Ik lees en zie te veel berichten over oudere mensen die overlijden vlak na de injectie. Te veel,” schreef ze.

Haar inbox stroomde vervolgens over. Hieronder een kleine greep uit de talloze berichten die ze ontving:

“Bij mijn oma in het verzorgingstehuis twee mannen overleden met alleen een lichamelijke beperking. Beiden de prik op 25 januari gehad en overleden in de nacht van 30 op 31 januari. Verder geen onderzoek. ‘Toeval’.”

“Bij ons in het verpleeghuis ook. Zeven doden na eerste prik!!”

“Klopt helemaal dit! Bij ons in het tehuis ook zes overleden na de eerste prik en drie met spoed opgenomen. Het wordt ons op het hart gedrukt dit niet aan de grote klok te hangen bij familie en vrienden. Welcome to this toxic world!”

“Mijn oudtante van 96 was ok in het verzorgingstehuis, had wel een zwak hart. Ze kreeg de eerste prik met belofte op een langer leven. Twee dagen later doodziek. Dokter zei in eerste instantie dat het niet door de prik kwam, maar kwam daar later op terug. Anderhalve week later stierf ze.”

“Mijn vader van 92 ook, werd na drie dagen ziek en na twee weken overleden.”

“Ik werk op een huisartsenpost en je verhaal klopt. Het is ongelofelijk hoeveel mensen na het vaccin, ondanks dat ze al corona hebben gehad, ineens onderuit gaan. Het wordt toegeschreven aan onderliggend lijden.”

“Mijn oudtante van 95 is binnen een paar weken na haar eerste prik overleden. Wie het in zijn hoofd haalt een dame van 95 met een zwak hart te vaccineren? Ik kan er niet bij… Ik hou mijn hart vast voor mijn opa en oma van 75 jaar… Die zijn ook van plan het te nemen.”

“De moeder van mijn vriend is gevaccineerd. In de 80 was ze. Zij was al behoorlijk zwak en had enorm veel kwalen. We hebben allemaal geprobeerd om het uit zijn hoofd te praten, maar hij gelooft er gewoon zo erg in door de NOS. Twee dagen na de prik is zijn moeder overleden. Nu voelt mijn vriend zich erg schuldig, naast de rouw. Wie laat nou iemand die al zo zwak is vaccineren? Daar zou een arts toch tegen moeten zijn?!”

“Bij mijn zus op het werk is ook kort na het vaccineren een cliënt overleden. En mocht niet naar buiten worden [gebracht].”

Volgens het Lareb zijn er tot nu 87 meldingen van overlijden na vaccinatie met coronavaccins, maar als je al deze verhalen zo leest, kun je eigenlijk niet anders dan concluderen dat het aantal sterfgevallen in werkelijkheid nog veel hoger ligt.

 

 

Psychiater doet oproep om sterfgevallen na inenting te melden en krijgt meer dan 7600 reacties

in Buitenland 25 augustus 2021 

 

Twee kennissen van de populaire Oostenrijkse psychiater dr. Raphael Bonelli stierven kort nadat ze het coronavaccin hadden gekregen. Hij maakte er een YouTube-video over en vroeg zijn kijkers of zij ook mensen kennen die zijn overleden na het vaccin. De reacties blijven een maand na publicatie nog steeds binnenstromen. Bonelli heeft inmiddels al meer dan 7600 reacties gekregen.

Hoewel de twee kennissen kort na vaccinatie overleden, hebben artsen de gevallen niet gemeld. Ze ontkennen dat er een verband is tussen de prik en het overlijden, zegt Bonelli in zijn video.

Hij stelt de vraag: hoeveel mensen ken je die zijn overleden met of aan corona en hoeveel mensen ken je die zijn overleden na de vaccinatie? Meer dan 7600 mensen lieten een reactie achter. Veel mensen bedanken hem voor zijn openheid, maar er zijn ook velen die sterfgevallen melden.

Alles moet geheim blijven

Wat vooral opvalt, is dat de meeste mensen op zeer jonge leeftijd stierven. Zo overleed een jongeman van net 18 jaar een dag na zijn tweede dosis van het Pfizer-vaccin.

