Pepijn van Houwelingen: ‘Dit stopt pas als wij, als Nederlanders, zeggen: genoeg is genoeg’

in Mens en Dier 2 december 2021 

 

De oversterfte is op dit moment, met een groot deel van onze bevolking gevaccineerd, groter dan een jaar geleden. Hoe kan dit? Na twee keer prikken zouden we, zo is ons keer op keer beloofd, toch weer vrij zijn? Dat was toch de afspraak? Die vragen stelde Kamerlid Pepijn van Houwelingen (FVD) woensdag in de Tweede Kamer.

“Een recent Japans onderzoek wijst uit dat twintigers een zeven keer – ik herhaal: zeven keer – zo groot risico op overlijden hebben na vaccinatie als door covid. Toch blijven we jongeren en zelfs kinderen, die niet of nauwelijks risico lopen vanwege het virus, vaccineren met vaccins waarvan de langetermijnbijwerkingen geheel onbekend zijn. Bijwerkingen waarvoor vrijwel geen aandacht is,” zei Van Houwelingen.

Zover is het al

“De Reclame Code Commissie heeft deze maand zelfs geoordeeld dat de dansen met Janssen-campagne deze zomer eenzijdige, onzorgvuldige en daarom ontoelaatbare reclame was. Het Janssen-vaccin wordt in landen als Noorwegen ontraden. Het had en heeft bekende bijwerkingen als Guillain-Barré, veneuze trombo-embolie en trombose,” vervolgde hij.

Van Houwelingen: “Iedereen in Nederland, gevaccineerd of ongevaccineerd, moet zich het volgende gaan afvragen: waar ligt voor mij de grens? Wanneer je kinderen zich buiten in de kou moeten afdrogen na de zwemles? Wanneer je vriend niet meer mee mag naar een restaurant? Wanneer jouw door de lockdown wederom in het verpleeghuis opgesloten oma of opa, die alleen nog maar af en toe een verpleegster met een mondkapje ziet, de wil om door te leven verliest en langzaam versterft? Wanneer je collega straks van de werkvloer wordt verwijderd omdat hij geen QR-code kan laten zien? Wanneer u uw groene vinkje verliest als u niet op tijd een boostershot haalt, zoals het in Frankrijk al de wet is? Of is uw breekpunt wellicht bereikt als straks in ons land net als in Oostenrijk een vaccinatieplicht wordt ingevoerd en u moet kiezen tussen een boete van 9600 euro, vier weken celstraf of een booster? En ja hoor, een paar uur geleden gaf de voorzitter van de Europese Commissie, mevrouw Von der Leyen, te kennen dat we het moeten hebben over een vaccinatieplicht in de Europese Unie. Zover is het al.”

Fundamenteel onwrikbaar recht

Deze tweedeling stopt namelijk pas als wij, als Nederlanders, zeggen: genoeg is genoeg. Vrijheid is namelijk geen privilege dat je kan worden gegeven of ontnomen, maar een fundamenteel onwrikbaar recht van ieder individu, benadrukte Van Houwelingen.

 

Arts over de gevaren van de coronavaccinatie: ‘Verbijsterend. Dit is verbijsterend’

in Mens en Dier 7 oktober 2021 

 

In maart zagen we een verontrustende trend, zei internist en cardioloog Peter McCullough onlangs in een interview met Voices for Freedom. “Het werd mij duidelijk dat er sterfgevallen plaatsvonden na het vaccin.”

Op 22 januari, een maand na de uitrol van het coronavaccin, waren er in de Verenigde Staten al 186 overlijdens gemeld. Normaal gesproken zou een dergelijk vaccinatieprogramma na 150 sterfgevallen zijn stilgelegd, benadrukte de arts.

 

Oversterfte

In maart waren er inmiddels 1600 overlijdens gemeld. Als hij in een veiligheidscommissie had gezeten, zou hij het gebruik van de vaccins in februari al hebben opgeschort vanwege de oversterfte, zei hij.

Op het moment dat het interview werd afgenomen, waren er in de VS al meer dan 13.000 mensen overleden na de prik. “Verbijsterend. Dit is verbijsterend,” zei McCullough.

Er is nog nooit een persconferentie geweest

In de jaren zeventig werd het vaccin tegen de varkensgriep na 53 sterfgevallen van de markt gehaald. Er waren 55 miljoen Amerikanen ingeënt en 500 gevallen van het Guillain-Barré-syndroom gemeld, aldus de arts.

En nu gaan we na 13.000 overlijdens gewoon door met prikken. “Sterker nog: er is nog nooit een persconferentie geweest over de veiligheid of werkzaamheid van de vaccins,” zei arts McCullough.

 

‘Dit zou het énige onderwerp in de media moeten zijn. Er is iets aan de hand en het is ernstig’

in Buitenland 21 oktober 2021 

 

In landen over de hele wereld ligt de sterfte aanzienlijk hoger dan normaal, blijkt uit overheidscijfers. Hoe kan dit? Het gaat hier niet om sterfgevallen als gevolg van corona.

In een aantal grote Europese landen, met name Duitsland en Groot-Brittannië, is sprake van oversterfte. In Groot-Brittannië, waar begin dit jaar veel mensen zijn gevaccineerd, sterven al maanden meer mensen dan verwacht, zei journalist Alex Berenson in het tv-programma van Tucker Carlson.

In Duitsland begon men in de lente met vaccineren en was in september sprake van oversterfte. “We weten niet waarom,” zei Berenson. Hij voegde toe dat in Groot-Brittannië veel mensen overlijden als gevolg van hart- en vaataandoeningen.

We moeten echt uitzoeken wat de oorzaak is

In de Verenigde Staten liep de coronasterfte de afgelopen maanden terug, maar toch ligt de sterfte onder 50-minners nog ruim boven de verwachte sterfte. Een mogelijke verklaring is dat dit te maken heeft met hartproblemen en de massavaccinatiecampagnes, aldus Berenson.

“Maar we hebben hier niet genoeg bewijs voor. We weten alleen dat de sterfte in de VS onder mensen van 20 tot 50 jaar ongekend hoog is en dat er sprake is van oversterfte in sommige Europese landen. We moeten echt uitzoeken wat de oorzaak is,” benadrukte hij.

Langzaam dringt dit bericht de reguliere media binnen

Journalist Annelies Strikkers schrijft in een reactie: “Geen enkel woord, geen enkele letter lees je hier in de gevestigde media over de abnormale oversterfte van de laatste maanden. Nee, dit zijn geen coronadoden.”

Auteur en spreker Hans van Tellingen zegt: “Langzaam dringt dit bericht de reguliere media binnen. Er is sinds tijden een ‘onverklaard’ hoge oversterfte onder met name de jongere bevolking. Dat zou te maken kunnen hebben met de lockdowns (depressie), maar ook met het ‘toedienen’ van middelen.”