KVHN

De KVHN staat voor Koninklijke Vereniging Homeopathie Nederland. De KVHN wil dé bron zijn voor elke consument die op zoek is naar informatie over homeopathie. Consumenten met zorgvragen kunnen de site raadplegen en vinden daar in enkele stappen een antwoord op hun vraag.

 

Ook wil zij de organisatie zijn die zich mengt in het publieke debat om de beeldvorming van homeopathie bij de consument positief te beïnvloeden. Dat doet ze door doelgerichte acties richting consument, verzekeraars, (semi-)overheidsinstanties en politieke partijen.

 

Zij streeft naar een situatie waarbij de patiënt de vrijheid heeft om te kiezen voor reguliere of complementaire zorg of een combinatie daarvan. Het is van essentieel belang dat de patiënt zijn zorgvraag kan neerleggen bij een adequaat opgeleid behandelaar. Zij spant zich daarnaast in om de opleiding van beroepsbeoefenaren in de homeopathie op te nemen in het huidige Nederlandse opleidingstelsel.

 

Op hun site vindt u veel informatie over homeopathie, raad te plegen brochures, het lifestyle magazine HM, allerlei te verkrijgen kortingen etc..

Zie hun site: http://www.vereniginghomeopathie.nl