Iemand schrijft dat zijn nicht, een verpleegster, in het ziekenhuis waar zij werkt veel mensen op de spoedeisende hulp heeft zien belanden na vaccinatie. Hij zegt dat hij niet in detail kan treden, omdat men dreigt medewerkers die dit soort informatie naar buiten brengen te ontslaan. “Alles moet geheim blijven.”

Iemand anders zegt: “In ons dorp met bijna 6000 inwoners kennen we niemand die aan corona is overleden. Hier zijn echter wel acht mensen na de vaccinatie gestorven. Twee vrouwen stierven 14 dagen na de eerste AstraZeneca-prik. Een vrouw (37) kreeg in februari een baby en overleed in juni na de vaccinatie. Een goede vriend van 61 jaar oud stierf ook na AstraZeneca.”

Het is ongelofelijk!

Een man schrijft dat een familielid twee weken na vaccinatie is overleden. Het familielid zat dood op de bank toen haar man thuiskwam. “Op de overlijdensakte staat ‘orgaanfalen’. Niemand vroeg of ze gevaccineerd was.”

Een vierde persoon meldt maar liefst 12 sterfgevallen in zijn omgeving en veel gevallen van bijwerkingen na de vaccinatie. “In één van de gevallen zei een arts: je moeder heeft getekend, er wordt niets doorgegeven. Het is ongelofelijk!”

En zo zijn er nog duizenden reacties, alleen al onder deze ene video.

https://youtu.be/YlmEMl1-r-o

Reiner Fuellmich: alleen al in Amerika zo’n HALF MILJOEN sterfgevallen na inenting

in Mens en Dier 13 september 2021 

 

Wat er op dit moment allemaal gebeurt, kan niet eeuwig onder de pet worden gehouden, zei de Duitse advocaat Reiner Fuellmich in een interview met Health Ranger Mike Adams.

Hij noemde als voorbeeld de bijwerkingen van de coronavaccins en zei dat de cijfers over het aantal sterfgevallen door de vaccins worden vervalst. “Zelfs daar wordt over gelogen.” Ze hebben het over pakweg een half miljoen sterfgevallen na vaccinatie, alleen al in de Verenigde Staten, zei Fuellmich, eraan toevoegend dat dit is bevestigd door advocaat Tom Renz uit Ohio.

Alle andere landen

Fuellmich zei ook dat de cijfers in alle andere landen in dezelfde orde van grootte liggen, maar dat ‘ze proberen om dit te verdoezelen’.

Adams zei dat het getal dat hij noemde klopt. “Sommigen zeggen een miljoen, anderen zeggen ‘slechts’ 100.000, maar ik denk dat je gelijk hebt als je zegt dat het er een half miljoen zijn.”

Wauw

Hij wees er verder op dat de media vaak beweren dat sterfte na vaccinatie niets te maken heeft met het vaccin. In 2020 werd bijna elk sterfgeval weggeschreven onder het kopje ‘corona’, maar in 2021 wordt geen enkel sterfgeval gelinkt aan de vaccins. “Wauw.”

https://www.brighteon.com/ef7cb9de-6dcf-4ae5-8941-a167fb9d95ac

 

Aantal doden onder geprikten op Aruba ‘ongekend hoog’, ‘baart zorgen’

in Buitenland 26 augustus 2021 

 

Het sterftepercentage (23%) onder Arubaanse patiënten die gevaccineerd zijn, is ongekend hoog, schrijft website Caribisch Netwerk van de publieke omroep NTR. Het gaat om Arubanen die met complicaties werden opgenomen in het ziekenhuis en daar vervolgens zijn overleden.

“We zijn zeker bezorgd over het aantal doden onder degenen die wel zijn gevaccineerd. Dat is veel hoger vergeleken met de andere eilanden, Nederland en ja ook Amerika. RIVM is ook bezorgd en daarom doen we nu onderzoek naar de oorzaken,” zei Sharline Koolman, hoofd van de dienst besmettelijke ziekten.

Uitsluitend het vaccin van Pfizer

Als mogelijke reden noemt Koolman dat Aruba bijna uitsluitend het vaccin van Pfizer heeft gekregen, terwijl andere landen ook andere vaccins gebruiken.

De vaccinatiegraad op Aruba is nu 71,5 procent. Nederland stuurt op korte termijn 10 verplegers en twee specialisten om te helpen met de opvang van coronapatiënten, zo heeft staatssecretaris Blokhuis van Volksgezondheid bevestigd. Het gaat om intensivisten, die gespecialiseerd zijn in zorg op de intensive care.

Avondklok

Afgelopen weekend kondigde Aruba een nieuwe avondklok af tussen 22.00 en 05.00 uur. De avondklok geldt in eerste instantie tot 1 september. Het eiland heeft een vaccinatiemarathon achter de rug, waarna het aantal ‘coronabesmettingen’ fors begon te stijgen.

 

WHY PEOPLE MAY START DYING A FEW MONTH AFTER THE MRNA VACCINATION!

Video met Prof. Dolores Cahill

https://www.bitchute.com/video/FzU4woS0Xqpu/

 

Professor Dolores Cahill - Holyrood Rally - Vaccin is gevaarlijker dan wat je er mee wilt bestrijden

www.bitchute.com › video

9 sep. 2020 - Professor Dolores Cahill - Holyrood Rally. ... World Renowned scientist Professor Dolores Cahill speaks in Edinburgh on 5th September 2020. MORE. World Renowned ... The Danger of Facemasks - Carbon Dioxide. 1 month ...

 

Verpleegster betrokken bij vaccinatieprogramma spreekt zich uit: ‘Dit is genocide’

in Buitenland 16 april 2021

 

Een klokkenluider en verpleegster die al 23 jaar voor het Britse gezondheidsinstituut NHS werkt, deed woensdag bij UK Column News een boekje open over het vaccinatieprogramma tegen corona. De verpleegkundige is rechtstreeks betrokken bij dit programma. Ze is verantwoordelijk voor de documenten die zorgmedewerkers nodig hebben om de vaccins te kunnen toedienen.

Ze kwam al vrij snel tot de ontdekking dat het vaccinonderzoek van Pfizer vol fouten zat. Er werden bovendien vrijwel geen veiligheidsdata over de coronavaccins naar buiten gebracht. De beweringen van de farmaceuten over de effectiviteit van de vaccins zijn misleidend, aldus de klokkenluider, die zei dat in het Pfizer-vaccin onder andere antivries zit.

Waar is het vaccinatieprogramma van de overheid werkelijk voor bedoeld? Het zijn in ieder geval geen vaccins, stelde de vrouw. Waarom grijpt niemand in? “Iedereen doet wat hem of haar wordt opgedragen en er zijn maar weinig mensen die vragen stellen. Mensen die ingeënt worden, krijgen niet te horen dat ze deelnemen aan een lopend klinisch onderzoek.”

Genocide

Zodra de verpleegster zich begon uit te spreken tegen de vaccins, werd ze weggezet als antivaxxer en complotgekkie. Ze werd geridiculiseerd en uitgelachen. Ook kreeg ze te horen dat ze ‘moest oppassen’.

De hoge piefen binnen de NHS weten volgens haar maar al te goed wat de risico’s zijn. Toen ze haar manager vroeg waarom ze het niet erg vinden om deel te nemen aan genocide, kreeg ze te horen ‘dat we ons werk moeten doen en onze mond moeten houden’.

Ze sprak veel verpleegkundigen die doorhebben dat er iets niet in de haak is, maar die nergens kunnen aankloppen. Ze worden niet gehoord. Er zijn ook zorgmedewerkers die weten wat er speelt, maar die zich niet in de discussie willen mengen. Zij melden zich veelal ziek.

Ik haat mijn baan. Ik schaam me om verpleegster te zijn

Sommigen zeggen dat deze mensen medeplichtig zijn aan de gruweldaden en zich zouden moeten uitspreken. “Zij hebben geen sympathie voor ons als we gedaagd worden in een soort Neurenbergproces. Ik heb een hypotheek, twee jonge kinderen en allemaal rekeningen die ik moet betalen. Mijn partner is vorig jaar overcompleet verklaard. Ik kan me niet uitspreken. Ik zou nergens meer aan de bak komen.”

“Ik haat mijn baan. Ik schaam me om verpleegster te zijn. Ik ben medeplichtig.”

Als deze genocide ooit aan het licht komt, dan zou ik – als ik word aangeklaagd – geen seconde twijfelen om te getuigen tegen de mensen in machtsposities die het tij hadden kunnen keren, aldus de verpleegster.